ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Sep 2008, 10:50

apsalba scrie:Ai uitat sa citesti OUG 73/2005 anexa 4 cap.II alin. 8. .
Nici vorba. Dar e fara substanta:
"Anexa 4
Sistemul de contributii specifice de gospodarire a apelor si serviciile comune de gospodarire a apelor

II Servicii comune de gospodarire a apelor (in scopul prelucrarii si utilizarii acestora)
Denumirea serviciului:
8. Practicarea pescuitului recreativ sportiv in cursui de apa, lacuri si balti naturale"

Unde zice ca apele romane gestioneaza sau administreaza RAV? Nici macar in statutul lor nu e un singur cuvintel despre pescuit, pesti, resurse acvatice!
Conform anexei pot sa ofere servicii, adica sa pescuiasca sportiv pentru cei care ii platesc! Foarte tare! :lol: :lol: :lol:
Gata! Piua, ca n-am vreme de prostioare!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 17 Sep 2008, 10:51

Cu 100 sau 1000 de alevini, important este sa se faca popularea. A doua actiune o sa aiba loc mai usor si poate o sa se stranga si mai multi bani. Inceputul e intotdeauna mai greu

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 17 Sep 2008, 10:53

nu inteleg de ce incercati in continuare sa hiperbolizati o actiune inimoasa si sa o transformati in ceva general.
Poate maine vine sfarsitul lumii sau 100 de basculante varsa carbid in Olt , propuneti sa nu mai populam sau ce ? Ori sugerati sa populam sa ajunga si la cei cu basculanta si la cei cu priponu si sa mai prindem si noi :?:

una peste alta fie si 200 de alevini vor fi mai mult decat 0. Nu cred ca daca un pretin d-al dumneavoastra are un accident nu il veti sustine pentru simplu fapt ca daca scapa cu viata oricum va muri peste 30-40-100 de ani

puerili sunteti voi cei 6069 de forumisti care dati din umeri cand vine vorba despre o astfel de actiune , nu am incercat sa ajungem la 200 de milioane, daca am fi facuto ar fi fost frumos, nu sa ajuns dar pentru asta nu renuntam la actiune , pentru ca iubim pescuitul si mai ales pestii :wink:

usor e sa prinzi dar greu sa eliberezi :cry:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 17 Sep 2008, 10:59

grebla scrie:...........
usor e sa prinzi dar greu sa eliberezi :cry:

Aici ai dreptate mah greblo.....nu toata lumea este constienta de treaba asta cu C&R :cry:

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 17 Sep 2008, 12:03

ha ha , in sfarsit am elucidat misterul, creca APSALBA isi simte amenintata Federatia prin simplu fapt ca unii oameni pot sa faca ceva si in afara ei :lol: :lol: :lol: altfel nu vad de ce ar arunca , cu atata noroi in actiunea asta de populare

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 17 Sep 2008, 13:02

grebla scrie:ha ha , in sfarsit am elucidat misterul, creca APSALBA isi simte amenintata Federatia prin simplu fapt ca unii oameni pot sa faca ceva si in afara ei :lol: :lol: :lol: altfel nu vad de ce ar arunca , cu atata noroi in actiunea asta de populare
:D :D :D :D :D :D

grebla,
Unde e actiunea aia inimoasa? in contul unei persoane private?

MihaiV servicii comune se fac de parti, nu se fac pe bani cum a facut CNAFP si acum da banii inapoi. Asa cum o sa-i dea si AGVPS-ul pe la bugetul de stat. Urmareste-le evolutia financiara de cand a intrat in litigiu cu FNPSR (vezi ministerul de finante - persoane juridice CUI 2351547 si vezi cum s-au volatilizat cateva zeci de miliarde de lei). Poate iti vine vreo idee.

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 17 Sep 2008, 13:25

apsalba scrie: grebla,
Unde e actiunea aia inimoasa? in contul unei persoane private?
deci te macina faptul ca nu e in contul unei asociatii? , persoana privata sau nu de ce conteaza?

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 17 Sep 2008, 13:34

...de tepe e plina tzara,si pe noi nu ne intereseaza ce e in ograda vecinului,ptr mine e neinteresant ce face agvps-ul,cnafp sau anpa-ul

ptr niste oameni simpli care nu au pile pe la pastravarii sau crescatori e mai greu sa facem rost de puiet cand vrem noi ca sunt alti inaintea noastra care vor sa castige de pe urma puietului,dar in cele din urma se va gasi cineva marinimos care ne va ajuta si pe noi si atunci sa vezi tu ce se oftica asociatile noi infintzate si cele vechii

nu ne batem in piept ca am populat barajul de pe raul strei ca pe urma sa vina un dobitoc sa dea drumul la el si sa ia tot ce e in el si sa scape doar cu un dosar penal si amenda(dar cand iau dat drumul ce faceatzi :?: :?: :?: ),asta e populare cu cap facuta sau de mantuiala

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Sep 2008, 16:14

Las-o in masa de vorba,zi sa luam si aia 287 de alevini,sa-i punem undeva si gata ca ne cacaim de atata timp.Cati sunt ,sunt buni,decat nimic.Ce ar fi daca am baga pastrav,eu am vazut pe olt,si nu cred ca e vreo problema,poate e mai ieftin decat salaul,daca de asta nu e.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 18 Sep 2008, 08:20

ilie scrie:Las-o in masa de vorba,zi sa luam si aia 287 de alevini,sa-i punem undeva si gata ca ne cacaim de atata timp.Cati sunt ,sunt buni,decat nimic.Ce ar fi daca am baga pastrav,eu am vazut pe olt,si nu cred ca e vreo problema,poate e mai ieftin decat salaul,daca de asta nu e.
Stiuca nu ar merge acolo unde vreti voi sa populati? Faceti populare si incepem sa strangem pt POPULARE RAPITORI.RO II :lol:

Scrie răspuns