pentru rezultate bune la pescuit e mai bine sa faci 2 partide romantice de sex salbatic, ca atunci obosit fiind vei prinde mai repede..la ora 12 ai deja cativa salai, stiuci, heringi imperiali..etc..
oricum eu nu am nicio retinere , sau prejudecata cu sexul inainte de pescuit.
"Secretomania !"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...credeam ca faci asta pentru ca sotia ta sa fie ingaduitoare....adica sa nu obiecteze ca mergi la pescuit
...eu o fac numai o data ,ma multumesc cu jumatate din captura care ai spus-o tu mai sus si astfel nu risc sa dorm pe malul apei
...prejudecati nu am nici eu
Sex intins ! ...oops...Fir intins ! tuturor.

...eu o fac numai o data ,ma multumesc cu jumatate din captura care ai spus-o tu mai sus si astfel nu risc sa dorm pe malul apei

...prejudecati nu am nici eu
Sex intins ! ...oops...Fir intins ! tuturor.

Adevarul e ca nu putem fi toti la fel, deja sunt multi membri si avem personalitati diferite dar nu putem numi forumul "jungla" totusi. Adica nu mananca nimeni pe nimeni, cine nu vrea nu scrie, cine nu are nimic de spus poate sa nu spuna numai pentru a se afla in treaba, avem moderatori si admin si pe langa toate astea chiar mi se pare ca aici, de multe ori, facem un lucru constructiv.mugli scrie:MULTAM DE URARE .SPER SA NU MA-NGHITA VRE-NU "SALAU" COANE. FIECARE DINTRE NOI ARE O ...CEVA CE NU SE SPUNE , ESTE ADEVARAT. SI TOTUSI ... .SPER SA FIU CAT MAI "ALUNECOS"IN ACEASTA... CUM SPUNEAI? JUNGLA ?.AM SA FIU ATENT CUM INOT SI PE UNDE SA NU MA I-A CURENTUL .FIR INTINSITI UREAZA MUGLI.old_radu scrie:@ mugli...
...nu poti sa zici ca eu am 100% dreptate
...parerile sunt impartite si chiar cred ca anumite secrete trebuie sa existe cu toate ca acest lucru nu il consider "fayr play"(cred ca fair era mai corect)
...de invatat ,ai ce invata daca ai rabdare sa citesti,anumite subiecte
...in rest...Bun venit in "jungla" !![]()
Fir intins ! tuturor.
Da ia zi-ne mugli, daca nu e jungla, poate suntem in Star Wars, cum e cu atacul clonelor?
-
- veteran
Ovidiu, te rugam sa fii mai explicit. Sex cu cine anume? Cu nevasta sau cu amanta?ovidiu scrie:pentru rezultate bune la pescuit e mai bine sa faci 2 partide romantice de sex salbatic, ca atunci obosit fiind vei prinde mai repede..la ora 12 ai deja cativa salai, stiuci, heringi imperiali..etc..
oricum eu nu am nicio retinere , sau prejudecata cu sexul inainte de pescuit.

[quote="Fario_nebunu"[/quote]
Ovidiu, te rugam sa fii mai explicit. Sex cu cine anume? Cu nevasta sau cu amanta?
[/quote]
cu nevasta desigur, ca daca e cu amanta, nu mai ajungi la peste, si se stie ca la pescuit nici prea f*o*t*u*t nu-i bine
Ovidiu, te rugam sa fii mai explicit. Sex cu cine anume? Cu nevasta sau cu amanta?

cu nevasta desigur, ca daca e cu amanta, nu mai ajungi la peste, si se stie ca la pescuit nici prea f*o*t*u*t nu-i bine

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...