ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Sep 2008, 23:21

Stiuca nu ar merge acolo unde vreti voi sa populati? Faceti populare si incepem sa strangem pt POPULARE RAPITORI.RO II :lol:
:lol: :lol: :lol: mie mi frica sa nu i faca praf stiuca prea repede

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Sep 2008, 10:58

Precum am afirmat, s-a ales praful de actiune si a cazut in derizoriu. Pacat.

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 19 Sep 2008, 11:10

apsalba scrie:Precum am afirmat, s-a ales praful de actiune si a cazut in derizoriu. Pacat.
ba nene, tu nai ceva mai bun de facut acasa decat sa te uiti in ograda altora , bag sama nu teo luat careva de guler ori ce, io creca trebe sa iti baje unu pistolu in fata ca sa vezi ca datu din taste nui tot una cu viata de zi cu zi, trebe sa apelez la un moderator sa te ejecteze de aci ca de bun simt la tine nu se mai pune problema.

Hai sa iti explic in alt fel mai pe intelesu tau, daca noi am decis sa facem popularea asta, nu e treaba ta, cand unde cu ce si de ce se va face, decat daca cotizezi cu banu cazu in care esti implicat in actiune . Dar de nu vin eu dupa populare cu actele si ti le var in gura de te fac sa le inghiti nu te potolesti. Porma ai sa meri la tribunal si ai sa declari cum Grebla teo maltratat si or sa rada aia de tine intreband cine ii Grebla asta si nai sa sti sa le explici decat ca "ii ala cu popularea" si ai sa baji dejtele pe gat sa scoti dovada care va fi insa distrusa de propriu tau acid din stomac

Una peste alta Federatia ta , asta ca sa iti dau replica asa direct, nu e in stare sa faca o populare de doamne ajuta, ce ati facut de cand sunteti...o populare la pastrav de care nu ati avut grija si au venit 2 basculante si sau pishat ep munk voastra? sau alta populare distrusa de apasarea unui buton de golire la a unui baraj. Jalnic e sa investesti si sa nu iti protejezi investitia...spre deosebire de tine am avut grija sa gasim un loc unde hatzarii si curentul nu siau facut aparitia. Dar ca sa gasesti un astfel de loc nu il cauti pe net, ci in ani de pescuit vezi unde si ce se intampla si unde se merita sa populezi...

Rog un moderator sa mute la Arena partea nebolduita a mesajului asta dupa ce raspunde nea Federatie , daca mai are ceva de spus il invit acolo

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 19 Sep 2008, 11:28

apsalba scrie:Precum am afirmat, s-a ales praful de actiune si a cazut in derizoriu. Pacat.

R U S I N E :!: :!: :!:

...cred ca asta ti-ai dorit din prima secunda ,dupa ce te-ai angajat ca participi si tu cu "niscaiva " banuti
...sper sa-ti mearga bine cu aps-ul tau :evil:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Sep 2008, 12:42

grebla scrie:
ba nene, tu nai ceva mai bun de facut acasa decat sa te uiti in ograda altora , bag sama nu teo luat careva de guler ori ce, io creca trebe sa iti baje unu pistolu in fata ca sa vezi ca datu din taste nui tot una cu viata de zi cu zi, trebe sa apelez la un moderator sa te ejecteze de aci ca de bun simt la tine nu se mai pune problema.

Hai sa iti explic in alt fel mai pe intelesu tau, daca noi am decis sa facem popularea asta, nu e treaba ta, cand unde cu ce si de ce se va face, decat daca cotizezi cu banu cazu in care esti implicat in actiune . Dar de nu vin eu dupa populare cu actele si ti le var in gura de te fac sa le inghiti nu te potolesti. Porma ai sa meri la tribunal si ai sa declari cum Grebla teo maltratat si or sa rada aia de tine intreband cine ii Grebla asta si nai sa sti sa le explici decat ca "ii ala cu popularea" si ai sa baji dejtele pe gat sa scoti dovada care va fi insa distrusa de propriu tau acid din stomac

Una peste alta Federatia ta , asta ca sa iti dau replica asa direct, nu e in stare sa faca o populare de doamne ajuta, ce ati facut de cand sunteti...o populare la pastrav de care nu ati avut grija si au venit 2 basculante si sau pishat ep munk voastra? sau alta populare distrusa de apasarea unui buton de golire la a unui baraj. Jalnic e sa investesti si sa nu iti protejezi investitia...spre deosebire de tine am avut grija sa gasim un loc unde hatzarii si curentul nu siau facut aparitia. Dar ca sa gasesti un astfel de loc nu il cauti pe net, ci in ani de pescuit vezi unde si ce se intampla si unde se merita sa populezi...

Astept sa faceti popularea ca sa o decontez. De ce nu o faceti? Cat despre chestia cu gulerul, se vede ca ai fost dat la 6 ani la scoala.

