Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
nickydarnico
- senior

-
SF scrie: Incearca sa te rastesti la toti , poate dai de unu care-ti face baie ,sau provoci atacu unui pitbull pe care nu l-ai simtit , nu te obliga nimeni sa fi politicos , mai ales ca toti sintem constienti de faptu ca sub politete se afla un scop clar , acela de a scoate orisce informatii hehe!! Cind nu-ti raspunde la salut ii clar , el ii pe locu ala si-ti da de inteles ca nu vrea sa te vada linga el , banuiesc ca esti din aia care respecta intimitatea altor pescari , nu !? hehe!!! Altii de abia asteapta sa te pui linga ei , sa-ti ceara un cirlig , ceva momeala , un plumb ca aici agata , etc.
se poate sa patesc si asa ceva , dar nu cred ca ii corect sa fi un "berbec" si sa intorci spatele unui salut. si sincer iti spun ca sunt atat de onest incat sa respect doleantele celui de langa mine.(atata timp cat , eu sunt cel ce apare pe locul doi la locul respectiv) asadar daca nu vrea sa vorbeasca ii ok ,dar macar sa raspunda la salut.( ca se poate intampla , sa faca el cunostinta cu apa

) ca astia foatre plini de ei sunt din fire putin mai recalcitranti si atuncia .......

!!
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
Adelin
- Moderator

-
Adelin
- Moderator

tincu ilie scrie:Poate ca si Adelin a mai invatat de la altii la inceput,a mai "furat"cum se zice,ca nici eu nu m-am nascut invatat,si cred ca mai am mult pana sa stiu tot....(no ofense)
Eu nu am zis ca nu am invatzat si nu am de gand sa mai invatz( sau sa fur meserie

), uite una din pozele care m-au inspirat la ultimele monturi cu care am lovit ultimii salai:
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5430 ca sa fiu mai exact m-a inspirat armarea gumelor verzi din dreapta sus.

-
taicanoe
- veteran

-
liniste ca va divulg locurile unde da Adelin ...
la Dunare da intre doua mici localitati
bazias si sulina
la Mures da intre
izvoare si varsare ba chiar si mai departe

mai vreti detalii ?
S'altare și bunăstare !
-
Adelin
- Moderator

taicanoe scrie:liniste ca va divulg locurile unde da Adelin ...
la Dunare da intre doua mici localitati
bazias si sulina
la Mures da intre
izvoare si varsare ba chiar si mai departe

mai vreti detalii ?
Stiam io ca pana la urma ma dai de gol!!!

-
SVF
- veteran

Draga SF, a saluta nu e obligatoriu,dar a raspunde la salut e dovada de buna crestere,cat despre partea cu aruncatul in apa,mai pot face inca un yoko gheri...

-
Adelin
- Moderator

tincu ilie scrie:Draga SF, a saluta nu e obligatoriu,dar a raspunde la salut e dovada de buna crestere,cat despre partea cu aruncatul in apa,mai pot face inca un yoko gheri...

Asta sa e, macar un mormait ca nu e mult.

-
Calone
- veteran

tincu ilie scrie:cat despre partea cu aruncatul in apa,mai pot face inca un yoko gheri...

ne-am dat drecu uite unde se ascunde luptatorii ..
daca si ala stie matzushita sau poate e chiar gecki cian ?