TIPARIREA PERMISELOR DE PESCUIT SPORTIV A FOST BLOCATA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Ian 2009, 12:58

@apsalba
Am si eu o intrebare :Anul trecut am cotizat la EcoMedias,asociatie ce se afla in curtea dvs.Intrebarea mea este de ce de doi ani de zile nu am vazut nici un reprezentant al asociatiei pe apa(olt),ce se face cu acesti bani,pentru ca Sibiul are peste 4000 de membrii?Am facut precizarea ca nu i-am vazut in control(nu numai eu am parerea asta)ca sa nu spuneti ca banii se duc pe motorina,masini,oameni platiti pentru aceste actiuni.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 28 Ian 2009, 13:28

astea cu 4000 de membrii la eco sunt povesti .astea sunt chestii de marketing, dar din pacate sunt minciuni

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Ian 2009, 13:59

In judet de la infiintare,cel putin asta s-a spus de catre repr. Eco.Dar nu asta e important,important este ce-am intrebat mai sus.

fff
senior
senior

Mesaj de fff » 28 Ian 2009, 14:31

apsalba scrie:
genu scrie:@apsalba
De ce numai cand auzi ceva noutati scrii pe forum si in rest taci ? S-a facut lumina-n sat ?
Fac proiecte ca tu sa poti sa pescuiesti. De aia. Nu faci si tu unul? Nu vrei sau nu te duce bibilica?
Apsalba,

Fiind unul dintre cei care nu sunt de acord cu ideile tale ma simt (la fel de) deranjat de atitudinea ta zeflemitoare si jignitoare in acelasi timp, motiv pentru care te-as ruga sa ai bunul simt de a-ti masura cuvintele, mai ales ca NU e prima oara cand procedezi de o asemenea maniera. In plus, abtine-te in a mai sustine ca faci un "bine" unditarilor din tara asta deoarece n-ai dreptul sa vorbesti decat cel mult in numele a 40000 dintre ei (daca numarul e intr-adevar corect).

P.S. vezi ca unele asociatii afiliate FNPSR taie in continuare chitante reprezentand "taxa zilnica pescuit" pe bazine piscicole naturale FARA a mai avea acest drept. Sa-ti spun in plus ce inseamna faptul ca respectivele chitante nu sunt insotite de facturi si nici nu sunt chitante/bonuri fiscale? Evaziunea fiscala iti spune ceva?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Ian 2009, 20:11

apsalba scrie:
genu scrie:@apsalba
De ce numai cand auzi ceva noutati scrii pe forum si in rest taci ? S-a facut lumina-n sat ?
Fac proiecte ca tu sa poti sa pescuiesti. De aia. Nu faci si tu unul? Nu vrei sau nu te duce bibilica?
:shock: :shock: :shock:
pai ce,pana acuma nu a putut pescui???
sau nu a putut cineva din tara asta sa pescuiasca pana nu a aparut "luceafarul pescarilor" - recte apsalba&fnpsr - ???
a mai fost unul prin valea jiului care se credea salvatorul,mantuitorul si lucefarul huilei - a sfarsit prin puscarii
curios ca si ala credea ca il duce "bibilica",numai ca s-a inselat
se pare ca istoria se repeta,dar cu alti actori in scena

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 28 Ian 2009, 22:58

apsalba ne spune :
Fac proiecte ca tu sa poti sa pescuiesti.
..Tare nene.....mai frate , de unde le tot scoate....!!!!!!te doare mintea...!!

- cred ca ne ia la misto..........
- chiar sa fi fost interzis pe balta , pana nu apareau proiectele in cauza ...???
- cred ca e o gluma nu ....????? :D , vai ce enormitati cand te gandesti ca in Caras 99.999 % din pescari n-au auzit denumirea apsalba , vre-o cativa or fi vizitat forumul .....deci nu sunt 100 %.
- deci cand chem un coleg pescar la o partida de clean pe Nera , s-ar putea sa primesc un refuz categoric , deoarece prietenul meu asteapta sa apara nu stiu ce proiect, marca apsalba .... sau ma insel ???? :D

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 28 Ian 2009, 23:14

ilie scrie:@apsalba
Anul trecut am cotizat la EcoMedias
Si eu la fel. Stie cineva cand e Adunarea Generala cu darea de seama pe 2008, ca vreau cu tot dinadinsul sa ajung sa vad ce au facut cu banii.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Ian 2009, 08:39

gigi 2007 scrie:apsalba ne spune :
Fac proiecte ca tu sa poti sa pescuiesti.
..Tare nene.....mai frate , de unde le tot scoate....!!!!!!te doare mintea...!!
Credeti ca ne va anunta cand putem incepe sa pescuim? :lol: Ca de vreo 4 ani tot lucreaza la proiectul asta si inca nu se vede nimic. :lol: Am tot fost in 2008 pe apele din Alba si ... stupoare ... n-a lasat nici o urma! A lucrat foarte curat! Gunoaiele-s la locul lor, apele-s nemarcate, paza nu exista. Sau o fi tot la stadiul de proiect? Ori nu ajung milioanele de euro? :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 29 Ian 2009, 09:21

[quote] A lucrat foarte curat! Gunoaiele-s la locul lor, apele-s nemarcate, paza nu exista. Sau o fi tot la stadiul de proiect? Ori nu ajung milioanele de euro? [quote]

mai intai vilele lor si apoi daca mai ramane ceva si la pescari.stiu si eu unul, care e cam de aceeasi varsta cu "colegul " nostru de federatie.numai ca asta e de alta parte a baricadei.
astia sunt ca doi caini, in tarcul lui fiecare despartiti de un gard, au fiecare mancarea lui dar latra unul la altul prin gard, mai mai sa se manance.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 29 Ian 2009, 09:33

MihaiV
Probabil ca esti chior, panourile de marcare, alea care nu le-a rupt RNP-ul, sunt vizibile de la sute de metri. Poti sa vi sa ti le arat. Probabil ca nu l-ai vazut nici pe ala care atunci cand voi concurati, dadea la pastrav cu curent langa voi. Altfel erai cu el de gat, tu ca vasnic aparator al pescuitului sportiv. :D
Apropo, din toti aia care ati concurat, a strans careva vreun sac cu gunoi sau va scadea prestigiul? Erau acolo si toate autoritatile locale. Nu le-ati bagat cu ratul in gunoaie?

pescuitorule,
vilele facute din cotizatii ti le pot arata pe toate. Din nefericire pentru tine sunt in proprietatea colegilor tai ajvps-isti. :D

Scrie răspuns