PERMISE PESCUIT 2014
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- CristiZBF
- utilizator nou
Re: PERMISE PESCUIT 2014
Mda, trebuie sa ma bag si eu pe aici. Zavera, am impresia ca vrei sa fii ceva ce nu esti, scrii cu diacritce in speranta ca poti parea altcineva dar la 24 de ani nu stii diferenta intre "datorita" si "din cauza". Tu am impresia ca esti "prieten" cu toti dar de fapt nu te cauta nimeni. Multumeste-te sa fii mediocru, condus, umil si cu capul in jos tot timpul in fata oricarei autoritati, cat de mica. Suntem un popor de bucatari, dansatori si cantareti, doritori de "senzational" si de "breaking news". Credeam ca pot gasi un sfat util pe topicul asta dar se pare ca m-am inselat. Dati-va peste nas in continuare in loc sa calcati pe cap doi tiganusi cu firele in balta. Periculosilor! Brb ca a inceput "Romanii au sculament"!
Acest text se considera pamflet, orice asemanare cu persoane reale e o simpla coincidenta. Distractie placuta la carasei pe anul acesta celor care se simt "atinsi".
Bafta!
Acest text se considera pamflet, orice asemanare cu persoane reale e o simpla coincidenta. Distractie placuta la carasei pe anul acesta celor care se simt "atinsi".
Bafta!
O vorba-n plus, un dinte-n minus!
- legionarul
- junior
@zbaf
ma ..omul a zis ca e bine "sa nu vorbesti mai mult decat trebuie..sa fii ascultator, harnic si supus..mai mult sa taci adica [...] sau sa vorbesti mai mult de bine, numa' de bine, despre tot ce se intampla si aicea si acolo pentru ca ei te-aude si aicea si acolo..si chiar te-aude.. si poate oricand sa te..pai baa" .. lasa ca ne-om descurca noi cu permisele dar dupa regulile cocoseilor smecheri..
totusi...zavera a vrut doar sa ne ajute ..buba e ca suntem mai grei de cap..el vine cu raspunsul la intrebare si noi tot o tinem pe'a noastra cu anpa-ul, cu pg-urile, cu ajvps-urilor, cu rbdd-ul ..de fapt cu sistemul..
bafta si tie zbaf
@zavera stii cum sunt pasaricile astea silitoare de pe plaiurile noastre right? ...cum ti-ai permis sa le dai peste nas..cum o baga repede p'aia cu "frustrarea" ..
hai sanatate..ti-eram dator
ma ..omul a zis ca e bine "sa nu vorbesti mai mult decat trebuie..sa fii ascultator, harnic si supus..mai mult sa taci adica [...] sau sa vorbesti mai mult de bine, numa' de bine, despre tot ce se intampla si aicea si acolo pentru ca ei te-aude si aicea si acolo..si chiar te-aude.. si poate oricand sa te..pai baa" .. lasa ca ne-om descurca noi cu permisele dar dupa regulile cocoseilor smecheri..
totusi...zavera a vrut doar sa ne ajute ..buba e ca suntem mai grei de cap..el vine cu raspunsul la intrebare si noi tot o tinem pe'a noastra cu anpa-ul, cu pg-urile, cu ajvps-urilor, cu rbdd-ul ..de fapt cu sistemul..
bafta si tie zbaf
@zavera stii cum sunt pasaricile astea silitoare de pe plaiurile noastre right? ...cum ti-ai permis sa le dai peste nas..cum o baga repede p'aia cu "frustrarea" ..
hai sanatate..ti-eram dator
"daca te doare-n cot de tot...vezi ca le-ai devenit complice.."
Iată o postare interesantă.CristiZBF scrie:Mda, trebuie sa ma bag si eu pe aici. Zavera, am impresia ca vrei sa fii ceva ce nu esti, scrii cu diacritce in speranta ca poti parea altcineva dar la 24 de ani nu stii diferenta intre "datorita" si "din cauza". Tu am impresia ca esti "prieten" cu toti dar de fapt nu te cauta nimeni. Multumeste-te sa fii mediocru, condus, umil si cu capul in jos tot timpul in fata oricarei autoritati, cat de mica. Suntem un popor de bucatari, dansatori si cantareti, doritori de "senzational" si de "breaking news". Credeam ca pot gasi un sfat util pe topicul asta dar se pare ca m-am inselat. Dati-va peste nas in continuare in loc sa calcati pe cap doi tiganusi cu firele in balta. Periculosilor! Brb ca a inceput "Romanii au sculament"!
Bafta!
Cineva îşi deschide cont pe acest site şi-mi dedică prima postare. Este o onoare deosebită. Omul este foarte interesant.
Îl deranjează că scriu cu diacritice (ceea ce se poate constata uşor), dar se bazează pe "impresia" că vreau să fiu ceva ce nu sunt. Îmi dă şi sfaturi, destul de banale de altfel. Dar pe undeva normale, la nivel de bucatar, dansator şi cântăreţ...
Nu o face din cauza postărilor mele, ci datorită concepţiilor sale solide, a certitudinilor unui om trecut prin viaţă şi care s-a lovit prea des de pragul de sus. Nu-şi dă seama că loviturile în creştet le-a primit pentru că s-a uitat tot timpul în jos, ca să evite gropile.
Are o părere execrabilă despre conaţionalii lui, dar spera la un sfat util de la ei. Având în vedere fracturile logice ale gândirii sale, nu sunt convins că ar sesiza existenţa vreunui sfatului util.
