"Secretomania !"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 03 Mar 2008, 21:28

pestisorul de aur scrie:s-ar putea sa nu fiu deloc in topic, dar...de, asa suntem noi, uneori, cand avem ceva de spus, trebuie sa o spunem...so here comes:
Ma tot intreb...de ce oare pescuitul apare mereu prezentat ca o activitate strict rezervata barbatului, de parca ar fi cumva un secret, o taina doar de el stiuta, o poarta a carui cheie veche, ruginita, magica in acelasi timp, ar fi numai in puterea lui?
Si mereu locurile si intamplarile descrise sunt atat de minunate, aparte fiecare, asemenea unei povesti. Sunt cu siguranta multe lucruri pe care nici noi nu le-mpartim cu ei, insa niciunul parca nu are maretia, frumusetea si farmecul pescuitului. Norocul a fost, de data asta, de partea lui! Asa ca...tuturor celor ce stapanesc taina, le doresc fir intins, si cat mai multe de povestit! Daca nu putem fi eroi in povestea lor, macar sa putem adormi citind-o si visa ca pasim pe taramul de vis ce leaga apele de pamant...
Wow! Bine-ai venit pe forum sau cum se spunea in armata (activitate nu neaparat exclusivist masculina):"Lumineaza-tzi fatza!"

Old_Radu: Cred c-am gasit secretul lui Adelin cu ajutorul caruia prinde asa salai frumosi. Se ascunde undeva (el-secretul) in filmu ala cu Pacino: "Goodfather" :idea:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 03 Mar 2008, 22:12

eu zic ca se schimba destula informatie utila pe forumul asta
una peste alta exista informatii si informatii
eu unul nu m-am ferit niciodata sa spun cum pescuiesc sau cu ce
cu locurile treaba e grea, aici cred ca fiecare trebuie sa aloce timp si resurse sa si le caute
nimanui nu i-ar place sa-si dea in vileag locuri gasite cu greu, pe un forum unde intra mii de oameni
iar referitor la tehnica eu zic ca se impartasesc destule lucruri, dar una peste alta meseria se mai si fura, nu trebuie sa ne asteptam sa primim tot mura in gura :)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Mar 2008, 22:52

Am deschis acest topic in sprijinul multor incepatori care cu "sfiala" incearca sa afle anumite"secrete" din arta spinning-ului.Sunt uni care se exprima mai greu sau care doar ce cunosc ce e acela un...twister( sa zicem) si primesc raspunsuri din partea unor "filozofi" in spinning,raspunsuri cu termeni academici,care efectiv ii descurajaza.
Incercati un "remember"....voi cand ati inceput...
Despre locuri...se mai poate discuta :lol:

Fir intins ! tuturor. :wink:

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 03 Mar 2008, 22:53

Eu cred ca acest topic si opiniile ar fi mai decent sa fie secrete,pt. ca ar trebui ,precum o confesiune, facuta la preot.Ceea ce e deranjant ,cel putin pt. mine e ideea gen clubul "secretosii anonimi"
"ma numesc cutare si nu e un secret ca am secrete".

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 04 Mar 2008, 00:18

cu impartasirea micilor secrete eu nu am nimic de ascuns.
ce-i al meu ii pus deoparte si cei (pestii) ce au numele meu pe ei , eu voi fi primul care ii prinde . :lol: :lol: :lol:
pestisorul de aur scrie:s-ar putea sa nu fiu deloc in topic, dar...de, asa suntem noi, uneori, cand avem ceva de spus, trebuie sa o spunem...so here comes:
Ma tot intreb...de ce oare pescuitul apare mereu prezentat ca o activitate strict rezervata barbatului, de parca ar fi cumva un secret, o taina doar de el stiuta, o poarta a carui cheie veche, ruginita, magica in acelasi timp, ar fi numai in puterea lui?
Si mereu locurile si intamplarile descrise sunt atat de minunate, aparte fiecare, asemenea unei povesti. Sunt cu siguranta multe lucruri pe care nici noi nu le-mpartim cu ei, insa niciunul parca nu are maretia, frumusetea si farmecul pescuitului. Norocul a fost, de data asta, de partea lui! Asa ca...tuturor celor ce stapanesc taina, le doresc fir intins, si cat mai multe de povestit! Daca nu putem fi eroi in povestea lor, macar sa putem adormi citind-o si visa ca pasim pe taramul de vis ce leaga apele de pamant...
frumos debut. bine ai venit pe rapitori.ro si in opinia mea : nu exista ceva mai frumos pe acest pamant , decat o frumoasa domnisoara pe un rau, cu un batz de spinn in mana ,in cauatrea mult asteptatei capturi.
nu ,nu este un sport esclusiv pt barbati ,este un sport esclusiv pt cei ce iubesc natura si minunatiile ei .

