Fenwick HMG... yummmm! Buna scula!
lansete scurte sau lungi ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran

Habar n-am ce conditii sint la Bass Shop Pro, eu am cumparat direct din "magazinul" lor (daca hangarul ala pentru 10 avioane poate fi numit magazin
). Comand numai la Cabela's si numai "consumabile", fiind oarecum "fixist" apropo de scule.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- costica_fishing
- veteran

- Wavedancer
- veteran

- costica_fishing
- veteran

- Wavedancer
- veteran

@Wavedancer- cu ce echipament-mulineta si lanseta-ai pescuit cand ai prins avatul de 5,7kg, si cat a durat drilul? Ca am inteles ca ai dat cu SSR de 9 culoare S, nu? Si apropo de lansetele americane, ai pescuit in curent puternic cu SSR de 7 si 9, si daca da cum sa incarcat de puternic lanseta?
Mersi anticipat ptr. raspunsuri.
Mersi anticipat ptr. raspunsuri.
- Wavedancer
- veteran

Am dat cu lanseta G-Loomis Crankbait Series de 7'6" (2,25 m), mulineta Team Daiwa Z TD-Z 103 HL, firul cred ca era Stren MagnaThin de 12 lb test, dar nu bag mina in foc. L-am schimbat la un moment dat, s-ar putea sa fi fost Mitchel Fusion de 0,12, cu leader de fluoro-carbon de 25 lb test.
Am dat cu SSR-uri in curent puternic, dar lanseta asta are o rezerva de putere imensa. Am dat chiar cu Down Deep Rattlin' Fat Rap de 7 cm (DRFR07), care este mult mai "reactiv" decit un SSR9, intr-un anafor, dupa somn, si am scos unul de vreo 6 kile fara nici cea mai mica problema.
Am dat cu SSR-uri in curent puternic, dar lanseta asta are o rezerva de putere imensa. Am dat chiar cu Down Deep Rattlin' Fat Rap de 7 cm (DRFR07), care este mult mai "reactiv" decit un SSR9, intr-un anafor, dupa somn, si am scos unul de vreo 6 kile fara nici cea mai mica problema.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
Superba mulineta!Bait-casting,nu?E adevarat ca e nevoie de experienta sa lansezi cu ea?Ce mai stie?(rulmenti,frana,etc)Google mi-a gasit doar in chirilice...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
De fapt si batul e beeeeeton.Imi faci sange rau...
Da,stiu ca nu te incurci cu jucarii 
Michael va recomanda Regulamentul forumului