TIPARIREA PERMISELOR DE PESCUIT SPORTIV A FOST BLOCATA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 29 Ian 2009, 09:53

e doar inceputul ! va fi asta si mai rau :wink: si momentan adevaru e ca n-are rost sa pishi contra vantului cs oricum nu conteaza parerea ta, nu exista logica si seriozitate ...

ce pot sa spun ca in zilele astea inorate sa va aduca lumina cuvintele marului oracol "sa traiti binne" :P

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Ian 2009, 10:14

apsalba scrie:panourile de marcare, alea care nu le-a rupt RNP-ul, sunt vizibile de la sute de metri. Poti sa vi sa ti le arat.
Inteleg ca n-aveti nici macar o poza! Hm! Oare de ce?

Afirmati ca le-a rupt RNP-ul! Ori e calomnie, ori aveti dovezi si ii dati in judecata! Dar nu i-ati dat in judecata. Oare de ce?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Ian 2009, 10:15

apsalba scrie: Probabil ca nu l-ai vazut nici pe ala care atunci cand voi concurati, dadea la pastrav cu curent langa voi. Altfel erai cu el de gat, tu ca vasnic aparator al pescuitului sportiv. :D
Va las placerea actiunilor ilegale. Am sesizat doar organele competente!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 29 Ian 2009, 10:16

apsalba scrie:Apropo, din toti aia care ati concurat, a strans careva vreun sac cu gunoi ?
Apropos, da! Asta spre deosebire de mandrii membrii ai APS A! :cry:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 29 Ian 2009, 10:22

Din nefericire pentru tine sunt in proprietatea colegilor tai ajvps-isti.
spui ca din nefericire de parca eu as fi inculpatul ca au ei vile.
sau la tine in federatie daca tu iti faci vila e de vina pytiu?????singura lui vina e ca te sustine si te preamareste ca "protector " al tuturor vietuitoarelor de pe pamant.si cum il pacalesti tu pe el asa pacaleste el la randul lui si la o adica oamenii nu vor venii la tine se duc la el sa ceara socoteala.
mai bine te-ai angaja la National Geographic.

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 29 Ian 2009, 15:33

scuze ca intrerup galceava dar as dori sa stiu daca aveti careva habar daca primim anu asta permisele de anpa sau dam iar cu milionu la ajvp-sisti ca io nu mai pricep ninic :roll:
sincer m-as duce la pesti dar nu am nici cea mai vaga idee daca ma controleaza careva ce sa-i zic si daca-mi radein fata cand ii arat chitanta de 30 de lei de la trezorerie............deci,fratii mei va rog sa ma lamuriti daca puteti....... :D ....multam
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 29 Ian 2009, 19:36

idem ca george, ne poate da cineva un raspuns concret si coerent in problema permiselor?
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

georgel_spin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georgel_spin » 29 Ian 2009, 20:14

pana la urma ma bucur ca nu-s singurul in ceata :?:
Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566

adrian25
senior
senior

Mesaj de adrian25 » 29 Ian 2009, 20:40

cam toti suntem intr-o oarecare ceata, acum fiecare face cam ce crede, sper ca varianta anpa sa fie cea valabila indiferent de situatie....
NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU;
DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 30 Ian 2009, 00:24

georgel_spin ne intreaba :
scuze ca intrerup galceava dar as dori sa stiu daca aveti careva habar daca primim anu asta permisele de anpa.......
- primim, nu primim ...trebuie sa pescuim !!!! :)
- se pare ca situatia se repeta ca anul trecut - cand s-a pescuit cu chitanta si carnet de membru si toate controalele au acceptat situatia.....spre sfarsitul anului flutura unul prin oras vesti despre nu stiu ce permise cu 1 leu de care n-a mai fost nimeni interesat.... deoarece toti pescarii platisera taxele pana in octombrie cand aparuse acesta.
- nu cred ca un pescar , care a platit , ce trebuie platit si are chitanta , nu poate sa pescuiasca........nu este vina lui , ......cel mult a celui ce a incasat .
- oricum prea multe neclaritati.........usurel sa nu deranjam , e cineva care lucreaza pentru noi si poate ne va lamurii , ca sa putem pescui!!!!! :)

Scrie răspuns