SCUZE pt off topic !!!! :oops:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Mar 2008, 01:06

onesti scrie:Old_Radu: Cred c-am gasit secretul lui Adelin cu ajutorul caruia prinde asa salai frumosi. Se ascunde undeva (el-secretul) in filmu ala cu Pacino: "Goodfather" :idea:
@Onesti -Iti spune chiar Adelin cum isi prinde salaii:"...multa munca , multa umblatura si farte mult timp petrecut la apa".Sa sti ca nu e floare la ureche avand in vedere catzi pesti au mai ramas in apele noastre....chiar daca la voi in Canada..... :roll:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 04 Mar 2008, 02:12

Stiu mai Adelin si apreciez timpul tau petrecut cu succes pe apa. Glumeam doar, vazandu-tzi titlurile din galerie desprinse parca din emisiunile Irinei Nistor. In rest - foarte faini salaii!
Numai bine!!!

http://www.youtube.com/watch?v=B84f2TcuvOc

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 04 Mar 2008, 07:37

salut Adelin .
mergi inchis ca e mai bine pt linistea ta sufleteasca .eu am fost "amenintat" cu gps ,noroc ca nu era aplicatie militara .
mai baga niste poze hormonale ,sa se agite bighidii.
walleye

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Mar 2008, 09:49

adrian frunza scrie:salut Adelin .
mergi inchis ca e mai bine pt linistea ta sufleteasca .eu am fost "amenintat" cu gps ,noroc ca nu era aplicatie militara .
mai baga niste poze hormonale ,sa se agite bighidii.
Nu poci pentru ca sa mai bag, pt ca dupa ultimele poze am avut coada.Ghinionul meu a fost ca exact cand eu am ajuns pe loc, urmaritorul era in perimetru si "pleca spre casa". Nici nu m-am gandit ca o sa se intoarca inapoi, asa ca m-am pus pe loc si m-am apucat de treaba, dar cand l-am vazut in spatele meu... :shock: am ramas masca.
"Pai nu ai zis ca pleci acasa, ca ai treaba?!" :evil: i-am zis curiosului obraznic, "ba, dar nu mai am.... dar sa sti ca numa' ma uit, ca nici nu am batzul la mine" zise minciunel si lua pozitzia cameramanului in timpul filmarii.

A trebuit sa dau in asa fel ca nu cumva sa prind si am impacat-o repede cu pescuitul, sa nu ii dau idei noi artistului.

Deci poze....mai tarziu... :lol:

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 04 Mar 2008, 10:50

old_radu scrie:Am deschis acest topic in sprijinul multor incepatori care cu "sfiala" incearca sa afle anumite"secrete" din arta spinning-ului.Sunt uni care se exprima mai greu sau care doar ce cunosc ce e acela un...twister( sa zicem) si primesc raspunsuri din partea unor "filozofi" in spinning,raspunsuri cu termeni academici,care efectiv ii descurajaza.
Incercati un "remember"....voi cand ati inceput...
Despre locuri...se mai poate discuta :lol:

Fir intins ! tuturor. :wink:
eu cand am inceput aveam un bat care nu era de spinn si o rotativa care nu mai stiu de ce si de unde o aveam,da mai citeam cite o revista mai vedeam cum fac alti si in timp am inceput sa mi dau seama singur de ce vreau un anumit bat si o anumita naluca iar satisfactia mi se pare mai mare decit daca mi ar fi turnat cineva toate informatile astea in cap

off-topic...nu mai demult decit 5-6 ani umblam zile intregi pe balta pina mai intalneam un pescar de spinn acuma is parca tot mai multi,uneori sufocant de multi :cry:

Scrie răspuns