Testare rezistenta la rupere a firelor - @home

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Iun 2011, 08:07

danielcocea scrie:
Nemernic scrie:Manca-v-as gura voastra.... da' in pl meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nici aici nu aveti stare ?!
Dumitre...sau Fraur... cine plm oi fi mi-e fix pl, daca ai ceva de comentat asupra subiectului, fa-o ! In schimb, daca ai ceva personal cu vreun user, pleaca'n plm la Arena si cearta-te acolo. La fel si tu SF, nu esti de acord cu omul, lasa-l si nu-l mai intepa... macar tu esti ontopic si ne-ai dat niste exemple, exemple care mie mi-au fost de ajutor.... dar incetati cu "inteparile" astea.....

p..s: nah... ca m-am spurcat si eu la gura :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......
Am luat si eu...asa.... putin foc ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Iun 2011, 08:21

colaps scrie:baieti ... sincer nu vreau sa va certati , hai ca va spun cum imi testez eu firele ... sa radeti putin :)))

eu mi-am facut un fel de scripete si ca si greutate folosesc greutati de cantar.
in prima faza le ridic doar , peurma le mai aplic si socuri ( aia cica e simulare la socurile pestelui... ), in acelasi timp se poate verifica si rezistenta la abraziune.... da` nu e foarte real, iar muscaturile pisicilor mele iarasi e putin exagerat .... imi rod nebunele alea orice fir de stiuca :)) deci ce parerea aveti ? e de ras sau de plins ?

pace toata lumea da? :) platesc o bere virtuala la toata lumea :P de impacare .

papa.
Ba nu-i deloc de ras. Toti care fac, dreg, testeaza, incearca si fac mai mult decat sa zica: "inca mai credeai si daca stiai si daca vedeai" - dupa ce altii au facut si-au dres, sunt cool dupa parerea mea. Si foarte bine faci. Ca dupa ce am zis io ca am facut zeci de noduri vine el si zice la adapostul celor spuse de mine "inca mai crezi ca nu se rupe pe la nod", e usor. Daca era asa destept si nu dadea copy-paste de pe vreo fila de GT si Nightrider, de ce n-o spus asa de la bun inceput. Sau daca tot o face dupa, poate sa lase nimicurile lui de bagator in seama de-o parte.

Tot respectu colaps! P.S. driluri cu pisicatorii n-ai facut? ;)

@Daniel - nu e aia dar am vazut in weekend, sambata seara parca, mesajul, si pana ieri... mi-a iesit de pe tzeava, da rezolvam. Scuze inca o data!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

colaps
senior
senior

Mesaj de colaps » 21 Iun 2011, 09:03

@Chief din pacate inca nu ... incerc sa intru in mintea lor sa vad pe unde se ascund. :) trebuie sa le prind smecheria si dupa aia sa ii bag in albumu meu foto ;)

toate cele bune !

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 21 Iun 2011, 09:08

a-ti regulat si topicul asta. Nimeni nu a raspuns la subiect. A-ti dat-o in noduri. Sa mute cineva toate postarile la topicul cu noduri.
Hai cu moderatorii.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 21 Iun 2011, 09:12

Pai...aici ..nu e ala cu noduri?????? :roll: :roll: :roll: :shock:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Iun 2011, 09:14

nod in papura
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

colaps
senior
senior

Mesaj de colaps » 21 Iun 2011, 09:31

eh nu a fost totul off topic. am cules informatii destule ( injuraturile le stiam deja ) deci eu unu ma declar destul de multumit.

multumesc.

cu respect

L.G.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 21 Iun 2011, 10:40

Nemernic scrie:Manca-v-as gura voastra.... da' in pl meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nici aici nu aveti stare ?!
Dumitre...sau Fraur... cine plm oi fi mi-e fix pl, daca ai ceva de comentat asupra subiectului, fa-o ! In schimb, daca ai ceva personal cu vreun user, pleaca'n plm la Arena si cearta-te acolo. La fel si tu SF, nu esti de acord cu omul, lasa-l si nu-l mai intepa... macar tu esti ontopic si ne-ai dat niste exemple, exemple care mie mi-au fost de ajutor.... dar incetati cu "inteparile" astea.....