Textul de mai sus NU ESTE PAMFLET !
-
- veteran
Zavera , de aici ti se trage "onoarea" ca "Cineva îşi deschide cont pe acest site şi-mi dedică prima postare"
Dar sa revenim totusi la permisele noastre
Pentru acest afron si nu numai , infama cooperativa nu uita si nu iartaVi s-au anuntat ceva colindatori, domnule presedinte Popescu? Ati facut ordine in punga aia cu "Billa"?
Dar foile disparute din registrul de casa de la APS Alba au aparut? Sper ca nu le-ati distrus, Doamne fereste!
A, sa nu uit, colindatorii de care scriam mai sus poarta uniforme, nu costume populare. S-ar putea sa pice taman pe 11 ianuarie, cand aveti sedinta Biroului Federal. Sper sa nu o anulati, din motive "meteorologice

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
Recunosc faptul că m-am gândit şi eu la chestia asta. Având în vedere faptul că de la postarea cu pricina m-am mai "mişcat" niţel, s-ar putea să mai apară ceva contestatari...Mister Fisherman scrie:Zavera , de aici ti se trage "onoarea" ca "Cineva îşi deschide cont pe acest site şi-mi dedică prima postare"
Pentru acest afron si nu numai , infama cooperativa nu uita si nu iartaVi s-au anuntat ceva colindatori, domnule presedinte Popescu? Ati facut ordine in punga aia cu "Billa"?
Dar foile disparute din registrul de casa de la APS Alba au aparut? Sper ca nu le-ati distrus, Doamne fereste!
A, sa nu uit, colindatorii de care scriam mai sus poarta uniforme, nu costume populare. S-ar putea sa pice taman pe 11 ianuarie, cand aveti sedinta Biroului Federal. Sper sa nu o anulati, din motive "meteorologice![]()
![]()
![]()

Apropo de permise: de la ANPA am aflat (telefonic) că iniţiativa de modificare a cuantumului taxelor a fost respinsă de Guvern, deoarece ar fi fost o încălcare a angajamentului de a nu creşte nivelul de fiscalitate.
Deasemenea, mi s-a spus că permisele vor rămâne naţionale, iar autorizaţiile asociaţiilor privind administrarea unor ape vor fi prelungite după analiza, bucată cu bucată.
Dacă vor apare noi permise şi modul cum vor fi distribuite nu s-a stabilit, pentru că depinde de Legea descentralizării, în prezent atacată la Curtea Constituţională. Dacă această lege va intra în vigoare, va avea loc o analiză a situaţiei pescuitului recreativ/sportiv şi se va decide în consecinţă.
În final am întrebat: dacă până la o eventuală nouă reglementare se procedează ca în 2013 este valabil?
Răspunsul a fost: DA, categoric.
- legionarul
- junior
asadar.. anpa-ul ne arata cu degetul guvernantii.. acum asteptam rabdatori sa vedem cine aduce valize mai incapatoare ..pentru analiza evident..
"daca te doare-n cot de tot...vezi ca le-ai devenit complice.."
Acum 1 minut am dat un telefon la ANPA si raspunsul a fost urmatorul:
se plateste taxa de 30 ron la trezorerie, la fel ca anul trecut, si cu un timbru fiscal de 2 ron se merge la reprezentanta ANPA din localitatea respectiva, pentru a se lipii acel timbru de chitanta.
In caz ca nu este prin zona un sediu ANPA, pescarul trebuie sa aiba asupra sa chitanta si timbrul, in eventualitatea unui control sa faca dovada platii.
De asemenea este necesar si permisul ANPA, cel plastifiat.
Au zis ca in cel mult 2 saptamani vor afisa pe site un anunt asemanator celui din primavara 2013 , referitor practicarea pescuitului.
Asta din partea ANPA, restul cu asociatiile, se descurca fiecare.
se plateste taxa de 30 ron la trezorerie, la fel ca anul trecut, si cu un timbru fiscal de 2 ron se merge la reprezentanta ANPA din localitatea respectiva, pentru a se lipii acel timbru de chitanta.
In caz ca nu este prin zona un sediu ANPA, pescarul trebuie sa aiba asupra sa chitanta si timbrul, in eventualitatea unui control sa faca dovada platii.
De asemenea este necesar si permisul ANPA, cel plastifiat.
Au zis ca in cel mult 2 saptamani vor afisa pe site un anunt asemanator celui din primavara 2013 , referitor practicarea pescuitului.
Asta din partea ANPA, restul cu asociatiile, se descurca fiecare.
La trezorerie nu se fac incasari pana dupa data de 13.01.2013 din cauza ca se schimba conturile.
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!
Cred ca poti platii si la banca.Iujin scrie:La trezorerie nu se fac incasari pana dupa data de 13.01.2013 din cauza ca se schimba conturile.
Se poate face ordin de plata de la o banca daca stii IBAN-ul de trezorerie.
Pentru Sibiu este:
RO84TREZ57620160103XXXXX, Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si
autorizatii de functionare
Cautati aici trezoreria de care apartineti:
http://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/a ... BIS9nQSEh/
si cautati dupa: 160103
Pentru Sibiu este:
RO84TREZ57620160103XXXXX, Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si
autorizatii de functionare
Cautati aici trezoreria de care apartineti:
http://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/a ... BIS9nQSEh/
si cautati dupa: 160103
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13