discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
bradypus
- veteran

tu vorbesti de kg si frine la mulineta
intrebarea mea e f simpla
eu am intrebat cit de tare tragi tu cel mai crincen " DIN LANSETA " , stii tu , aia de care zici ca tragi si cind agati

? 5 kg ?
fa test ! leaga firul de cintar si cintarul de ceva fix si trage de lanseta
citeste rezultatul !
ps : schimbati moto in " i am haunted by Dumitru ... "

-
Chief
- veteran

-
Am zis acolo io ca trag de 5 kile din lanseta? Ai sapca-ntoarsa-n cap sau ai capu invers? Te-am mai intrebat. Nimeni nu intreaba, toti inteleg din prima sau stiu ce vreau sa spun, cum ti-a explicat si Adi G, numa tu batman batman. A Dumitru always a Dumitru. Daca ai inteles bine, daca nu, fix la fel. Oricum, si daca ai intelege sau macar te-ai preface ca ai inteles, tot ar fi egal cu zero rezultatul. Ca n-ai treaba cu pescuitul numa cu scandalu' Se vede de la o posta. Ti-am mai zis ca nu-mi dai tu mie dictare si lucrare de control.
Esti ca in bancu ala cu Bula: Ma Bula, daca am doua mere, si mai iau doua mere, cate mere o sa am?
Si Bula: a... ai mere?
-
Chief
- veteran

-
-
bradypus
- veteran

n-ai zis cu cuvintele alea dar ce vrei sa zici cind faci urmatoarea remarca
Chief scrie: Dar cu frana o leaca mai lesne nu chiar blana (solu si zilionu au frana la 8.8 lb si leaderu de 12 lb e excelent), n-ar trebui sa fie probleme.
si : colac peste pupaza si pe cea cu dezgatatul ca nu cumva sa rupi lanseta ?
deci simplu : cum explici tu relatia asta frina & rupere pe care o folosesti ( deci sti ce sau de ce vrei asta sau macar dai impresia ca sti despre ce vorbesti ) dintre rezistenta la rupere cu frina mulinetei
hai ca tu ai postat astea nu eu !

-
bradypus
- veteran

este pt a nu stiu cita oara cin mi te adresezi dispretuitor si jignitor !
eu am vorbit civilizat si la nivel de idee conform regulamentului !
atrag atentia moderatorilor !
userul Chief incalca regulamentul in mod repetat !
-
Chief
- veteran

-
Nu (te) mai plange... numara a catea oara
Tie nu-ti datorez nici explicatii nici altceva. Sa fii sanatos. O identitate ne-ar prinde bine daca esti tu asa de corect si de buna credinta.
-
Petru B.GD.N
- senior

Ia uita-te la titlul topicului

Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
-
Chief
- veteran

-
Oricum nu mai vorbesc cu necunoscutii ca tine fruaure, ca am pierdut muuuuuult prea mult timp, si m-am saturat. Din partea mea puteti fi niste agenti dinaia ca-n MATRIX, care se tot replica, si cum baneaza unu apar doi. HAHAHAHA. Asa va si comportati oricum. Acelasi stil, aceleasi povesti, aceleasi imbarligaturi. Programati, fara identitate, bantuiti pe-aici prin virtual si agasati userii reali. Bafta Smith sau ca sa zicem un nume romanesc oarecare, Dumitru. Domnu Dumitru, ca sa fiu politicos.
-
ULK
- veteran

Petru B.GD.N scrie:
Ia uita-te la titlul topicului

M-am uitat...si? Sa testezi fire fara nod ....e ca si cand dai cu castu' cu plumb gol....adica suna frumos , dar nu are relevanta in practica.
Si fix asta e problema cea mai spinoasa in topicul asta, ca am dat in nodur

....Da' fix...
-
bradypus
- veteran

Chief scrie:Oricum nu mai vorbesc cu necunoscutii ca tine fruaure, ca am pierdut muuuuuult prea mult timp, si m-am saturat. Din partea mea puteti fi niste agenti dinaia ca-n MATRIX, care se tot replica, si cum baneaza unu apar doi. HAHAHAHA. Asa va si comportati oricum. Acelasi stil, aceleasi povesti, aceleasi imbarligaturi. Programati, fara identitate, bantuiti pe-aici prin virtual si agasati userii reali. Bafta Smith sau ca sa zicem un nume romanesc oarecare, Dumitru. Domnu Dumitru, ca sa fiu politicos.
bine ca esti tu faimos !
faimos in ati expune public teori , pareri , logigi si speculatii pe care nu sti sa le explici , justifici sau dovedesti
fiecare poate trage singur concluzii
din pacate nu esti in stare sa vorbesti despre pescuit si cind ti se pun intrebari on topic incomode treci direct la insulte
prin prizma asta cine strica subiectele si deranjeaza pri natitudine ?