Scuze , am uitat
Tuf Line de 20 lb , insa la asta ii trebuie un leader lung , leader de 0,40 -0,50 , 2-3-4 spire pe tambur . Nodu tre sa plece prin inele , unu dintre motive ca sa fie inele cu 2 picioare , nodu ala cind se izbeste prin inele nu-i tocmai fin ( am nenorocit citeve inele in lanseu din cauza asta , pe alte bete ).
Tuf Line de 30 lb , cu leader scurt sau lung , aici ii in functie de situatie . Daca nu ar fi nodu ala ....insa nu pot renunta la situatia asta , cu nod care trece prin inele .
Nu stiu exact ce grosime au firele , ala de 30 lb probabil ii un 0,28-0,30 mm.
Fir Intins!!!
Manere
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
lanseta
Dura situatia cu nodul ala , ma intrebam ce nenoroceste prinderea inelelor. Energia este enorma se vede dupa cum ce viteza incarci lanseta plus greutatea nalucilor. Cred ca niste inele cu diametru de 8mm pe varf ar fi suficient de largi evident cu 2 picioare si tot montate in stil Concept.
Comparativ cu inele actuale sunt convins ca sunt mai mici ca diametru pe varf dar sunt suficient de largi ca sa arunci la distanta. Asta trebuie sa apreciezi tu fata de diametru si rigiditatea firului, daca nu e suficient 8mm pe varf trebuie sa treci la 10mm.
Din pacate inele cu 2 picioare de la Fuji sunt destul de grele , Pacific BAy au unelestil snakee mai usoare si oxide de aluminiu si SIC sunt facute in China dar sunt ok, rezista.
Comparativ cu inele actuale sunt convins ca sunt mai mici ca diametru pe varf dar sunt suficient de largi ca sa arunci la distanta. Asta trebuie sa apreciezi tu fata de diametru si rigiditatea firului, daca nu e suficient 8mm pe varf trebuie sa treci la 10mm.
Din pacate inele cu 2 picioare de la Fuji sunt destul de grele , Pacific BAy au unelestil snakee mai usoare si oxide de aluminiu si SIC sunt facute in China dar sunt ok, rezista.