p..s: nah... ca m-am spurcat si eu la gura :evil:
Nemernic sau cum plm te cheama te enervezi degeaba

in primul rind am fost ontopic ba mai mult am dat si info

traduc :

el pomeneste de anumte noduri si zice si cite ture si eu il intreb care e motivul si logica nr turelor
ghice ce raspunde ? :lol:

raspunsul e cit se poate de simplu : la noduri asemeni uni , blod knot etc cu cit dimatrul firului creste cu atit scade nt turelor pt ca altfel nu face stringere iar nodurile se strig ! :lol:

fix asa de simplu e ! dar el e asa de inzestrat caci indiferent cite noduri a facut nu a inteles macar atita lucru dar vorbeste despre ele de parca le stie

apoi info : el va recomnda virtej mic care tine 5 kgf iar eu va recomand inel de la muscari care tine 20 kgf si are numai 3 mm in diametrul exterior ( deci nu numai ca tine de 4 ori mai mult dar e si mai mic ! )

din nou on topic : el vorbeste de fina si intreb cit crede el ca trage DE LANSETA ? 5 kgf ?

nu raspunde pt ca nu stie
oricine poate testa si daca trece cu mult peste 2 kgf atunci e tare ! :lol:

in concluzie : probabil asemeni multora aplodaci de pe aici esti " fermecat " si nu intelegi ce scrie

sa vazut asta si in logica lui despre lansete si mulinete
el zice ca ia mulinete slabe pt ca nu duc
pai cum sa duca daca sint slabe ?
raspunsul lui vine si se lipeste ca nuca de perete " prinzi mai mult peste " :lol:
sau " nici vara nu e ca iarna " :lol:

eu cind ii citesc bazaconiile ma umfla risul dar nu ma simt dator s-al si invat , s-ai dau mura in gura info

asa ca in metoda constructiva il intreb de ce si cum

e dreptul meu ! e forum de discuti si am dreptul sa fac asta mai ales caci am folosit limbaj civilizat

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Iun 2011, 10:52

@fruaur - nenica, n-am nimic cu tine personal.....dar daca iei toate subiectele la "periat" .... niciunul nu e curat cap - coada. Trebuie sa apara un "nepescuit" care sa atace pe altul..... Dar ! defapt..... cam tot forumul asta e plin de asa ceva.....
iar cat despre: "in concluzie : probabil asemeni multora aplodaci de pe aici esti " fermecat " si nu intelegi ce scrie " ... :wink: stai linistit

Eu va dau un singur sfat :lol: MERGETI SI PESCUITI ! ... ca de pescari online.... eheeeeee, zace forumul asta :bere:

p.s.: stai.... presimt ca o sa apara un smardoi, sa comenteze vis-a-vis de mine :lol1:

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 21 Iun 2011, 12:38

fruaur scrie: sa vazut asta si in logica lui despre lansete si mulinete
el zice ca ia mulinete slabe pt ca nu duc
pai cum sa duca daca sint slabe ?
Dumitre, am zis ca nu iau mulinete mai scumpe decat lanseta pe care o pun. Am mai spus ca oricum sunt din categoria medie sau chiar spre top. Nu era o logica, era principiul meu de alegere. Nu ai priceput nimic nici acolo, de fapt ai vrut sa nu pricepi. Ti-am pus doua intrebari simple si mi-ai raspuns cu intrebari. Da tu nu pricepi cam nimic de fel, cum stim de altfel, si cum remarca majoritatea. Stiu ce incerci sa faci si iti spun de-acum ca nu tine. Azi maine te si dovedim si te faci din nou, de data asta irecuperabil, de cacao. Nu are rost sa mai comentez tot textul tau care e plin de imbarligaturile unei minti incoerente, care pricepe ori numa cat poate ori numa cat vrea, da in ambele cazuri insuficient, pentru a purta o discutie normala. Meri la reni...

Sa-ti mai explic ca 12 lb e vreo 5 kile si ca franele mulinetelor in cauza sunt date la 8,8 si pe incercate... e inutil. Aberatiile si deducerile tale cu spirele sunt cartile de colorat, unde trebuia sa rezolvi labirintu si tu credeai ca-s noduri.

Esti clonat Dumitre, si e naspa.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns