...si crezi ca folosind "secretomania",o sa mai dispara dintre ei ?doc scrie:
off-topic...nu mai demult decit 5-6 ani umblam zile intregi pe balta pina mai intalneam un pescar de spinn acuma is parca tot mai multi,uneori sufocant de multi

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
clar ai dreptate in ce spui mai sus, INSA..nu poti fi in locul acela 24 din 24, 365 de zile pe an, oricat ai vrea, nu? si atunci...de ce nu l-ar sti si altii? prin altii definind oameni, care sa caute aceleasi lucruri, fara sa distruga sau sa lase dezastru in urma...e greu de tras o linie, asta e clar.danr scrie:pescuitul este in ultima instanta o experienta individuala, pentru mine este vorba despre locuri salbatice si comuniune cu natura
Auzi, tu vrei sa ne umpli de lacrimi?pestisorul de aur scrie:...de urari de bun venit tuturor! sper sa raman cat mai mult aici, si sa va daruiesc la randul meu, multe povesti frumoase!
ce e oare o bucurie, o amintire frumoasa, daca nu o poti, la randul tau, oferi cuiva in dar? chiar daca asta ar presupune ca tu insuti sa o pierzi...macar ai avut-o, la un moment dat, si daca sunt si altii care ar putea-o aprecia, de ce nu?!
hai ca esti culmea... vrei sa zici ca nu iti foloseai "stilul prinzator" sa nu il vada respectivu?! sincer mi se pare foarte exagerat. hai, ca locuri mai treaca mearga, dar daca omu era curios cum dai tu mi se pare deja o prostie sa "bluff-ezi"Adelin scrie:Nu poci pentru ca sa mai bag, pt ca dupa ultimele poze am avut coada.Ghinionul meu a fost ca exact cand eu am ajuns pe loc, urmaritorul era in perimetru si "pleca spre casa". Nici nu m-am gandit ca o sa se intoarca inapoi, asa ca m-am pus pe loc si m-am apucat de treaba, dar cand l-am vazut in spatele meu...adrian frunza scrie:salut Adelin .
mergi inchis ca e mai bine pt linistea ta sufleteasca .eu am fost "amenintat" cu gps ,noroc ca nu era aplicatie militara .
mai baga niste poze hormonale ,sa se agite bighidii.am ramas masca.
"Pai nu ai zis ca pleci acasa, ca ai treaba?!"i-am zis curiosului obraznic, "ba, dar nu mai am.... dar sa sti ca numa' ma uit, ca nici nu am batzul la mine" zise minciunel si lua pozitzia cameramanului in timpul filmarii.
A trebuit sa dau in asa fel ca nu cumva sa prind si am impacat-o repede cu pescuitul, sa nu ii dau idei noi artistului.
Deci poze....mai tarziu...