Testare rezistenta la rupere a firelor - @home

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Iul 2011, 10:07

adiwolf scrie: p.s. am de la Trabucco o rola de fir, Lucifer, de 0.18, 50ml - foarte bun, insa nu gasesc la alte lungimi si diametre
poi daca ti-ai cumparat un bidonas de 50 mililitri de fir, acu vrei sa cumperi pe lungimi si diametre, nu merge asa :lol: :lol: :lol:

mai bine iti luai la m2 si stiai o treaba - ii zice setca :P :twisted: :lol: :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 01 Iul 2011, 10:38

bah, betivane,
numai la mililitri iti sta capul??
de metri liniari nu ai auzit?? :twisted:

sorine,
ala este super fir il iubesc si pescuiesc cu el la rapitori aproape in exclusivitate.
problema este ca nu il gasesc in magazinele noastre sa il pot cumpara oricand si doar cat imi trebuie.
sa comand online 1 rola sau 2 de fir mi se pare o tampenie deoarece transportul m-ar costa 50-100% din valoarea produsului
never, ever :lol:
mie imi trebuie ceva decent la 10-15-20lei maxim per rola si sa il pot gasi in magazinele noastre

musti,

facem.
sa inteleg ca si tu mai "gresesti" la feeder, uneori?? :twisted:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 01 Iul 2011, 11:03

adiwolf scrie:...sa inteleg ca si tu mai "gresesti" la feeder, uneori?? :twisted:
Sunt ani buni de la ultima greseala. Cred ca n-ajung degetele de la dreapta... :)
Da' n-aveam marote... 0,25-0,27mm linie principala fara emotii. Ca sa dai cu cosu-n apa, la ce-ti tre' fineturi? De la cos incolo e alta poveste...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

Scrie răspuns