"Secretomania !"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Mar 2008, 12:11

Draga SF,in viata ca si in pescuit se poate intampla orice,dar atata timp cat avem bun simt si ne respectam intre noi,totul e ok.(statistic vorbind,numarul celor lipsiti de educatie e in crestere,dar asta tine de alte cauze...).Fir intins.

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 08 Mar 2008, 21:40

salut,

despre locuri sincer sunt doi prieteni buni la care as spune unde ce si cum, am muscat-o si nu cred ca vreau sa o mai musc odata, oaricare dintre noi cand descoperim `un loc virgin` vrem sa-l tzinem numai pentru apropiatzi... consider ca este cea mai mare gresala sa divulgi un lok bun.(mai aless in Arad SRI frate, pan te bagi in boschetzii de pe mall esti cu morcovv :lol: :lol: :lol: )

cat despre secrete, domle nu potzi sa ai pretentzia dupa mine sa afli totul pe tava, eu unul m-as plictisi si nu ar mai fi interesant..., fiecare dintre noi gandim si cred ca asta conteaza sa si gandesti un pik cum sa pescuiesti :wink:

cu respekt..
be smart be silent be deadly.....

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 08 Mar 2008, 23:36

nickydarnico scrie: imi pare sincer rau ca nu esti atent la detalii
Diferenta intre noi ii ca mie mi se filfie daca nu-mi raspunde cineva la salut pe mal , rezulta ca si eu salut si intreb . Insa nu raspund la toti la salut , si ii vorba despre cam ce vorbim noi pe forum aici pe topic , si daca tie nu am chef sa-ti raspund , tu , politicosu , duru , greu de aruncat in apa , te rastesti . Iti permite fizicu sa te rastesti sau care-i schema , sau nu te poti controla hehe !!

Fir Intins!!!

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 09 Mar 2008, 00:56

SF scrie:
nickydarnico scrie: imi pare sincer rau ca nu esti atent la detalii
Diferenta intre noi ii ca mie mi se filfie daca nu-mi raspunde cineva la salut pe mal , rezulta ca si eu salut si intreb . Insa nu raspund la toti la salut , si ii vorba despre cam ce vorbim noi pe forum aici pe topic , si daca tie nu am chef sa-ti raspund , tu , politicosu , duru , greu de aruncat in apa , te rastesti . Iti permite fizicu sa te rastesti sau care-i schema , sau nu te poti controla hehe !!

Fir Intins!!!
he-he :lol: :lol: :lol:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 09 Mar 2008, 10:16

eu scrie:Locul zic ca ii discutabil (am zis la ceva lume unde ma duc la pescuit,povestea s-a raspandit si nu numai ca au venit in numar mare dar si au fost "tarani"=retin maruntis de peste,lasa gunoaie etc) dar momeala ar putea sa o spuna (cu ce te incurca ca cineva foloseste momeala ta secreta si prinde un peste?)
:respekt:
Sunt si eu de acord cu locul. Stii cum e cand ajungi la balta si vezi ca locul tau preferat e ocupat, si celalalt, si celalalt si poate de un manelist, sau de un "mic-ist" (care face mici :D) si tu te pregateai sa mergi steath ca marinu american camuflat pana-n dinti. Plus ca eu personal nu sunt prea incantat sa merg undeva, sa-mi zica unu: ma, da acolo, asa si asa si sa vezi ce prinzi, si asa sa fie. Ca pescar iti formezi incet "nasul" si iti dezvolti abilitatea de a descoperi tu un loc, in functie de ce peste cauti. E bine de stiut ce ape sunt bune in general, dar la ce kilometru, nu e musai. Informatia cu privire la naluca s-ar putea desecretiza mai tare in schimb. Eu in toate mesajele de pe forum am amintit si naluca cu care am prins. Asta chiar am vrea sa stim cam toti dupa parerea mea. Adica avem idei si cu privire la naluci, de genul: ca asta sigur prinde stiuca, sau asta sigur merge la clean cand e innorat s.a.m.d. dar sa ai si confirmari cand tu inca nu ai apucat sa o folosesti sau nu ai avut rezultate e de bun augur. Fir intins!

Claudiu Andrei
junior
junior

Mesaj de Claudiu Andrei » 13 Apr 2008, 18:50

si eu care credeam ca m-am inscris pe un site dedicat pescuitului...cand colo ce sa vezi ...numai de box ,karate si proiectari in apa se discuta...
Fir intins!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 13 Apr 2008, 20:01

...buna observatia,e in loc de concluzia topicului.

...sa nu mai zici la nimeni...:Secretomania" e in floare.... :lol: :lol: :lol:

Fir intins ! tuturor. :wink:

Claudiu Andrei
junior
junior

Mesaj de Claudiu Andrei » 13 Apr 2008, 20:24

Promit...SSSCHH !!! :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 19 Apr 2008, 07:45

fratilor, cu spusul locului am muscat-o cand eram prunc. Am gasit un canal plin cu stiuca si dupa ce am dus un coleg cu noi la pescuit, ala s-a laudat la scoala ce de stiuca am prins noi si de unde.
rezultatul a fost doua zile si o noapte de pescuit pe sarmanul canal care nu avea mai mult de 500 metri lungime. fiind plin de papura au cosit tot canalul si l-au golit cu plasele. Asa densitate de stiuca nu cred ca o sa mai vad vreodata in vre-o apa salbatica, virgina :cry:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 19 Apr 2008, 11:22

Unii sunteti chiar draguti ,cu locurile voastre SECRETE.Ce inseamna un loc secret...un loc unde se prinde peste deobicei,unde ati avut rezultate faine si unde ,daca s-a intamplat sa mergeti de cateva ori, nu a fost ocupat(locul).
Cat de secret poate fi locul respectiv?.Chiar daca nu vorbiti nici in somn :lol: ,intr-o buna zi ,mai devreme sau mai tarziu,locul acela va fi desconspirat si atunci sa vezi deziluzie...cineva m-a urmarit,am fost "filat" cu toate ca m-am asigurat in prealabil ...va recomand sa verificati daca nu aveti asupra voastra ,ascuns,un emitator GPS...

...locul meu secret,naluca mea secreta...autosugestie...paranormal...OZN-uri
:lol: :P :lol:

Fir intins ! tuturor. :wink:

Scrie răspuns