PERMISE PESCUIT 2014
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- legionarul
- junior
Re: PERMISE PESCUIT 2014
zavera..fara suparare..dar din cauza oamenilor ca tine a ajuns tara asta de ras.. astia ne f.. in c.. si tu strigi "vreau cu prezervativ" ...
scuzati expresia.. dar cu atitudini de genul ciocu' mic si joc de glezne .. chiar nu mai avem sanse
scuzati expresia.. dar cu atitudini de genul ciocu' mic si joc de glezne .. chiar nu mai avem sanse
"daca te doare-n cot de tot...vezi ca le-ai devenit complice.."
Topicul era legat de posibilitatea procurării permiselor 2014, nu de felul cum am dori noi să se facă această procurare.legionarul scrie:zavera..fara suparare..dar din cauza oamenilor ca tine a ajuns tara asta de ras.. astia ne f.. in c.. si tu strigi "vreau cu prezervativ" ...
Iar eu cred că ţara a ajuns aşa datorită celor care înţeleg să respecte regulile doar dacă acestea le convin. Dacă nu le convin, dă-i şi luptă, dă-i şi luptă...pe forumurile de specialitate. Asta ne conferă...şanse!

Tot fără supărare!
- legionarul
- junior
[..] eu cred că ţara a ajuns aşa datorită celor care înţeleg să respecte regulile doar dacă acestea le convin. Dacă nu le convin, dă-i şi luptă, dă-i şi luptă...pe forumurile de specialitate. Asta ne conferă...şanse!

Tot fără supărare!
Esti prea vestic pt latinitatea noastra zavera.. unii ar numi atitudinea ta drept reactia goyim-ului perfect..

Scuze ca strig "ba nu-mi convine ca astia sa-si bata joc de noi!" - pe banii nostri evident.. Scuze ca nu-mi convine sa umblu prin 5 locuri dupa 5 chestii - pe banii nostri evident.. Scuze ca vreau o urma de respect din partea responsabililor cu atitudini de vatafi - pe banii nostri evident.. Scuze ca ne strigam ofurile pe forumurile de specialitate.. Scuze ca ne ofuscam uitandu-ne lung pe site-ul anpa si vedem stiri de anul trecut pe vremea asta.. Scuze ca-mi permit mojicia de a gandi ca in loc sa pierd bani pe benzina pt a ma plimba prin tara dupa tot felul de inventii smecheresti mi-as fi cumparat niste articole de pescuit.. Scuze ca ma enervez cand ma gandesc ca o sa stau la cozi in fata vreunui functionar public flegmatic in loc sa stau cu "batu' in balta".. si... scuze ca (din vanitate) imi permit sa dau peste nas celor care afirma ca-si iubesc tara dar se conformeaza "regulilor" create de dusmanii ei - impotriva poporului ei si stau cumintei cu nasul in pamant (ba mai mult..il trage si pe cel de langa de maneca sa aiba aceeasi atitudine) ..
Asadar ... vreau si eu permis bai nene..vreau sa platesc o suma intr-un loc si sa nu ma doara capul ca vin nababii sa-mi traga de scula.. totusi... ceva vesti de la anpa?

"daca te doare-n cot de tot...vezi ca le-ai devenit complice.."
- MARIUS POPA
- veteran
Sa vedem cate pagini face topicul, depaseste istoria ultimilor 2 ani:
http://www.rapitori.ro/forum/permis-pes ... 17350.html
http://www.rapitori.ro/forum/permise-2013-t22244.html
http://www.rapitori.ro/forum/permis-pes ... 17350.html
http://www.rapitori.ro/forum/permise-2013-t22244.html

