"Secretomania !"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Mar 2008, 11:01

doc scrie:
off-topic...nu mai demult decit 5-6 ani umblam zile intregi pe balta pina mai intalneam un pescar de spinn acuma is parca tot mai multi,uneori sufocant de multi :cry:
...si crezi ca folosind "secretomania",o sa mai dispara dintre ei ? :lol:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 04 Mar 2008, 11:41

radule, ti s'a explicat foarte clar care sunt motivele pentru care unii dintre noi preferam sa tinem locurile mai putin cunoscute.

la inceputurile acestui forum, in 2004, eram foarte putini membri si mai ales vizitatori si intr'adevar se schimbau informatii legate de locuri. nowadays sa spui aici, pe forum, ca ai prins peste in locul X, este calea cea mai sigura sa'ti matrasesti singur fericirea.

la fel se intampla si cu persoane aflate in afara forumurilor, prieteni sau parteneri de pescuit ocazionali. duci pe cineva intr'un loc, prinde, a doua zi tu nu poti sa mergi, se duce cu altcineva si tot asa, pe sistem piramidal :lol: dupa o saptamana, vrei sa te duci la pescuit si n'ai unde sa dai.

spune tu, e fair ca eu sa **** o luna de zile plimbandu'ma ba in masina, ba in barca, ba noaptea, ba ziua, sa gasesc cinci pietroaie unde sa'mi fac damblaua si dupa trei zile sa dau de doua barci pe loc? sa n'am unde pescui?

sfatul meu... decat sa te milogesti de unul sau de altul sa'ti spuna un loc sau doua unde sa dai cu sanse de a prinde ceva, ia du'te tu singurel si bantuie malurile apelor pana dai de'un loc bun. satisfactia va fi de 10 ori mai mare iti garantez.

later edit: pana acum tot am repetat aceeasi greseala: am dus, am explicat, am aratat. n'am avut decat de pierdut.

cheers

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Mar 2008, 11:57

Cine m-a intrebat am spus tot,ca la detector,chiar locul la fix,cu ce am dat ,cu ce am prins,chiar la baieti pe care nu i-am vazut in viata mea,de pe acest site.Nu-mi pare rau,chiar daca la vara ne-om intalni acolo,ma gandesc ca poate odata nu o sa mai pescuiesc :cry: si mi-ar placea sa stiu ca poate cineva ma va pomeni:"Asta e locul de care zicea..."

pestisorul de aur
junior
junior

multumesc

Mesaj de pestisorul de aur » 04 Mar 2008, 21:33

...de urari de bun venit tuturor! sper sa raman cat mai mult aici, si sa va daruiesc la randul meu, multe povesti frumoase!
Cat priveste "sharing"-ul de informatii cu privire la unde/ cu ce se prinde cel mai bine...dificil un punct de vedere si pozitie unice, inteleg si varianta egoista, dar parca mai degraba inclin spre cea a celui care "spune tot" :lol: , ce e oare o bucurie, o amintire frumoasa, daca nu o poti, la randul tau, oferi cuiva in dar? chiar daca asta ar presupune ca tu insuti sa o pierzi...macar ai avut-o, la un moment dat, si daca sunt si altii care ar putea-o aprecia, de ce nu?!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Mar 2008, 21:44

pescuitul este in ultima instanta o experienta individuala, pentru mine este vorba despre locuri salbatice si comuniune cu natura
despre tehnica spun orice fara menajemente, ce am invatat de la altii sau am descoperit eu personal
cand in Romania nu exista C&R, nu se elibereaza puietul, pescarii ingroapa locurile in gunoi iar pestele este foarte limitat, e clar de ce fiecare isi doreste un loc al lui.....
si inca o chestie, pescarii isi feresc locurile ORIUNDE in lume
nimeni nu spune detaliat pe nici un forum in lume exact unde este locul unde a prins superi pesti la ultima partida
din aceleasi motive

pestisorul de aur
junior
junior

Mesaj de pestisorul de aur » 04 Mar 2008, 21:49

danr scrie:pescuitul este in ultima instanta o experienta individuala, pentru mine este vorba despre locuri salbatice si comuniune cu natura
clar ai dreptate in ce spui mai sus, INSA..nu poti fi in locul acela 24 din 24, 365 de zile pe an, oricat ai vrea, nu? si atunci...de ce nu l-ar sti si altii? prin altii definind oameni, care sa caute aceleasi lucruri, fara sa distruga sau sa lase dezastru in urma...e greu de tras o linie, asta e clar.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Mar 2008, 21:53

pai sa se duca sa-l caute :)
cat nu sunt eu acolo e time out sa se stranga pestii

pestisorul de aur
junior
junior

Mesaj de pestisorul de aur » 04 Mar 2008, 21:55

corect, la asta nu ma gandisem :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Re: multumesc

Mesaj de ovidiu » 05 Mar 2008, 00:09

pestisorul de aur scrie:...de urari de bun venit tuturor! sper sa raman cat mai mult aici, si sa va daruiesc la randul meu, multe povesti frumoase!
ce e oare o bucurie, o amintire frumoasa, daca nu o poti, la randul tau, oferi cuiva in dar? chiar daca asta ar presupune ca tu insuti sa o pierzi...macar ai avut-o, la un moment dat, si daca sunt si altii care ar putea-o aprecia, de ce nu?!
Auzi, tu vrei sa ne umpli de lacrimi? :cry:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 05 Mar 2008, 01:04

Adelin scrie:
adrian frunza scrie:salut Adelin .
mergi inchis ca e mai bine pt linistea ta sufleteasca .eu am fost "amenintat" cu gps ,noroc ca nu era aplicatie militara .
mai baga niste poze hormonale ,sa se agite bighidii.
Nu poci pentru ca sa mai bag, pt ca dupa ultimele poze am avut coada.Ghinionul meu a fost ca exact cand eu am ajuns pe loc, urmaritorul era in perimetru si "pleca spre casa". Nici nu m-am gandit ca o sa se intoarca inapoi, asa ca m-am pus pe loc si m-am apucat de treaba, dar cand l-am vazut in spatele meu... :shock: am ramas masca.
"Pai nu ai zis ca pleci acasa, ca ai treaba?!" :evil: i-am zis curiosului obraznic, "ba, dar nu mai am.... dar sa sti ca numa' ma uit, ca nici nu am batzul la mine" zise minciunel si lua pozitzia cameramanului in timpul filmarii.

A trebuit sa dau in asa fel ca nu cumva sa prind si am impacat-o repede cu pescuitul, sa nu ii dau idei noi artistului.

Deci poze....mai tarziu... :lol:
hai ca esti culmea... vrei sa zici ca nu iti foloseai "stilul prinzator" sa nu il vada respectivu?! sincer mi se pare foarte exagerat. hai, ca locuri mai treaca mearga, dar daca omu era curios cum dai tu mi se pare deja o prostie sa "bluff-ezi" :|
o'ti avea voi dreptate dar mai are si radu...uneori sunteti prea de tot

Scrie răspuns