Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Bre , tu sigur stai in acelasi oras cu Tavi hehe!! De politicos ce esti vad ca esti gata sa arunci oamenii in apa daca nu-ti raspund la salut hehe!! Io zic ca-i corect sa fi " berbec " , ca nu-i frumos ii alta treaba hehe!!nickydarnico scrie:
se poate sa patesc si asa ceva , dar nu cred ca ii corect sa fi un "berbec" si sa intorci spatele unui salut. si sincer iti spun ca sunt atat de onest incat sa respect doleantele celui de langa mine.(atata timp cat , eu sunt cel ce apare pe locul doi la locul respectiv) asadar daca nu vrea sa vorbeasca ii ok ,dar macar sa raspunda la salut.( ca se poate intampla , sa faca el cunostinta cu apa :lol: :lol: :lol: ) ca astia foatre plini de ei sunt din fire putin mai recalcitranti si atuncia ....... :twisted: :twisted: !!
Io nu ma stiu cu yoko geri si din astea , da am mai vazut niste baieti cum se antrenau la din astea , tehnici hehe!!!tincu ilie scrie:Draga SF, a saluta nu e obligatoriu,dar a raspunde la salut e dovada de buna crestere,cat despre partea cu aruncatul in apa,mai pot face inca un yoko gheri... :wink:
imi pare sincer rau ca nu esti atent la detalii . vrea-m sa scot in evidenta , ca nu sunt asa de usor de aruncat in apa.SF scrie:Bre , tu sigur stai in acelasi oras cu Tavi hehe!! De politicos ce esti vad ca esti gata sa arunci oamenii in apa daca nu-ti raspund la salut hehe!! Io zic ca-i corect sa fi " berbec " , ca nu-i frumos ii alta treaba hehe!!nickydarnico scrie:
se poate sa patesc si asa ceva , dar nu cred ca ii corect sa fi un "berbec" si sa intorci spatele unui salut. si sincer iti spun ca sunt atat de onest incat sa respect doleantele celui de langa mine.(atata timp cat , eu sunt cel ce apare pe locul doi la locul respectiv) asadar daca nu vrea sa vorbeasca ii ok ,dar macar sa raspunda la salut.( ca se poate intampla , sa faca el cunostinta cu apa![]()
![]()
) ca astia foatre plini de ei sunt din fire putin mai recalcitranti si atuncia .......
![]()
!!
Fir Intins!!!