Nemernic scrie:Manca-v-as gura voastra.... da' in pl meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nici aici nu aveti stare ?!
Dumitre...sau Fraur... cine plm oi fi mi-e fix pl, daca ai ceva de comentat asupra subiectului, fa-o ! In schimb, daca ai ceva personal cu vreun user, pleaca'n plm la Arena si cearta-te acolo. La fel si tu SF, nu esti de acord cu omul, lasa-l si nu-l mai intepa... macar tu esti ontopic si ne-ai dat niste exemple, exemple care mie mi-au fost de ajutor.... dar incetati cu "inteparile" astea.....
p..s: nah... ca m-am spurcat si eu la gura

Nemernic sau cum plm te cheama te enervezi degeaba
in primul rind am fost ontopic ba mai mult am dat si info
traduc :
el pomeneste de anumte noduri si zice si cite ture si eu il intreb care e motivul si logica nr turelor
ghice ce raspunde ?
raspunsul e cit se poate de simplu : la noduri asemeni uni , blod knot etc cu cit dimatrul firului creste cu atit scade nt turelor pt ca altfel nu face stringere iar nodurile se strig !
fix asa de simplu e ! dar el e asa de inzestrat caci indiferent cite noduri a facut nu a inteles macar atita lucru dar vorbeste despre ele de parca le stie
apoi info : el va recomnda virtej mic care tine 5 kgf iar eu va recomand inel de la muscari care tine 20 kgf si are numai 3 mm in diametrul exterior ( deci nu numai ca tine de 4 ori mai mult dar e si mai mic ! )
din nou on topic : el vorbeste de fina si intreb cit crede el ca trage DE LANSETA ? 5 kgf ?
nu raspunde pt ca nu stie
oricine poate testa si daca trece cu mult peste 2 kgf atunci e tare !
in concluzie : probabil asemeni multora aplodaci de pe aici esti " fermecat " si nu intelegi ce scrie
sa vazut asta si in logica lui despre lansete si mulinete
el zice ca ia mulinete slabe pt ca nu duc
pai cum sa duca daca sint slabe ?
raspunsul lui vine si se lipeste ca nuca de perete " prinzi mai mult peste "

sau " nici vara nu e ca iarna "
eu cind ii citesc bazaconiile ma umfla risul dar nu ma simt dator s-al si invat , s-ai dau mura in gura info
asa ca in metoda constructiva il intreb de ce si cum
e dreptul meu ! e forum de discuti si am dreptul sa fac asta mai ales caci am folosit limbaj civilizat