Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

old_radu scrie:Unii sunteti chiar draguti ,cu locurile voastre SECRETE.Ce inseamna un loc secret...

Un loc care garanteaza 100% capturi si la care daca vrei sa ajungi trebuie sa te strecori printr-o gaura.

-
luci_t
- veteran

-
cred ca am si eu un loc secret

e pe malul crisului alb si se poate ajunge acolo doar cu barca sau destul de greu, prin spini cam 150m cand e scazut nivelul apei

p.s. si sigur este somn acolo
-
old_radu
- veteran

Adelin scrie:old_radu scrie:Unii sunteti chiar draguti ,cu locurile voastre SECRETE.Ce inseamna un loc secret...

Un loc care garanteaza 100% capturi si la care daca vrei sa ajungi trebuie sa te strecori printr-o gaura.

...Adelin...nu-ti contest calitatile(de pescar),dar la faza asta esti chiar dragut,ca sa nu zic idealist ...100%

-
Adelin
- Moderator

old_radu scrie:Adelin scrie:old_radu scrie:Unii sunteti chiar draguti ,cu locurile voastre SECRETE.Ce inseamna un loc secret...

...Adelin...nu-ti contest calitatile(de pescar),dar la faza asta esti chiar dragut,ca sa nu zic idealist ...100%

Normal ca 100%, doar de aia e secret...daca nu ar fi asa a doua zi l-as da de gol!

-
mugli
- utilizator nou

[quote="old_radu"]Poate incercati voi sa ma lamuriti pentru ca aspectul asta nu l-am inteles niciodata.Credeam ca rolul unui astfel de forum este si acela de a discuta intre membrii lui anumite aspecte mai putin cunoscute referitoare la naluci,tehnici si chiar locuri...Acest aspect nu este la modul general.dar sunt uni carora parca le creste "sufletul"daca reusesc sa te faca curios din cale afara..."uite aici poza cu pestele prins recent,dar nu-ti zic cu ce l-am "pacalit"si nici macar locul nu pot sa ti-l zic..."
S-ar putea sa gresesc eu si in cazul acesta ....scuze !
Fir intins ! tuturor.

[/quote] inclin sa cred ca ai 100%dreptate ca nou membru,sunt dezamagit .pana acum nu am vazut nimic interesant,nimic de invatat .o sa navighez in continuare,poate cine stie ... .mi sa parut,parerea mea,lipsa de fayr play fata de unul tettea .nu cred ca merita chiar asa o bataie de joc din partea unora ,poate cu jdemii de chile de peste in carca,maetri in arta pescuitului.ce daca ne-a facut mincinosi.s-a facut pe sine mincinos.urat din partea lor.oare pe balta ,acesti maestri se comportala fel cu novicii,baboi cu a zis un confrate. sau...oricum .cred ca saracul tettea nu mai are curajul sa intre vreodata pe forum.asa se-ntampla cand unii nu au simtul umorului.
-
old_radu
- veteran

@ mugli...
...nu poti sa zici ca eu am 100% dreptate
...parerile sunt impartite si chiar cred ca anumite secrete trebuie sa existe cu toate ca acest lucru nu il consider "fayr play"(cred ca
fair era mai corect)
...de invatat ,ai ce invata daca ai rabdare sa citesti,anumite subiecte
...in rest...Bun venit in "jungla" !
Fir intins ! tuturor.

-
mugli
- utilizator nou

[quote="old_radu"]@ mugli...
...nu poti sa zici ca eu am 100% dreptate
...parerile sunt impartite si chiar cred ca anumite secrete trebuie sa existe cu toate ca acest lucru nu il consider "fayr play"(cred ca [u]fair[/u] era mai corect)
...de invatat ,ai ce invata daca ai rabdare sa citesti,anumite subiecte
...in rest...Bun venit in "jungla" !
Fir intins ! tuturor.

[/quote] MULTAM DE URARE .SPER SA NU MA-NGHITA VRE-NU "SALAU" COANE. FIECARE DINTRE NOI ARE O ...CEVA CE NU SE SPUNE , ESTE ADEVARAT. SI TOTUSI ... .SPER SA FIU CAT MAI "ALUNECOS"IN ACEASTA... CUM SPUNEAI? JUNGLA ?.AM SA FIU ATENT CUM INOT SI PE UNDE SA NU MA I-A CURENTUL .FIR INTINSITI UREAZA MUGLI.
-
tudor
- Moderator

-
mugli/tetea/imbarligaciosul : vad ca nu ai citit (inca) regulamentul forumului cu toate ca bantui pe aici sub mai multe nick-uri. Te rog sa-l citesti si sa apari de acum incolo cu un singur nick. Nu ti-ai dat inca seama ca astia cu multe clone sunt sortiti pieirii pe forumul asta ?

-
ovidiu
- veteran

-
chestia cu spusul nalucilor , firelor, sau cate partide de sex am facut cu o seara inainte spun fara regret...dar locul.." locul" ala exact si precis este sfant... daca un pescar cat de cat experimentat afla "LOCUL" va gasi si naluca, si batul...si starea...si durerea spate , si in final va prinde.
Eu spun locul de genul am fost la Valea Argovei- Frasinet, de pe mal sau din barca..... , dar acolo e vorba de un loc de 1400ha, daca prind 3-4 salai frumosi intr-un anume loc... de cativa metri patrati nu cred ca-l voi spune pe un forum public...
daca in schimb prind pe o balta mica de cateva hectare...nu voi spune nimic... pentru ca 2-3 pescari ca mine (minima experienta) o sa curete pe acolo...
Oricum am senzatia ca vor sa stie locuri exacte cei care nu prea prind. cei care prind e suficient sa le spui ca intre km 456 si 461 trage salaul si vor prinde...
am I wright?

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
old_radu
- veteran

Yes Ovidiu,you have wright
...mai ales daca locul este productiv 100%
...crezi ca exista asa ceva ?
...inainte de a merge la pescuit,cam cate partide de sex faci ?.ziceai ca nu e secret