discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
redkid
- utilizator constant

-
Mah.. voi derutati lumea ,Eugen cred ca zice de bambusu prezidential, Luci zice ca a dat cu el

.Luci, tu cred ca vorbesti de bambusu (nuiaua usor conica,rigida pe doua treimi si mai elastica pe varf) lui Gabrielle

-
onesti
- veteran

Luci scrie:
Ce mare branza? Nu gasesti , taie-l si cu asta basta. Taie-i manerul acolo unde simti tu ca vrei sa fie de lungimea dorita. Victor Tarus isi taie betele fara nici un stress.
Daca ai chef, ia batul, da-i jos mandrina si manerul si pune-i altul nou. Vezi ca are Zabet manere si mandrine noi, poti sa iti alegi ce doresti de la abrevis.ro
Merci Luci de intentzie, dar cum am mai spus, pt moment am cu ce pescui cu placere fara sa necesite modificari, iar de la mine pana la Abrevis e drum cam lung. Ma bucur oricum ca se pot gasi din ce in ce mai multe lucruri in magazinele din Romania.
Ei aia numesc cu custom rods
Bingo!
-
eugen
- veteran

luci, imi place analogia din explicatie. am aceeasi parere.
m-ai pus pe ganduri cu explicatia cu bulgari. oare daca pui un bulgare de namol intr-o varguta de carbon de ultima generatie, poti da mai departe decat cu una de alun?

-
rough boy
- utilizator constant

@Luci
Ar mai fi multe de spus dar risc sa plictisesc sau sa ma fac prost inteles Wink
Asa e. post-ul tau cu namolul risca sa devina o pledoarie pentru bete fast si de distanta.E destul de des intalnit sindromul asta "aia care da departe e si cea mai buna".(nu zic ca nu ar fi, dar pentru anumiti oameni).
Cat despre aia cu ajustarile, pozitionarile de inele, atenuarea imperfectiunilor si manerul care nush ce face pe lansetele lu' Ene,am si io o intrebare: Who gives a damn?
Ca sa fiu la subiect prerea mea este ca atata timp cat bucata care ar urma sa fie taiata nu face parte activa din lanseta nici macar in momentul drill-ului(adica trece de cot) aceasta poate fii indepartataprin simplul fapt ca nu prezinta nici o utilitate.
De fapt stai, ar prezenta o utilitate cand ai avea in bat un monstru si ai fii femeie si ti-ar trebui un alt punct de sprijin si l-ai baga intre picioare. Toucheeee!

-
eugen
- veteran

sa speram ca nevasta-ta nu citeste forumul fara stirea ta!

)
-
rough boy
- utilizator constant

eugen,
Femeia mea-i la cratitza unde vrea ea sa fie

-
onesti
- veteran

rough boy scrie:Femeia mea-i la cratitza unde vrea ea sa fie

De-aici tzi se trage si username-ul?

-
dragos74
- veteran

Deci toti ati aruncat cu bulgari de namol cand erati mici??
Maiculita trebuie sa ma feresc...

-
dragos74
- veteran

Luci scrie:onesti scrie:Ce frumos scrii, Eugen! Fara bold! Si, apropo de mishto: v-atzi reconciliat? Daca e sa citesc topicurile din urma cu un an-doi va cam complimentatzi reciproc - asa, ca-ntre colegi de breasla. Ce s-a-ntamplat intre timp?
Spor la customizat! Eu deocamdata mai gasesc cate-un batz potrivit de-a gata. Cu gripul scurt, scurt de tot.
Ce mare branza? Nu gasesti , taie-l si cu asta basta. Taie-i manerul acolo unde simti tu ca vrei sa fie de lungimea dorita. Victor Tarus isi taie betele fara nici un stress.
Daca ai chef, ia batul, da-i jos mandrina si manerul si pune-i altul nou. Vezi ca are Zabet manere si mandrine noi, poti sa iti alegi ce doresti de la abrevis.ro
Luci vezi ca am si pt.tine un autograf de la Victor Tarus...

-
onesti
- veteran

dragos74 scrie:Luci vezi ca am si pt.tine un autograf de la Victor Tarus...

Zice ceva de "prajeala"-n autograf?
Acum cu atatea nume celebre intr-un singur topic, o sa vina unu' si-o sa intrebe: Cine-i mai tare: Tarus sau ala de la Winston rods?!