Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
luci_t
- veteran

-
nu ma intereseaza politica

Iar ceea ce s-a inceput, chiar daca este o copilarie, are sanse de reusita, chiar daca nu e o actiune la nivel national, european...
In alta ordine de idei cine credeti ca se risca sa ia marfa (pesti in cazul de fata) fara a fi sigur ca-i poate achita? fara suparare, dar pe promisiuni nu se poate baza nimeni.
-
apsalba
- veteran

Nu este usor pentru nimeni sa recunoasca atunci cand face o gresala. Dar este demn sa recunosti cand gresesti. Cred ca in cazul de fata entuziasmul si credintra ca fiecare forumist este si un donator bineintentionat a fost o eroare. Se vede si din multe postari prin care unii se lauda cu jaful facut printre pesti si isi dau sfaturi despre cum sa-i haleasca.
Daca toti cei 6089 membri de pe acest forum ar fi pus cate 5 lei se aduna o suma de aprox. 30.000 lei. Insuficienti pentru a face o populare. Este o aritmetica simpla.
-
MihaiV
- Moderator

apsalba scrie:Nu este usor pentru nimeni sa recunoasca atunci cand face o gresala. .
Cum ar fi sarirea art 3 din oug 23/2008 care spune clar ce treaba are ANPA. Scos din context, art 25 nu spune nimic, decat intr-o minte care se crede deasupra legilor! Dar ne-am obisnuit. Nu ne mai lasam pacaliti asa usor. Un gest decent, o plimbare pana la banca si varsarea celor 1000 de lei in contul deja anuntat aici ar fi un prim pas credibil, in locul cautarii de portite. Acu poate-i si dati in judecata ca populeaza fara abrobarea unicei federatii nationale super-reprezentative si fara concurenta!
-
old_radu
- veteran

@ nenea apsalba
....nu o mai da "cotita...dupa cires"
...incepi sa pui conditii "Daca toti cei 6089 membri de pe acest forum ar fi"...
...eu, unu, fac parte din acei "forumisti"
...nu am comentat nimic la aceasta actiune,nu am intervenit cu nimic si nici
nu am nevoie sa-mi faci tu propuneri
...ai promis ca bagi banul ?...baga-l si gata !
...ce ai vrea ,sa promita toti cei 6089(multi

),si sa NU puna banul,asta-i exemplu ?
...oricum, te-ai facut de KKT
Fir intins ! tuturor.

-
apsalba
- veteran

MihaiV scrie:apsalba scrie:Nu este usor pentru nimeni sa recunoasca atunci cand face o gresala. .
Cum ar fi sarirea art 3 din oug 23/2008 care spune clar ce treaba are ANPA. Scos din context, art 25 nu spune nimic, decat intr-o minte care se crede deasupra legilor! Dar ne-am obisnuit. Nu ne mai lasam pacaliti asa usor. Un gest decent, o plimbare pana la banca si varsarea celor 1000 de lei in contul deja anuntat aici ar fi un prim pas credibil, in locul cautarii de portite. Acu poate-i si dati in judecata ca populeaza fara abrobarea unicei federatii nationale super-reprezentative si fara concurenta!
ART. 3
Responsabilitatea privind
definirea si implementarea politicii referitoare la conservarea si administrarea resurselor acvatice vii existente in apele maritime si continentale, la acvacultura, la procesarea si organizarea pietei produselor pescaresti, la structurile de pescuit si acvacultura revine autoritatii publice centrale care raspunde de pescuit si acvacultura, prin Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura.
Sper ca este clara diferenta dintre definirea si implementarea politicilor respective.
Administrarea pescuitului se face mai la vale.
SECTIUNEA a 3-a Masuri de administrare a pescuitului
ART. 16
Atribuirea dreptului de pescuit se face in baza licentelor si/sau, dupa caz, a autorizatiilor emise de Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura.
-
MihaiV
- Moderator

Si atunci cum luati dreptul de pescuit prin protocol cu apele romane, cand atribuirea dreptului de pescuit o face ANPA???? Sa fie chiar asa de greu de inteles? Dar nu inteleg de ce ma mai agit! O las balta. N-ai cu cine!
-
apsalba
- veteran

Ai uitat sa citesti OUG 73/2005 anexa 4 cap.II alin. 8. Poate n-ai gasit-o si nu ai inteles nici art. 25 din OUG23/2008, care se refera la asigurarea conditiilor privind practicarea pescuitului recreativ sportiv. ANPA emite autorizatii pentru practicarea pescuitului sportiv (sau ar trebui sa o faca, desi nu sunt prea convinsi), dar nu are competenta pe zonele de pescuit, ci doar pe reglementari privind resursa acvatica vie. E simplu. Nu poti sa dai ce nu este in atributia ta, mai ales ca exista o regelementare legislativa in acest sens. Pana si ANPA trebuie sa o respecte. Mai mediteaza.
-
grebla
- utilizator constant

mdea, mi-am jurat in barba ca nu mai postez dar cand citesc asemenea ineptii nu ma pot abtine. domnu Apsalba, nu vrea nimeni sa decontati acei bani , daca sunteti anuntat in momentul in care una din persoanele implicate in populare va merge dupa alevini , va deplasati foarte frumos si contribuiti cu inca 1000 ron la cumpararea a inca un lot?
una peste alta sa va explic de ce combateti actiunea aceasta:
1. pentru ca este facuta de altcineva in afara de dumneavoastra si nu va puteti lauda cu ea...probabil daca o sa contribuiti porma o sa va bateti cu pumnu'n piept pe toate forumurile, stiti ceva, noua nu ne pasa atata timp cat pestele ala ajunge in Olt..puteti sa va faceti si banner pe Google ca ati ajutat la popularea aceasta
2. continuati sa sustineti ca ceea ce se intampla pe topicul acesta este o copilarie doar pentru simplu fapt ca nu participa toti forumistii, ei bine hai sa va trezesc putin la realitate...ideea initiala a fost...putem face o populare? , am vorbit cativa baieti si am facut niste calcule...lasand calculele deoparte am zis hai sa punem banii sa vedem cat iese, o fi mult o fi putin , nu conteaza , s-a strans o suma la care ne-am gandit ca pot contribui si altii asa ca am creat acest topic
3. din cei 6089 de forumisti dumneavoastra faceti parte din 6069 care nu au contribuit, va rog sa detaliati motivele pentru care considerati ca totul este o copilarie...una peste alta sunteti singurul din cei 6069 care s-a deranjat sa posteze aberatii aici
-
apsalba
- veteran

grebla scrie:
2. continuati sa sustineti ca ceea ce se intampla pe topicul acesta este o copilarie doar pentru simplu fapt ca nu participa toti forumistii, ei bine hai sa va trezesc putin la realitate...ideea initiala a fost...putem face o populare? , am vorbit cativa baieti si am facut niste calcule...lasand calculele deoparte am zis hai sa punem banii sa vedem cat iese, o fi mult o fi putin , nu conteaza , s-a strans o suma la care ne-am gandit ca pot contribui si altii asa ca am creat acest topic
3. din cei 6089 de forumisti dumneavoastra faceti parte din 6069 care nu au contribuit, va rog sa detaliati motivele pentru care considerati ca totul este o copilarie...una peste alta sunteti singurul din cei 6069 care s-a deranjat sa posteze aberatii aici
De cand a inceput actiunea aceasta se putea naste un copil, lucru destul de complex avand in vedere evolutia de la celula la organism complex. O simpla populare se putea face repede.
Nu stiu unde este aberatia. Banii pentru populare trebuiau transformati in alevini si deversati in Olt, nu tinuti intr-un cont deschis de un domn. Mizati probabil sa creasca valoarea din dobanzi pentru a face o populare serioasa? Cu suma stransa se puteau cumpara alevini ce incapeau intr-un butoi de 80 de litri. De ce nu s-a facut? Puteau fi transportati in porbagajul unei masini. Raman la convingerea ca unuii vor doar sa fie bagati in seama si actiuni de asemenea ridicol sunt rodul unei gandiri infantile.
Prin comparatie CJ Alba a pus de un campionat la musca pe Aries. A populat cu pastravi in valoare de 200 milioane lei. Era interesant de vazut cum muscarii invitati la concurs bagau in jeb frumusete de pastravi, uitand sa-i elibereze. Nu era de lepadat sa vezi si privirile hamesite ale localnicilor care localizau capturile pentru un pescuit ulterior. Actiunea a culminat cu intercalarea printre muscari a 2 basculante ce au intrat in apa si sub privirile stupefiate ale celor prezenti au scos aparatul electric de pescuit si au dat la peste. Reactia unui edil local este elocventa: lasa-i domne sa ia si ei ceva peste!
Restul este poveste. Problemele pescuitului sportiv nu se rezolva nici pe acest forum nici prin actiuni puerile.
-
Hell
- veteran

-
hai sa o luam si asa aritimetic cu vrea altii...
la ora aceasta sunt aproximativ 1000 (fara vreo 20 sau asa ceva) nu cei 20 de leei reprezinta problema.problema este asa....
Am vorbit cu cei de la sterlet...ei ai supus k la ei este cam tarziu(nu ca nu sar putea) pt a recolta alevini...dar mia mai dat si un indiciu concret UN ALEVIN AJUNGE LA 1 EURO asta inseamna ca de cei 1000 rezulta 285 de alevini (euro calculat la pretul de 3,5)
Acum daca Dl Apsalba contribuie cu cei 1000 ron promisi de dansu automat Nr de alevini se dubleaza 570 deci este o populare cat de cat mai sanatoasa
concluzia o trageti voi