Manere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Manere
Am si eu o intrebare care ma macina....de ce dumnezeu se fac manerele asa lungi la lansetele de spin?
Indiferent ca e UL de 2.10 are manerul de 50 cm(acum exagerez si eu).
Pe voi nu va incurca treaba asta?
Ce soluti exista, se poate taia din maner pur si simplu sau trebuie cumparat altul?
Mersi.
Indiferent ca e UL de 2.10 are manerul de 50 cm(acum exagerez si eu).
Pe voi nu va incurca treaba asta?
Ce soluti exista, se poate taia din maner pur si simplu sau trebuie cumparat altul?
Mersi.
is excelente pentru betze de 2.70 astea lungi, le tin dea lungu mainii pana la cot, cateodata in dril ma asez in *** si astept linistit cu maneru proptit in cot sa se linisteasca pestele (il tin in tensiune continuu - normal)

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Sa vezi betele de la Abu Garcia Conolon ML de 2,10 sa nu mai vb de 2,40,zici ca e mai mare mandrina decat blancul sau unele de la Berkley mai exact Lightining sunt mandrinele lungi de nu se mai termina!!!Firmele ca Kistler,Sakura sau loomis stiu c-am ce doreste un pescar de la un bat in special mandrina sa nu depaseasca cotul!!!
vei avea 2 segmente inegale de lanseta.riscul de rupere al segmentului mai lung(varful) e mai mare.gizmo scrie:Pe scurt... ce se intampla daca iau un bat si-i tai din maner?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
gizmo ,gizmo scrie:Pe scurt... ce se intampla daca iau un bat si-i tai din maner?
pe f scurt
lungimea manerului e aleasa pentru a echilibra lanseta
uneori se punsi greutati in capatul manerului pentru asta
astfel ca la lansetele mai lungi de obicei si manerul e mai lung
eu unul prefer ca manerul sa fie maxim pana la cot pentru a nu ma jena in lansari si chiar in pescuit
daca nu-ti polace manerul unei lansete de serie ai 2 variante :
- ori iti iei componentele si-ti faci una custom asa pe sufletu tau
-ori te apuci sa scurtezi manerul lansetei de serie pana unde vrei , dar sa fii convins ca solutia asta iti va dezechilibra lanseta facand-o sa cada si ma abitir ,, in nas'' si din cauza asta sa-ti oboseasca apoi mana in timpul unei partide de pescuit
no ca nu fusei chiar scurt da pote te-am lamurit

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
eu am o lanseta airrus centurion care "se rupe in doua bucati", una de vreo 60 cm si una de 170 cm, singura problema este la transport, adica in functie de masina cu care merg tre' sa am grija sa nu o prind la portiera sau la portbagaj, in rest este concrete. sunbt sigur ca pe site sunt si bajeti care au lansete din una bucata si nu cred ca le-au rupt.Michael scrie:vei avea 2 segmente inegale de lanseta.riscul de rupere al segmentului mai lung(varful) e mai mare.gizmo scrie:Pe scurt... ce se intampla daca iau un bat si-i tai din maner?