Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Mugurstefan
- veteran

Mahh, io nu fac ashe...apai doar am intrebat .

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
nickydarnico scrie:haideti fratilor sa nu mai aruncam cu noroi unii in alti ca nu-si are rostul.!
daca X considera ca nu-i corect sa dai mura-ngura la tot prostanul, asa sa fie si daca noi vrem sa impartasim tot ce stim si cu altii , iar ii bine
ii un topic pe care se asteapta pareri si cred ca ar fi corect sa le respectam asa cum si noi asteptam , ca ale noastre sa fie respectate.

nu m-a deranjat si nu ma deranjeaza opinia nimanui dar cand incepe cu texte de genu "esti pe langa" pt mine intra in una din categoriile: borac, care a descoperit internetu' si pescuitu' si acu se crede zeu, sau mai grav...persoana matura care nu e totusi suficient de matura sa trateze cu un minim de diplomatie o discutie. Drept urmare, tratez persoana respectiva ca atare , nu de alta dar sa ma fac inteles. Ca probabil daca vb frumos derutez lumea
-
Adelin
- Moderator

-
todi
- veteran

-
adrian frunza scrie:salut Bogdan .
esti pe langa tare ...
cand vad pe unul ca ia peste ma uit in primul rand cum abordeaza pozitia ,imi iau reper pe principiul triangulatiei si incerc sa sa refac mental harta underwater.pe langa strategie ,ai nevoie de detalii care fac diferenta .daca ai in spate un pafarist e ok ,daca ai un profesionist esti mancat , te lasa fara peste.
nici tu nu esti prea pe problema
singura metoda de'a lua bine un loc este sa pescuiesti mult timp pe el, sa ai repere chiar si cand scade sau creste apa. poti sa te pui bine de 5 ori si sa ai impresia ca stii zona ca in palma, daca'ti creste apa 30 cm zici ca dai in alt loc.
-
SF
- veteran

Bogdan Alex , ii normal ca oamenii sa aiba retineri , chiar si in cea ce priveste tehnica . Poti sa ai un loc cu peste in fata , daca nu ataci cum trebuie nu prinzi , si locu ii prost . Altu , cu alta tehnica , in acelasi loc poate trimfa .
Inainte eram si eu de alta parere , insa dupa ce am inceput sa nu mai gasesc prin magazine unele naluci , si sa-i vad pe toti pe mal cu ele legate , m-am mai calmat . Poti sa vorbesti , asa la general , insa dupa ce vezi niste tipi ca scot vreo 60 de bucati , pe care le inghesuie in sac ,cu naluci de care ai vorbit tu si pe locu unde te-au vazut , ii mai bine sa generalizezi , nu crezi !?
Totusi , nu-s asa extremist ca Adelin , hehe!!!
Fir Intins!!!
-
SVF
- veteran

Poate ca si Adelin a mai invatat de la altii la inceput,a mai "furat"cum se zice,ca nici eu nu m-am nascut invatat,si cred ca mai am mult pana sa stiu tot....(no ofense)
-
SF
- veteran

nickydarnico scrie:tincu ilie scrie:Poate ca pe viata,si de ce nu, concursurile i-au inrait pe unii pescari,ma refer si la cei de stationar si la cei de rapitor.Treci uneori pe langa ei,saluti si ei se uita urat de parca ai venit sa le iei mamaliga sau voblerul.
daca patesc asa ceva , ma enervez instantaneu. si mai salut inca odta , ceva mai rastit :x ma enerveaza de n-am cuvinte , cand salut pe cineva si acel cineva nu raspunde . vrei sa fi politicos si el/ea se simte prea important/a sa raspunda la salut. :x :x woai ce m-am enervat !!!
(tre sa ma calmez sa nu-mi plesneasca o vena la "rotite" ca nu am apucat sa fac testament...... aviz badie.) :lol: :lol: :lol:
scuze pt off topic!
Incearca sa te rastesti la toti , poate dai de unu care-ti face baie ,sau provoci atacu unui pitbull pe care nu l-ai simtit , nu te obliga nimeni sa fi politicos , mai ales ca toti sintem constienti de faptu ca sub politete se afla un scop clar , acela de a scoate orisce informatii hehe!! Cind nu-ti raspunde la salut ii clar , el ii pe locu ala si-ti da de inteles ca nu vrea sa te vada linga el , banuiesc ca esti din aia care respecta intimitatea altor pescari , nu !? hehe!!! Altii de abia asteapta sa te pui linga ei , sa-ti ceara un cirlig , ceva momeala , un plumb ca aici agata , etc.
Fir Intins!!!
Fir Intins!!!
-
danr
- Site Admin

kuintautti ai avertisment
next time ne despartim, din nou si definitiv de data asta