PERMISE PESCUIT 2014

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Re: PERMISE PESCUIT 2014

Mesaj de old_radu » 09 Ian 2014, 18:18

OK, sa trecem si la "oile noastre" : pt. ce mai trebuie acel timbru fiscal , anul trecut nu a trebuit ? :roll:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Ian 2014, 18:36

Trebe pentru ca zice ANPA ca trebe.
Si anul trcut si anii trecuti era necesar.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 09 Ian 2014, 18:45

old_radu scrie:
zavera scrie:...

Iată o postare interesantă.
Cineva îşi deschide cont pe acest site ...
...adu-ti aminte de prima ta postare , eventual pot sa te citez daca doresti , dar e mult mai simplu sa o vizualizezi singur
...cat elan competitional aveai , pescuit de performanta si presedintele federatiei sa-ti recomande club afiliat... :oops:
...de cate ori ai fost la pescuit in 2013?

OK, sa trecem si la "oile noastre" : pt. ce mai trebuie acel timbru fiscal , anul trecut nu a trebuit ? :roll:
Aici ai dreptate, old_radu, doream particip la competitii, gasisem si un club cu oameni amabili si sportivi consacrati, de la care puteam sa invat multe...dar pe la mijlocul lui februarie s-a rupt totul. A fost suficienta o secunda de neatentie... :lol:
N-am renuntat, dar probabil ca va trebui sa mai am ceva rabdare.
Sa nu uit, m-am lamurit repede, gratie colegilor de forum, ce-i cu presedintele federal

Am fost o saptamana in Delta, cu doi colegi, dar mi-am incercat norocul doar la stationar, pentru ca nu-mi puteam folosi decat o mana. Si asta putin, pentru ca aveam nevoie mereu de ajutor si nu era drept sa-i stresez pe ceilalti.
Dar peste vreo sase saptamani mi se scoate tija, va urma o scurta (sper) recuperare si poate, voi pescui si la spinning in 2014. Dar pana la competitie...mai vedem.
Partea buna este ca am reusit sa folosesc perfect mana stanga, la mancat, scris, scarpinat, etc.

La "oile noastre": timbrul fiscal de doi lei reprezinta, conform ANPA, c/valoarea cardului de plastic. :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Ian 2014, 19:39

@ zavera
...imi pare rau , sincer , pentru "secunda de neatentie" si sper intr-o insanatosire 100%
...eu zic ca vei mai "viza" cativa ani permisul pana sa ajungi la competitie , cu toate ca poti participa , ai doar de invatat.

...am cardul de plastic (permisul ANPA) din primul an al aparitiei , doar ca nu intelegeam din postarea lui "rcorbu" ("se plateste taxa de 30 ron la trezorerie, la fel ca anul trecut, si cu un timbru fiscal de 2 ron se merge la reprezentanta ANPA din localitatea respectiva, pentru a se lipii acel timbru de chitanta.")...de ce mai este nevoie sa ma deplasez la ANPA sa lipeasca ei timbrul pe chitanta?
...macar atat sa faca si cei de la ANPA , sa dea o limba timbrului respectiv ? ! :oops:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 09 Ian 2014, 19:43

zavera scrie:La "oile noastre": timbrul fiscal de doi lei reprezinta, conform ANPA, c/valoarea cardului de plastic. :lol:
Nu cred ca reprezinta valoarea cardului , mai repede reprezinta o altfel de taxa
Am card de plastic din 2012 si atunci nu s-a cerut timbru fiscal , in schimb am platit timbrul fiscal in 2013 si consider ca l-am achitat ,asta daca era sa fie valoarea cardului , sau poate ,cardul de plastic se plateste in rate anuale si noi nu stim :wink:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 09 Ian 2014, 20:05

timbrul(vignieta)urma sa fie lipit pe verso-ul carnetului ANPA
asta era si scopul valabilitatii de 8ani
insa anul trecut cu schimabarile politice s-a blocat totul
a ramas plata chitantei catre trezorerie sau asociatii de pescuit
anul asta ramane de vazut daca o sa apare ceva de lipit pe verso
pe chitanta sigur nu se va lipi nimic.este dovada platii,nu tine loc de permis de pescuit

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 09 Ian 2014, 20:11

anpa, (alta) institutie platita din bani publici, deci si din buzunarele noastre nu face decat sa-si prelungeasca mistoul la adresa pescarilor. cu o nesimtire crasa, datorata diverselor interese, continua sa ne minta si sa lase lista asociatiilor autorizate pe diferite sectoare de apa in coada de peste, adica in curs de actualizare de vreo 2 ani (timp in care s-au petrecut foarte multe...). asa ca sa nu va mirati daca vor aparea 3-4 asociatii sa va ceara banuti pe malul apei.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 09 Ian 2014, 20:13

...de ce credeti ca am intrebat de timbru ?
...e clar ca nu se lipeste un timbru fiscal pe card , normal acolo ar fi trebuit un timbru special , ceva holografic probabil.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 09 Ian 2014, 20:17

zavera scrie:
La "oile noastre": timbrul fiscal de doi lei reprezinta, conform ANPA, c/valoarea cardului de plastic. :lol:
serios? cum ai dedus?

zavera
veteran
veteran

Mesaj de zavera » 09 Ian 2014, 22:11

boistean scrie:
zavera scrie:
serios? cum ai dedus?
N-am dedus, am citit pe undeva ca odata cu transferul contractului de confectionare carduri de la MADR la MMSC a insemnat si plata unui debit catre furnizorul de carduri. MMSC nu avea buget pentru asa ceva...dar nu imi mai aduc aminte chiar tot ce scria pe alt forum, la rubrica despre permise 2013.
Chiar scria cineva ca la posta nu prea se gasesc timbre de 2 lei, iar cei de la sucursala ANPA unde fusese el cumparasera o cantitate de timbre si percepeau ei cei 2 lei + "ceva" (o ciocolata, o tigare :wink: ).

Scrie răspuns