gata cu prostiile. M-am hotarat. Ori imi vand masina si imi cumpar si eu scule, ori o pun de un credit!
Bai Wave, de acu' merg pe burta.
Nu am ajuns eu la un pescuit cu tine pe Razelm pana acum, dar de acum nici nu mai e vreo sansa.
Acum, serios vorbind, nu cred ca le-ai strans pe toate intr-un an.
Venim si noi, dar mai incetisor.
Eu dau cu unu de 2,10 si unul de 2,40. Nici prea-prea, nici foarte-foarte. La fel si mulinetele si firu'. Vara asta.
Pana la toamna imi dau eu seama daca e prea mult, sau prea putin.
Avand in vedere ca dau (90%) de pe mal si nu din barca, nu cred ca o iau in jos. Desi tare mi-ar fi placut sa dau 200$ pe un XML de 6' si inca atat pe o mulineta micro, sa-i pun fir textil de 0,10, sa caut o saptamana bibani si sa dau de un AVAT MARE SI PUTERNIC, ASA CUM SUNT MULTI PE CANALUL D-MN. Sa traiesc un orgasm pana il scot la mal.
Dar ar fi un moft, date fiind conditiile de pe balta.
Pe de alta parte, nici stiuci peste 10 kg n-am prins (si nici nu ma vad in viitorul apropiat). Asa ca super heavy nu-mi trebuie, ca nu sunt macaragiu!
Deci, cam asa vad eu traseul. Iei una, nu dai o avere pe ea, o incerci o luna doua, si iti dai seama cam ce iti trebuie, mai rigida, mai soft. La un moment dat o sa aflii: lungime, actiune, etc cat mai apropiate de asteptarile tale (si realitatile baltilor pe care le frecventezi). Atunci faci un efort si iti cumperi ce e mai bun pe piata. Batul,daca nu il rupi la porbagaj, il ai o viata si il lasi si mostenire.
M-am reorientat de la pescuitul stationar catre spinning tocmai pentru "simplitatea" echipamentului. Un bat, o mulineta, si o trusa de naluci iti ajung. Restul e arta (cui o are).
Cam bat campii! Da jur ca nu sunt eu dr tinte.