"Secretomania !"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

"Secretomania !"

Mesaj de old_radu » 03 Mar 2008, 17:47

Poate incercati voi sa ma lamuriti pentru ca aspectul asta nu l-am inteles niciodata.Credeam ca rolul unui astfel de forum este si acela de a discuta intre membrii lui anumite aspecte mai putin cunoscute referitoare la naluci,tehnici si chiar locuri...Acest aspect nu este la modul general.dar sunt uni carora parca le creste "sufletul"daca reusesc sa te faca curios din cale afara..."uite aici poza cu pestele prins recent,dar nu-ti zic cu ce l-am "pacalit"si nici macar locul nu pot sa ti-l zic..."
S-ar putea sa gresesc eu si in cazul acesta ....scuze ! :cry:

Fir intins ! tuturor. :wink:

eu
senior
senior

Mesaj de eu » 03 Mar 2008, 17:56

Locul zic ca ii discutabil (am zis la ceva lume unde ma duc la pescuit,povestea s-a raspandit si nu numai ca au venit in numar mare dar si au fost "tarani"=retin maruntis de peste,lasa gunoaie etc) dar momeala ar putea sa o spuna (cu ce te incurca ca cineva foloseste momeala ta secreta si prinde un peste?)
:respekt:
Multa lume, putini oameni...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 03 Mar 2008, 18:01

radule, cred ca explicatia e destul de simpla, daca te gandesti nitel....

numarul de locuri bune de pescuit este clar limitat, iar pescarii multi ....
cum se afla de o zona sau loc, hop cum apar gramezi :D :D :D

daca ne adaugi pe noi toti de pe rapitori sa zicem, la pescrii localnici, obtii un numar x pentru un anume loc de pescuit .... cum la pescarii localnici nu ai nici un fel de control, inseamna ca numarul x il poti controla evident numai prin reducerea celor de pe rapitori care stiu de locul respectiv :D :D :D

simplu ca buna ziua , nu ?

io-s destul de nebun sa merg la portile de fier de exemplu, daca as stii un loc bun :D :D :D

asta ar trebui sa te lamureasca :D :D :D

Adelin
Moderator
Moderator

Re: "Secretomania !"

Mesaj de Adelin » 03 Mar 2008, 19:49

old_radu scrie:Poate incercati voi sa ma lamuriti pentru ca aspectul asta nu l-am inteles niciodata.Credeam ca rolul unui astfel de forum este si acela de a discuta intre membrii lui anumite aspecte mai putin cunoscute referitoare la naluci,tehnici si chiar locuri...Acest aspect nu este la modul general.dar sunt uni carora parca le creste "sufletul"daca reusesc sa te faca curios din cale afara..."uite aici poza cu pestele prins recent,dar nu-ti zic cu ce l-am "pacalit"si nici macar locul nu pot sa ti-l zic..."
S-ar putea sa gresesc eu si in cazul acesta ....scuze ! :cry:

Fir intins ! tuturor. :wink:
Daca nu l-ai intzeles inseamna ca nu esti fript, dar poate ca o sa-l intzelegi odata.
Chestiuni generale sunt de acord ca se pot discuta la modul deschis pe net, dar amanuntele care fac diferentza.....astea tre' sa ramana in garsoniera! :lol: :lol: :lol:

pestisorul de aur
junior
junior

Mesaj de pestisorul de aur » 03 Mar 2008, 20:09

s-ar putea sa nu fiu deloc in topic, dar...de, asa suntem noi, uneori, cand avem ceva de spus, trebuie sa o spunem...so here comes:
Ma tot intreb...de ce oare pescuitul apare mereu prezentat ca o activitate strict rezervata barbatului, de parca ar fi cumva un secret, o taina doar de el stiuta, o poarta a carui cheie veche, ruginita, magica in acelasi timp, ar fi numai in puterea lui?
Si mereu locurile si intamplarile descrise sunt atat de minunate, aparte fiecare, asemenea unei povesti. Sunt cu siguranta multe lucruri pe care nici noi nu le-mpartim cu ei, insa niciunul parca nu are maretia, frumusetea si farmecul pescuitului. Norocul a fost, de data asta, de partea lui! Asa ca...tuturor celor ce stapanesc taina, le doresc fir intins, si cat mai multe de povestit! Daca nu putem fi eroi in povestea lor, macar sa putem adormi citind-o si visa ca pasim pe taramul de vis ce leaga apele de pamant...

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 03 Mar 2008, 20:11

Asa cum spunea cineva mai sus, rezultatul consta in nr. de pescari pe locurile si asa putine......de ex: duminica, pe o balta de 25m lungime si 12m latime , erau 38 pescari(prindeau caras sau mai bine zis carasel ca era mai mic decat palma).....asta e rezultatul.....si se mai si laudau ca au prins cate 4-5 kg.Foameeeeeeeeeeee mareeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naspa!!!

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 03 Mar 2008, 21:10

eu locurile publice le zic, locurile descoperite de mine nu prea..eventual la schimb cu alte informatii/locuri :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Mar 2008, 21:13

johnnybravo scrie:eu locurile publice le zic, locurile descoperite de mine nu prea..eventual la schimb cu alte informatii/locuri :lol:
...asta se cheama "troc" :lol:

hegedusalin
veteran
veteran

cine zice... regreta dupa

Mesaj de hegedusalin » 03 Mar 2008, 21:20

Eu nu mai zic niciodata nimik la nimeni. De fiecare data am regretat amarnic. Unde umblii tu stii ca umblii cu grija.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 03 Mar 2008, 21:22

old_radu scrie:
johnnybravo scrie:eu locurile publice le zic, locurile descoperite de mine nu prea..eventual la schimb cu alte informatii/locuri :lol:
...asta se cheama "troc" :lol:
exact, dai si primesti, altfel nu se poate in conditiile in care timpul liber sa le incerci pe toate e destul de limitat.

Scrie răspuns