PERMISE PESCUIT 2014
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: PERMISE PESCUIT 2014
stati bine cu taxele pe acolo!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- veteran
Ei si tu acum, cu 2kg de peste ti-ai scos banii!!!
Am fost la anpa, filiala Turda iar astia spre surprinderea mea nu vizeaza permise pe 2014. (nu se stie exact pentru ce perioada)
Deci daca cineva este amabil sa-mi ofer numarul de telefon de la filiala Ludus (m-ar ajuta sa aflu si orarul lor), as fi recunoscator.
Worst case ii bine si filiala Cluj (desi nu cred ca o sa pescuiesc pe apele lor)
Si inca o intrebare pe tema asta: daca am "viza" pe apele celor de la Ludus si pescuiesc pe alte ape de la alta filiala (ex: Aiud) atunci mai este valabila varianta cu plata unei "diferente de filiala" direct la fata locului, daca vin in control cei din Aiud?

Deci daca cineva este amabil sa-mi ofer numarul de telefon de la filiala Ludus (m-ar ajuta sa aflu si orarul lor), as fi recunoscator.
Worst case ii bine si filiala Cluj (desi nu cred ca o sa pescuiesc pe apele lor)
Si inca o intrebare pe tema asta: daca am "viza" pe apele celor de la Ludus si pescuiesc pe alte ape de la alta filiala (ex: Aiud) atunci mai este valabila varianta cu plata unei "diferente de filiala" direct la fata locului, daca vin in control cei din Aiud?

Multa lume, putini oameni...
nu este trecuta valoarea taxei, doar valoarea timbrului... 

- MARIUS POPA
- veteran
Fara numar fara numar

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Intradevar nu este, dar in preambul se face vorbire de dispozitiile art.4 din HG 1016/2008 care fixeaza cuantumul taxei pentru eliberarea permisului de pescuit la suma de 30 RON.boistean scrie:nu este trecuta valoarea taxei, doar valoarea timbrului...