TIPARIREA PERMISELOR DE PESCUIT SPORTIV A FOST BLOCATA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Ian 2009, 10:01

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 26 Ian 2009, 11:52

confrati pescari, am fost sambata la peste , si am prins control, in toata regula .... masini multe, si civili si in uniforma alea alea ......

le-am dat foarte sec carnetul de membru de club pelicanul, bolentinu, ei au notat la fel de sec datele, mi-au multumit frumos (incredibil dar adevarat), si eu lor, si ne-am vazut fiecare de treaba .....

nici un fel de comentariu ca unde e cartonasul (erau din alea vechi prin carnet) , ca unde e pg (zona de "frontiera" cu bulgaria) sau altceva ... politete de ambele parti, exact 2 minute deranj reciproc , si cu asta basta :D :D :D

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 26 Ian 2009, 13:12

Aceleasi multumiri,ma voi dota din plin cu raspunsuri pentru cei ce ma vor intreba,va fi mai greu pentru grupuri dar sper sa ma descurc ca incepator :oops: Fir intins!

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 26 Ian 2009, 20:19

toni f scrie:confrati pescari, am fost sambata la peste , si am prins control, in toata regula .... masini multe, si civili si in uniforma alea alea ......

le-am dat foarte sec carnetul de membru de club pelicanul, bolentinu, ei au notat la fel de sec datele, mi-au multumit frumos (incredibil dar adevarat), si eu lor, si ne-am vazut fiecare de treaba .....

nici un fel de comentariu ca unde e cartonasul (erau din alea vechi prin carnet) , ca unde e pg (zona de "frontiera" cu bulgaria) sau altceva ... politete de ambele parti, exact 2 minute deranj reciproc , si cu asta basta :D :D :D
cu cotizatie platita pe 2009 sau nu?
am mai scris asta, cine nu vrea batai de cap plateste cotizatia si contravaloarea permisului si cel putin politia de frontiera n-are nicio treaba cu tine :wink: cine are chef de polemica in loc sa pescuiasca, sa mearga cu chitanta de la trezorerie :)

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 27 Ian 2009, 11:42

cu cotizatie platita catre club, johnny ....
deci taxa anual pt clubul privat din care fac parte ... nimic platit catre stat sau vreuna din organizatiile alea dubioase ....

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Ian 2009, 11:45

poate doar ti-au notat datele ca sa-ti trimita amenda prin posta :lol: (glumesc)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 27 Ian 2009, 11:54

:D :D :D

ma indoiesc profund ...

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 27 Ian 2009, 17:59

toni f scrie:confrati pescari, am fost sambata la peste , si am prins control, in toata regula .... masini multe, si civili si in uniforma alea alea ......
Sunt curios de la ce institutii erau controlorii ?

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 27 Ian 2009, 18:10

ala de a venit sa ceara docomentu era jandarm, in unifoma , cu tot ce trebe ..... s-a prezentat alea alea ... whatever ....

nu am stat sa-i intreb de la ce institutii sunt si ceilalti gentlemeni care erau cu el, especially cei in civil ...

cert este ca aia nu s-au bagat in seama, in nici un fel .... desi sugeau burta sa para importanti ....

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Ian 2009, 19:05

johnnybravo scrie:..........
am mai scris asta, cine nu vrea batai de cap plateste cotizatia si contravaloarea permisului si cel putin politia de frontiera n-are nicio treaba cu tine :wink: cine are chef de polemica in loc sa pescuiasca, sa mearga cu chitanta de la trezorerie :)
hmmm,
ciudata atitudinea ta johny,
sa inteleg ca faci apologia aps-urilor?? :?

Scrie răspuns