Apropo de populare; a fost facuta de CJ Alba, nu de aps alba. Era haios sa vezi fata conducerii cj cand au vazut faza cu curentul. Asa au avut ocazia sa vada direct ce le tot repetam noi de ani de zile si au dispus ''masuri''.
Imi mentin punctul de vedere ca ati facut o copilarie, altfel este catalogata ca hotie, daca nu faceti popularea sau nu restituiti banii la cei care au crezut in aceasta actiune. Aici puteti sa va aratati muschii. Succes!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 19 Sep 2008, 13:29

popularea sunt convins ca se va face. Asa ca te rog sa nu-i acuzi de hotie

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 19 Sep 2008, 14:49

apsalba crede ca e un fel de sfant si restul din jurul lui nu sunt in stare de fapte bune, numa de hotii, partea ptroasta este ca in conditiile date eu cel putin nu vreau sa imi restituie el partea mea de bani din 2 motive:

1. nu am pus banii aia in cont cu gandul de ami fi restituiti
2. nu este o persoana de la care as accepta nici cel mai mic favor

culmea ii ca e intro continua cautare de bete'n roate

cand o sa inteleaga ca suntem persoane fizice si nu asociatiile lui din Federatie care fac pipi in Olt...unde e Ecopescar din Sibiu cu popularea, bag sama asteapta ceva plan laborios nu populeaza ei asa in vant, cand poa sa populeze CANCI...e ca?

hai domnu APS, una peste alta am stans banii, fie ei si 1000 ron nu am trancanit numa, cine doreste a vedea contu e liber sa o faca spre a se vedea cum se face de rusine domnu APS acuzand in stanga si in dreapta fara dovada

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 19 Sep 2008, 17:50

grebla scrie:apsalba crede ca e un fel de sfant si restul din jurul lui nu sunt in stare de fapte bune,...
lasa-l ma grebla nu-l mai certati atata...
adevarul e ca el nu se complica cu chestii de-astea marunte si empirice de diletanti... actiunile apsalba is serioase si bine documentate si mai ales au impactul scontat...
mi-aduc aminte ca acu vreo doua primaveri, se lauda ca are deja 2 proiecte puse in aplicare, nu mai stiu cum se chemau dar intr-unul parca era vorba de niste placute cu numele raurilor din jud alba puse pe la toate podurile sa stie omu pe unde trece, si al doilea era ceva cu constientizarea populatiei riverane din judet,...
nu stiu daca placutele mai sunt la locul lor sau or fost vreodata insa acu 2 sambete am luat contact in albac cu populatia "constientizata", de apsalba,...
e vorba de festivalul ala al turismului unde s-o lasat si cu concurs, sponsorizat de CJ Alba...
popularea tot CJ alba o facut-o, urma pasilor lu' fnpsr nu s-a vazut pe acolo... e adevarat ca popularea a fost haotica, dar nu despre asta e vorba acuma,... ea si-a atins scopul turistic si comercial...
vorba e de satenii aia care atata de constientizati erau ca, tot ce era gunoi in aries aruncau, si pe deasupra nici n-or asteptat sa inceapa concursul si or si bagat camionu in rau sa-i probeze generatorul...
cat ne-am invartit noi prin mansele alea, stateau satenii nerabdatori, ciorchine, pe standuri asteptandu-si randul... in seara dintre manse era sarbatoare pe rau, fiecare scotea si cara cat putea, atat erau de constientizati... ba duminica unu se lauda ca de cu seara o prins mai multi decat concurentu'... :D
jandarmii locului, parca invidiosi, prevedeau ca n-o sa mai apuce nimic la iesirea din tura,... si ca in maximum 3 zile raul va fi cum o fost si pana acuma...
asemenea rezultate exceptionale intelege si tu ca nu poti obtine cu actiuni d-astea puerile, starnite pe net de copii nematurizati...
pentru asa ceva e nevoie de zile de munca, studiu, sacrificii,... doar nu crezi ca e joaca de pustani... mai aveti si voi rabdare, mai luati exemplu de la aia care stiu ,... si fac :D... si apoi bagati-va in seama pe aici cu fapte bune :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 19 Sep 2008, 19:13

Dupa asa replica adanca, ma gandesc ca toti forumistii o sa dea fuga sa se inscrie in unica si singura federeatie mega-reprezentativa si atot-stiutoare! I-ati convins pe toti de ceea ce puteti!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Sep 2008, 07:45

miky,
Cand CJ Alba isi arata calitatea de organizator de competitii, fnpsr avea etapa de campionat la Livada, judetul Bihor. Precum ai vazut, autoritatile statului sunt depasite de situatia in care se afla pescuitul sportiv si nici nu ia interesat pana acum. Macar aceasta situatie ar trebui sa solidarizeze pescarii sportivi, daca le pasa cat de cat de resursa acvatica, in speta pestele. Degeaba populezi cu cantitati imense de peste daca niciatunci cand era toata lumea de fata nu s-a facut nimic in fata unei fapte incredibile. De ce concurentii nu au pus lansetele jos si nu i-au linsat pe braconieri? Cred ca din lasitate sau din lipsa de interes. Refuz sa cred ca au fost paralizati de incredibilul situatiei.
Asupra acestui aspect sunt doua solutii: ori il acceptam asa cum e si il toleram mai departe, ori procedam la maduri radicale. Noi o sa perseveram, indiferent de pozitiile de pe acest forum. Stim ca am produs deranj si am stricat un monopol dupa care unii plang, dar atata timp cat ceea ce facem este pe banii, timpul si munca noastra nu o sa permitem nimanui sa-si bata joc de ceea ce facem.

PS Duminica incepe Cupa Mondiala la Sarulesti. FNPSR participa cu o echipa in concurs. Unde sunt echipele AGVPSR?

PPS Carcotasii o sa spuna ca aici este forumul pentru rapitori. :D :D :D

Scrie răspuns