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Scuze şi din partea mea că:legionarul scrie:[..] eu cred că ţara a ajuns aşa datorită celor care înţeleg să respecte regulile doar dacă acestea le convin. Dacă nu le convin, dă-i şi luptă, dă-i şi luptă...pe forumurile de specialitate. Asta ne conferă...şanse!![]()
Tot fără supărare!Esti prea vestic pt latinitatea noastra zavera.. unii ar numi atitudinea ta drept reactia goyim-ului perfect..![]()
Scuze ca strig "ba nu-mi convine ca astia sa-si bata joc de noi!" - pe banii nostri evident.. Scuze ca nu-mi convine sa umblu prin 5 locuri dupa 5 chestii - pe banii nostri evident.. Scuze ca vreau o urma de respect din partea responsabililor cu atitudini de vatafi - pe banii nostri evident.. Scuze ca ne strigam ofurile pe forumurile de specialitate.. Scuze ca ne ofuscam uitandu-ne lung pe site-ul anpa si vedem stiri de anul trecut pe vremea asta.. Scuze ca-mi permit mojicia de a gandi ca in loc sa pierd bani pe benzina pt a ma plimba prin tara dupa tot felul de inventii smecheresti mi-as fi cumparat niste articole de pescuit.. Scuze ca ma enervez cand ma gandesc ca o sa stau la cozi in fata vreunui functionar public flegmatic in loc sa stau cu "batu' in balta".. si... scuze ca (din vanitate) imi permit sa dau peste nas celor care afirma ca-si iubesc tara dar se conformeaza "regulilor" create de dusmanii ei - impotriva poporului ei si stau cumintei cu nasul in pamant (ba mai mult..il trage si pe cel de langa de maneca sa aiba aceeasi atitudine) ..
Asadar ... vreau si eu permis bai nene..vreau sa platesc o suma intr-un loc si sa nu ma doara capul ca vin nababii sa-mi traga de scula.. totusi... ceva vesti de la anpa?
-mi-am permis să răspund la întrebarea legată de posibilitatea de a procura permis 2014, în contextul regulilor actuale.
-că nu agreez limbajul agresiv şi golăniile din spatele tastaturii. De obicei, aceste apucături caracterizează oamenii mărunţi, care găsesc pe aici locul unde să-şi exprime frustrările.
- că nu am identificat încă duşmanii ţării în rândul funcţionarilor din domeniul pescuitului
- că nu cred că permisul de pescuit trebuie să ţi-l aşeze Moş Crăciun pe o crenguţă a pomului de iarnă
Şi, mai presus de orice, nu cred că dacă postezi împotriva mea, îţi vei rezolva problema.
Şi nici să nu te aştepţi să ies la miting pentru asta, între altele pentru că sunt în România 999 de motive mai puternice şi rele de indreptat decât obţinerea de către dumneata a unui permis de pescuit.
@ zavera
...tu vrei neaparat sa fi impotriva tuturor ?
...cu atitudinea asta de superioritate , nu o sa reusesti decat sa-ti atragi antipatii
...tu vrei neaparat sa fi impotriva tuturor ?

...cu atitudinea asta de superioritate , nu o sa reusesti decat sa-ti atragi antipatii
multe
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Mie mi-e simpatic.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
..." Love is in the air "Tavi scrie:Mie mi-e simpatic.

- johnnybravo
- Moderator
a sunat cineva la ANPA zilele acestea? care e contravaloarea ce trebuie platita si in ce cont?
o sa sun si eu maine in caz ca nu primesc raspuns.
Informatia imi e necesara pt prietenii care nu au optat pt asociere (eu fiind comod am platit deja cotizatia de membru + 30ron taxa permis din simplul motiv ca asociatia imi va da carnetul de membru cu PG pe 3 judete iar contravaloarea cotizatiei de membru e sub costurile de combustibil si timp pe care le-as avea in cazul in care m-as fi deplasat personal in fiecare judet pt PG)
o sa sun si eu maine in caz ca nu primesc raspuns.
Informatia imi e necesara pt prietenii care nu au optat pt asociere (eu fiind comod am platit deja cotizatia de membru + 30ron taxa permis din simplul motiv ca asociatia imi va da carnetul de membru cu PG pe 3 judete iar contravaloarea cotizatiei de membru e sub costurile de combustibil si timp pe care le-as avea in cazul in care m-as fi deplasat personal in fiecare judet pt PG)