ne implicam in populare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
ne implicam in populare?
pe mai multe topicuri in acest forum se plange lumea ca asociatiile nu pre fac nimic sau ca nu se vede ceea ce fac (inclusiv eu). multi dintre noi ar vrea sa faca ceva pentru popularea raurilor.
dupa consultarea listei de memrii ai forumului lucrurile ar fi cam asa:
in prezent sunt 5294 de membrii. daca am pune fiecare 5 lei la bataie pe luna (echivalentul a 1 bucata pachet tigari)intr-un cont in data de 1 a lunii urmatoare am avea in cont 26470 RON de care sa cumparam puiet pentru popularea cate unui rau. am putea face 12 actiuni de populare pe an.
Sunt convins ca am avea sprijinul unor persoane ca pescuitorul in vederea achizitionarii puietului si in realizarea studiilor de compatibilitate intre speciile de puiet si apele in care urmeaza sa fie introdusi precum si avizele de la ANPA.
prin mediatizarea acestor actiuni putem obtine 2 lucruri:
1. o reactie similara din partea unor asociatii inclusiv AJPS
2. am starni jena publica a celor care ar trebui sa faca asta, si a statului care ar trbui sa aloce fonduri si pentru asa ceva.
Astept si alte pareri precum si sugestii si propuneri .
respecte
P.S. asa putem face si noi ceva concret si nu numai polemica.
dupa consultarea listei de memrii ai forumului lucrurile ar fi cam asa:
in prezent sunt 5294 de membrii. daca am pune fiecare 5 lei la bataie pe luna (echivalentul a 1 bucata pachet tigari)intr-un cont in data de 1 a lunii urmatoare am avea in cont 26470 RON de care sa cumparam puiet pentru popularea cate unui rau. am putea face 12 actiuni de populare pe an.
Sunt convins ca am avea sprijinul unor persoane ca pescuitorul in vederea achizitionarii puietului si in realizarea studiilor de compatibilitate intre speciile de puiet si apele in care urmeaza sa fie introdusi precum si avizele de la ANPA.
prin mediatizarea acestor actiuni putem obtine 2 lucruri:
1. o reactie similara din partea unor asociatii inclusiv AJPS
2. am starni jena publica a celor care ar trebui sa faca asta, si a statului care ar trbui sa aloce fonduri si pentru asa ceva.
Astept si alte pareri precum si sugestii si propuneri .
respecte
P.S. asa putem face si noi ceva concret si nu numai polemica.
- kingofbeasts
- veteran
- Stefan Tudose
- Moderator
Un alt binevoitor, bineinteles, nu semnatarii postarilor anterioare, nu?
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
Pun si eu, indiferent unde faceti popularea. Astept numarul de cont sau unde sa trimit banii.
PS.
Daca cineva are dubii asupra destinatiei unde se vor cheltui banii, ma angajez sa-i adun si sa-i administrez.
PS2.
Nu am in constructie nici vila, nici rate la banci, etc.
PS3.
Va ajunge. PS3 e pus la vrajeala. Restul e pe bune.
PS.
Daca cineva are dubii asupra destinatiei unde se vor cheltui banii, ma angajez sa-i adun si sa-i administrez.
PS2.
Nu am in constructie nici vila, nici rate la banci, etc.
PS3.
Va ajunge. PS3 e pus la vrajeala. Restul e pe bune.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare