Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
pestisorul de aur
- junior

de pestisorul de aur » 05 Mar 2008, 06:52
ovidiu scrie:
Auzi, tu vrei sa ne umpli de lacrimi?

Nu neaparat

Imi exprimam doar un punct de vedere.
O zi cat mai buna tuturor!
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
danr scrie:pescuitul este in ultima instanta o experienta individuala, pentru mine este vorba despre locuri salbatice si comuniune cu natura
despre tehnica spun orice fara menajemente, ce am invatat de la altii sau am descoperit eu personal
cand in Romania nu exista C&R, nu se elibereaza puietul, pescarii ingroapa locurile in gunoi iar pestele este foarte limitat, e clar de ce fiecare isi doreste un loc al lui.....
si inca o chestie, pescarii isi feresc locurile ORIUNDE in lume
nimeni nu spune detaliat pe nici un forum in lume exact unde este locul unde a prins superi pesti la ultima partida
din aceleasi motive
cred ca asta este atitudinea corecta pe care trebuie s-o adopte toti.
-
Adelin
- Moderator

Bogdan_Alex scrie:
hai ca esti culmea... vrei sa zici ca nu iti foloseai "stilul prinzator" sa nu il vada respectivu?! sincer mi se pare foarte exagerat. hai, ca locuri mai treaca mearga, dar daca omu era curios cum dai tu mi se pare deja o prostie sa "bluff-ezi"

o'ti avea voi dreptate dar mai are si radu...uneori sunteti prea de tot
Ce sa fac daca eu sunt mai pudic...nu imi place sa pescui de la catedra.

Ultima oară modificat 05 Mar 2008, 11:21 de către
Adelin, modificat 1 dată în total.
-
SVF
- veteran

Poate ca pe viata,si de ce nu, concursurile i-au inrait pe unii pescari,ma refer si la cei de stationar si la cei de rapitor.Treci uneori pe langa ei,saluti si ei se uita urat de parca ai venit sa le iei mamaliga sau voblerul.
-
adrian frunza
- veteran

salut Bogdan .
esti pe langa tare ...
cand vad pe unul ca ia peste ma uit in primul rand cum abordeaza pozitia ,imi iau reper pe principiul triangulatiei si incerc sa sa refac mental harta underwater.pe langa strategie ,ai nevoie de detalii care fac diferenta .daca ai in spate un pafarist e ok ,daca ai un profesionist esti mancat , te lasa fara peste.
walleye
-
Mugurstefan
- veteran

OK , am inteles cu totii ca nu spunem locurile,
dar voblerele avem voie sa le palmam sa nu ne vada tovarasul de expeditie ??

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
nickydarnico
- senior

-
tincu ilie scrie:Poate ca pe viata,si de ce nu, concursurile i-au inrait pe unii pescari,ma refer si la cei de stationar si la cei de rapitor.Treci uneori pe langa ei,saluti si ei se uita urat de parca ai venit sa le iei mamaliga sau voblerul.
daca patesc asa ceva , ma enervez instantaneu. si mai salut inca odta , ceva mai rastit

ma enerveaza de n-am cuvinte , cand salut pe cineva si acel cineva nu raspunde . vrei sa fi politicos si el/ea se simte prea important/a sa raspunda la salut.

woai ce m-am enervat !!!
(tre sa ma calmez sa nu-mi plesneasca o vena la "rotite" ca nu am apucat sa fac testament...... aviz badie.)
scuze pt off topic!
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
edâ„¢
- veteran

-
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
adrian frunza scrie:salut Bogdan .
esti pe langa tare ...
cand vad pe unul ca ia peste ma uit in primul rand cum abordeaza pozitia ,imi iau reper pe principiul triangulatiei si incerc sa sa refac mental harta underwater.pe langa strategie ,ai nevoie de detalii care fac diferenta .daca ai in spate un pafarist e ok ,daca ai un profesionist esti mancat , te lasa fara peste.
daca eu sunt pe langa tu esti praf. cum adica te lasa fara peste?! ti-l ia din buzunar? m-am saturat de avari ca tine...parca ar pescui in traista ta.
nici nu mai ma stresez sa mai scriu...sunt scarbit de atitudine
-
nickydarnico
- senior

-
haideti fratilor sa nu mai aruncam cu noroi unii in alti ca nu-si are rostul.!
daca X considera ca nu-i corect sa dai mura-ngura la tot prostanul, asa sa fie si daca noi vrem sa impartasim tot ce stim si cu altii , iar ii bine
ii un topic pe care se asteapta pareri si cred ca ar fi corect sa le respectam asa cum si noi asteptam , ca ale noastre sa fie respectate.

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )