ne implicam in populare?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ar trebui sa vorbiti deja cu cei care pot sa ne dea puiet. Sa fim siguri ca ramane ceva si pt populare. Daca e ceva din zona voastra ar fi perfect 

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
ce se mai aude cu popularea??? Suntem in septembrie si ar trebui sa facem ceva concret.
Mai depunem ceva banuti in cont??
Mai depunem ceva banuti in cont??
banuti inca nu...ieri am vb cu cei de la strlet...au zis k un alevin de vreo 12-15 cm ajunge in jur de 1 euro
cei de la sanpaul...tipu a zis k momentan nu este in tzara dar saptamana viitoare sa revin cu un telefon si o sa vedem ce putem face....am mai gasit pe cei de la nucet...pe ei inca nu i-am contactat...ramane sa vad ce zic cei de la sanpaul si ne hotaram.... 

@mihai
astea sunt VORBE, VORBE, VORBE. Din pacate sunt scrise nu spuse-n vant.
apsalba a spus ca plateste el factura, aici pe undeva e scris
astea sunt VORBE, VORBE, VORBE. Din pacate sunt scrise nu spuse-n vant.
apsalba a spus ca plateste el factura, aici pe undeva e scris

tot de la dl apsalba citire: "Topicul a disparut; ce s-a intamplat cu banii? S-au facut populari ca vreau sa decontez cheltuielile."
Baietii or sa faca popularea si fara banii pe care ati promis ca-i dati, iar dupa au aparut tot felul de conditii:
Ne-am pus de acord s-a deschis un cont, etc... a aparut conditia de a se strange in cont suma de 1.000,00 Ron
S-au adunat 1.000,00 ron.... nu ati depus banii...
Acum chiar nu va mai crede nimeni ca achitati factura.
P.S. ca parere personala altfel ar sta treaba daca ar avea si cele 10 milioane promise. Dar merge si fara ele
Baietii or sa faca popularea si fara banii pe care ati promis ca-i dati, iar dupa au aparut tot felul de conditii:
Ne-am pus de acord s-a deschis un cont, etc... a aparut conditia de a se strange in cont suma de 1.000,00 Ron
S-au adunat 1.000,00 ron.... nu ati depus banii...
Acum chiar nu va mai crede nimeni ca achitati factura.
P.S. ca parere personala altfel ar sta treaba daca ar avea si cele 10 milioane promise. Dar merge si fara ele

Intrati in poltica. Combateti bine. Ar trebui sa recunoasteti, totusi ca ce ati inceput este o copilarie.
Apropo de actiuni. In urma protocolului cu apele romane FNPSR prin asociatia Prieteni Pescari din Iasi va prelua zona Ciobarciu, zona amenajata cu finatare olandeza (populare) in vederea includerii in circuitul de pescuit sportiv. Parca suna altfel. Vezi apeprut.ro
Nu ne comparam noi cu politrucii de meserie! Noi ne jucam cu pescuitul, nu cu politica!
Foarte misto combatut: il intrebi cand da banii promisi si iti raspunde cu totul altceva, povestindu-ti de planuri de viitor, nici macar de realizari concrete!
Si pana se gandeste cum sa mai devieze discutia de la mia de lei poate stie cineva sa ne spuna cum ajungi sa administrezi rezursa acvatica vie (pestele) printr-un protocol cu apele romane (care n-au nici o legatura cu pestele)!?!? Ma gandesc si eu sa fac un protocol cu vecinul de la parter prin care sa ajung sa administre pestele din tot Ardealul!
Foarte misto combatut: il intrebi cand da banii promisi si iti raspunde cu totul altceva, povestindu-ti de planuri de viitor, nici macar de realizari concrete!
Si pana se gandeste cum sa mai devieze discutia de la mia de lei poate stie cineva sa ne spuna cum ajungi sa administrezi rezursa acvatica vie (pestele) printr-un protocol cu apele romane (care n-au nici o legatura cu pestele)!?!? Ma gandesc si eu sa fac un protocol cu vecinul de la parter prin care sa ajung sa administre pestele din tot Ardealul!

Citeste art. 25 din OUG 23/2008 si vezi de unde reiese ca ANPA dispune de zone de pescuit. Daca nu gasesti iti dau un indiciu: OUG 73/2005 anexa 4 cap.II pct.8.
Poate iti vin idei mai bune.

PS Exista o factura pentru populare? Postati-o sa pot lua contul si destinatarul pentru decontare.

PPS Credeam ca pescuitul sportiv nu este o joaca, ci o treaba serioasa. Poate m-am inselat.
Poate iti vin idei mai bune.

PS Exista o factura pentru populare? Postati-o sa pot lua contul si destinatarul pentru decontare.

PPS Credeam ca pescuitul sportiv nu este o joaca, ci o treaba serioasa. Poate m-am inselat.