"Secretomania !"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 07 Mar 2008, 13:46

E problema noastra.... :wink:Eu doar ma apar,asa am invatat,si nu "unde se ascunde luptatorii"(aici te citez) ci unde se ascund,asta e alta poveste... :lol: :lol:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 07 Mar 2008, 13:57

asta sa fie problema ilie . io umblu cu salteaua dupa mine la pescuit .

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Mar 2008, 14:11

Tatami :lol:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 07 Mar 2008, 15:47

Calone scrie:
tincu ilie scrie:cat despre partea cu aruncatul in apa,mai pot face inca un yoko gheri... :wink:
ne-am dat drecu uite unde se ascunde luptatorii ..
daca si ala stie matzushita sau poate e chiar gecki cian ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 07 Mar 2008, 16:06

tincule :lol: :lol: cu yoko gheri tau cred ca spargi ceva dintzi trebuie ceva mai de efect (un sis ca lumea de vreo 40 cm la bracinar) :lol: :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Mar 2008, 18:10

...ma baieti,da' una "adunata"ase din directia Clujului,de nu-ti mai vine a ragai vreo doua zile,nici nu v-ar fi deajuns?
...veniti aici cu tot felul de figuri"de stil"...Ooops ! ca m-a luat valul si pe mine
:lol:
...daca mai aveti ceva secrete in legatura cu "secretomania ",bine, daca nu...ora inchiderii :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 07 Mar 2008, 21:52

as mai spune ceva despre "secretomanie" ... da e secret :lol: si daca-i secret "nu pot pentru ca sa va spui" :lol:
S'altare și bunăstare !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Mar 2008, 01:43

nickydarnico scrie:
se poate sa patesc si asa ceva , dar nu cred ca ii corect sa fi un "berbec" si sa intorci spatele unui salut. si sincer iti spun ca sunt atat de onest incat sa respect doleantele celui de langa mine.(atata timp cat , eu sunt cel ce apare pe locul doi la locul respectiv) asadar daca nu vrea sa vorbeasca ii ok ,dar macar sa raspunda la salut.( ca se poate intampla , sa faca el cunostinta cu apa :lol: :lol: :lol: ) ca astia foatre plini de ei sunt din fire putin mai recalcitranti si atuncia ....... :twisted: :twisted: !!
Bre , tu sigur stai in acelasi oras cu Tavi hehe!! De politicos ce esti vad ca esti gata sa arunci oamenii in apa daca nu-ti raspund la salut hehe!! Io zic ca-i corect sa fi " berbec " , ca nu-i frumos ii alta treaba hehe!!

Fir Intins!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Mar 2008, 02:15

tincu ilie scrie:Draga SF, a saluta nu e obligatoriu,dar a raspunde la salut e dovada de buna crestere,cat despre partea cu aruncatul in apa,mai pot face inca un yoko gheri... :wink:
Io nu ma stiu cu yoko geri si din astea , da am mai vazut niste baieti cum se antrenau la din astea , tehnici hehe!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1tw6ADcU ... re=related

Fir Intins!!!

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 08 Mar 2008, 08:56

SF scrie:
nickydarnico scrie:
se poate sa patesc si asa ceva , dar nu cred ca ii corect sa fi un "berbec" si sa intorci spatele unui salut. si sincer iti spun ca sunt atat de onest incat sa respect doleantele celui de langa mine.(atata timp cat , eu sunt cel ce apare pe locul doi la locul respectiv) asadar daca nu vrea sa vorbeasca ii ok ,dar macar sa raspunda la salut.( ca se poate intampla , sa faca el cunostinta cu apa :lol: :lol: :lol: ) ca astia foatre plini de ei sunt din fire putin mai recalcitranti si atuncia ....... :twisted: :twisted: !!
Bre , tu sigur stai in acelasi oras cu Tavi hehe!! De politicos ce esti vad ca esti gata sa arunci oamenii in apa daca nu-ti raspund la salut hehe!! Io zic ca-i corect sa fi " berbec " , ca nu-i frumos ii alta treaba hehe!!

Fir Intins!!!
imi pare sincer rau ca nu esti atent la detalii . vrea-m sa scot in evidenta , ca nu sunt asa de usor de aruncat in apa.
sti.... cineva spunea ca daca mai ma rastesc , sa-r putea sa fac cunostinta cu apa,( dar eu cred ca ii posibila si viceversa, nu? :lol: ) binenteles si in cazul meu. :shock:
si totusi , un salut nu-i foarte greu da dat. si poate ca un salut iti ofera mai multe informatii decate poti oferi.
ce zici de vorba asta?: "de la tot prostul ai ceva de invatat" ! poate ca sunt multi care cred ca nu mai au ce invata , dar eu ma indoiesc. :lol:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Scrie răspuns