Testare rezistenta la rupere a firelor - @home
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Mai exact care este problema cu PP Shimano, fata de ala vechi? Eu am doar din asta nou si sunt multumit...inafara ca este foarte plat..nu am probleme cu el. Stie cineva sa spuna?
Se spunea pe aici ca e sarmos..dupa aprerea mea nu e , doar la primele partide , pana se duce invelisul. Inafara de asta, ce este mai slab fata de ala vechi?
Vorbesc de PP de 6, 8 si 10 lb..nu despre cabluri.
Se spunea pe aici ca e sarmos..dupa aprerea mea nu e , doar la primele partide , pana se duce invelisul. Inafara de asta, ce este mai slab fata de ala vechi?
- semlecangheorghe
- veteran
http://www.fishshop.ro/ViewProduct/Acce ... ei/?id=546
Eu folosesc asta.....Nu face peruci,este fluid ,parca mai matasos.....Nodurile se string mai bine..
Eu folosesc asta.....Nu face peruci,este fluid ,parca mai matasos.....Nodurile se string mai bine..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Cel de 10 lbs nu ar trebui sa fie plat ...Cel de 5 si 8 e panglica intradevar .Legat de intrebare : am observat ca cel de 10 lbs (asta il folosesc cel mai mult pe Mures) parca se rupe mai usor in nod ca inainteULK scrie:Mai exact care este problema cu PP Shimano, fata de ala vechi? Eu am doar din asta nou si sunt multumit...inafara ca este foarte plat..nu am probleme cu el. Stie cineva sa spuna?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.