ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 06 Mai 2010, 20:45

Adrian SB scrie: Sper sa nu urmeze decimarea raului, acum dupa ce l-ai facut public.
Nu cred ca e cazul ...
daca era ceva de decimat pana in clipa asta ar fi putut fi facut...
cu cati n-or fi supravietuit popularii, cu cati or fi fost braconati... important e cati or fi ramas pana la momentul depunerii icrelor si daca acest lucru s-o fi desfasurat cu succes...
nu avem de unde sa stim...
in mod teoretic o generatie iesita din icrele pestilor cu care s-a populat, ar trebui sa se vada abia la anul in vara... daca la vremea aia vom intalni pe rau pastravi de 10-12 cm... va insemna ca ceva ceva s-a reusit... daca nu,...
ramane doar intentia ...si o experienta pt viitor...
ramane sa speram ca ne vom intalni cu "pustanii",... la anul...
cat despre decimare acuma... daca mai sunt in rau, cei care sunt la ora asta sunt deja perfect adaptati si salbaticiti,... nu cred ca vor fi intalniti mai usor ca cei autohtoni...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 07 Mai 2010, 06:09

HellRAISER scrie:Nu stiu daca ma crezi, dar nici acum nu am bagat batu in raul respectiv unde am populat.
Asta cu toate ca stiu ca unii nu au rezistat tentatiei indata ce au recunoscut apa
ziceai ca nu ai bagat batzu, sa itzi fie rusine,nu mai mintzi......

((pai ba badie !! era vb de pescuit.... tu incepi sa relatezi fazele cel mai putin importante Laughing Laughing
trebuia sa incepi si tu cu adevaratele capturi Very Happy am luat cate 2 ploi pana-n maduva oaselor. am avut placerea sa intorc doi pastraviori dar din lipsa de stiinta , nu am avut placerea sa-i si palpez Laughing Laughing . desi nu am socs niciun pastrav (din rau , pt cateva clipe si o foto) a fost o iesire superba.
criminalul de badie echipat cu cizme piept, a trecut din bulboana in bulboana fara probleme. nepriceputeanu de "je" cu cizme de ciobanel, am dat roata la rau ca la oi. pana ajungeam intr-o bulboana virgina (in ziua respectiva) badie ma ajungea din urma. si uite asa eu m-am plimbat pe un taram de vis si intr-un final ( care ma gasea ud pt a 2-a oara) am decis (eu) sa ne ducem la avrig pe bratul mort. ))

de decimat o inceput de mult,inca se da la pescutz in zona aia si mai in sus de poiana neamtzului,plus ca era un muscar cu ani in urma care retzinea orice,eu sper sa fi trait macar jumatate din ce atzi bagat sau macar sa fi depus,daca nu ramanetzi cu experientza ca atzi facut ceva si speratzi sa ii vedetzi in rau

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 07 Mai 2010, 12:23

va propun o idee,haideti sa facem in felul urmator la anu,eu va eliberez permise fara cotizatie si fiecare sa puna jumate din cotizatia pe care trebuia sa o plateasca pt o noua actiune de repopulare,ce ziceti?

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 07 Mai 2010, 17:59

Foarte buna ideea.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 07 Mai 2010, 19:41

Excelenta idee, subscriu si cu cotizatia de anul asta.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Mai 2010, 23:09

edâ„¢ scrie:
HellRAISER scrie:Nu stiu daca ma crezi, dar nici acum nu am bagat batu in raul respectiv unde am populat.
Asta cu toate ca stiu ca unii nu au rezistat tentatiei indata ce au recunoscut apa
ziceai ca nu ai bagat batzu, sa itzi fie rusine,nu mai mintzi......

((pai ba badie !! era vb de pescuit.... tu incepi sa relatezi fazele cel mai putin importante Laughing Laughing
trebuia sa incepi si tu cu adevaratele capturi Very Happy am luat cate 2 ploi pana-n maduva oaselor. am avut placerea sa intorc doi pastraviori dar din lipsa de stiinta , nu am avut placerea sa-i si palpez Laughing Laughing . desi nu am socs niciun pastrav (din rau , pt cateva clipe si o foto) a fost o iesire superba.
criminalul de badie echipat cu cizme piept, a trecut din bulboana in bulboana fara probleme. nepriceputeanu de "je" cu cizme de ciobanel, am dat roata la rau ca la oi. pana ajungeam intr-o bulboana virgina (in ziua respectiva) badie ma ajungea din urma. si uite asa eu m-am plimbat pe un taram de vis si intr-un final ( care ma gasea ud pt a 2-a oara) am decis (eu) sa ne ducem la avrig pe bratul mort. ))

de decimat o inceput de mult,inca se da la pescutz in zona aia si mai in sus de poiana neamtzului,plus ca era un muscar cu ani in urma care retzinea orice,eu sper sa fi trait macar jumatate din ce atzi bagat sau macar sa fi depus,daca nu ramanetzi cu experientza ca atzi facut ceva si speratzi sa ii vedetzi in rau
the same old shit....infine, nu meriti :arrow:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 10 Mai 2010, 13:28

apscaras scrie:va propun o idee,haideti sa facem in felul urmator la anu,eu va eliberez permise fara cotizatie si fiecare sa puna jumate din cotizatia pe care trebuia sa o plateasca pt o noua actiune de repopulare,ce ziceti?
Ma bag si eu :!: .... unde sa trimit banii si cat :?: :?: :?:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 10 Mai 2010, 16:52

Si eu,poate de data asta va fi altfel...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 31 Mai 2010, 17:50

kzoli scrie:
apscaras scrie:va propun o idee,haideti sa facem in felul urmator la anu,eu va eliberez permise fara cotizatie si fiecare sa puna jumate din cotizatia pe care trebuia sa o plateasca pt o noua actiune de repopulare,ce ziceti?
Ma bag si eu :!: .... unde sa trimit banii si cat :?: :?: :?:
Deci unde si cati bani sa trimit ? ... ar fi urgent ca in criza asta nu stiu daca oferta pot sa onorez peste 1 luna sau doua :oops:

Oaca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Oaca » 31 Mai 2010, 21:20

ilie scrie:Si eu,poate de data asta va fi altfel...
ce vrei sa spui? Ca de populat s-a populat, nu e loc de pardon, am vazut filmele am vazut factura ... ma rog, mai putin plata promisa :?
Despre ce suma e vorba? Scuze, dar nu mai recitesc topicul. Cit e cotizatia? Si de ce nu de anul asta?? Cine o face? Tot Miky cu voinicii??

Scrie răspuns