putintica rabdare, era vorba de anul viitor.kzoli scrie:Ma bag si euapscaras scrie:va propun o idee,haideti sa facem in felul urmator la anul,eu va eliberez permise fara cotizatie si fiecare sa puna jumate din cotizatia pe care trebuia sa o plateasca pt o noua actiune de repopulare,ce ziceti?.... unde sa trimit banii si cat
![]()
![]()
ne implicam in populare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
S'altare și bunăstare !
Nu-mi trebuie permistaicanoe scrie:putintica rabdare, era vorba de anul viitor.kzoli scrie:Ma bag si euapscaras scrie:va propun o idee,haideti sa facem in felul urmator la anul,eu va eliberez permise fara cotizatie si fiecare sa puna jumate din cotizatia pe care trebuia sa o plateasca pt o noua actiune de repopulare,ce ziceti?.... unde sa trimit banii si cat
![]()
![]()

Oaca scrie:ce vrei sa spui? Ca de populat s-a populat, nu e loc de pardon, am vazut filmele am vazut factura ... ma rog, mai putin plata promisailie scrie:Si eu,poate de data asta va fi altfel...![]()
Despre ce suma e vorba? Scuze, dar nu mai recitesc topicul. Cit e cotizatia? Si de ce nu de anul asta?? Cine o face? Tot Miky cu voinicii??
Banii s-au strans ptr.populare cu puiet de shalau,nu pastrav.La asta m-am referit.E clar acum,nu?
Re: ne implicam in populare?
In 2012 a populat cineva pastravi indigeni sau lipan?Exista crescatorii de lipan la noi in Romania?