ne implicam in populare?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 20 Sep 2008, 08:27

PS Duminica incepe Cupa Mondiala la Sarulesti. FNPSR participa cu o echipa in concurs. Unde sunt echipele AGVPSR?
Pe mine mai degraba m-ar interesa unde va fi echipa FNPSR in clasament. De AGV... nici ca-mi pasa. Ma gandesc la APCR de exemplu. Prietenii stiu de ce. He He...
Mie-mi place-n Delta!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Sep 2008, 08:39

apsalba scrie: Degeaba populezi cu cantitati imense de peste daca niciatunci cand era toata lumea de fata nu s-a facut nimic in fata unei fapte incredibile. De ce concurentii nu au pus lansetele jos si nu i-au linsat pe braconieri? Cred ca din lasitate sau din lipsa de interes.
Hopa, s-a trezit viteazul in spatele tastelor! E comod in fotoliu? E cald si bine? Atunci las-o mai moale cu epitetele la adresa pescarilor.
Cati braconieri ai linsat pana acum? Vrem poze!
Pescarii au facut ce trebuia, adica au anuntat politia, iar politia si-a facut datoria. Asa ca ... da-o mai incet ca macane!
In afara de scopul unic de a se lua de AGVPS, altceva n-am mai vazut la FNSRP.
Etapa de campionat la Livada? N-a auzit nimeni de ea! S-o fi tinut pe sub apa, tiptil, tiptil, sa nu faca valuri!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Sep 2008, 08:49

FNPSR nu are ca prioritate sa anunte pe MihaiV cand isi tine competitiile, asa cum nici MihaiV nu are obligatia sa ne anunte cu ce se ocuta asociatia sa. Cei implicati au cunostiinta de acest lucru. Daca eram obligati sa informam, nu am stiut, dar la cererea celor interesati o putem face.

PS Cum si-a facut politia datoria? I-a usuit pe braconieri de pe balta? Ceva dosare penale nu s-au facut? Nu am auzit de ele nici eu nici organizatorii. Ba mai mult am informat si ANPA care continua sa doarma.

PPS Chiar daca ar fi unicul scop demascarea excrocheriei AGVPSR si tot ar fi mai mult decat au facut unii pentru pescuitul sportiv.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Sep 2008, 10:18

apsalba scrie:
PS Cum si-a facut politia datoria? I-a usuit pe braconieri de pe balta? Ceva dosare penale nu s-au facut? Nu am auzit de ele nici eu nici organizatorii. .
Probabil ca nici politia nu are prioritate sa il anunte pe apsalba de rezultatul actiunilor intreprinse :lol: :lol: Dar sunt convins ca au ofiter de presa care va va lamuri in caz ca sunteti cu adevarat interesat si ii puneti intrebarile in mod direct, nu pe un forum pe care nu-l are pe lista de prioritati :lol: :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Sep 2008, 11:02

@ MihaiV...
...cu scuzele de rigoare,imi permit sa va atrag atentia ca ati deviat total de la subiectul acestui topic si va rog.ca in calitatea dumneavoatra de "moderator",sa redresati aceasta situatie si sa dati un exemplu pozitiv userilor acestui site. :lol:
...cat despre "apsalba",cred ca suntem cu totii lamuriti de caracterul acestui..."pescar" si nu numai ...

Fir intins ! tuturor. :wink: ...si succes cu popularea !

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 20 Sep 2008, 11:07

apsalba scrie:miky,
De ce concurentii nu au pus lansetele jos si nu i-au linsat pe braconieri? Cred ca din lasitate sau din lipsa de interes. Refuz sa cred ca au fost paralizati de incredibilul situatiei.
eu nu am paralizat, pentru ca eram linistit ca stiam ca prin judetul alba si deci si prin zona vegheaza glorios la apararea intereselor pescarilor o asociatie renumita, varf de lance a FNPSR, si asteptam sa apara sa ne apere interersele,... de unde era sa stiu io ca ma insel si ca "Corifeii" is plecati cu business in Bihor, si-si lasa ograda de izbeliste ? plus ca surpriza a fost mare , stiam ca populatia era deja constientizata, urmare a eforturilor incununate de succes ale apsalba,... si cum inca nu vazusem pana acum populatie riverana constientizata, am crezut o clipa ca ce vad e spectacol si face parte tot din serbarile turismului din Albac
altel zice bine old radu... scuze pentru off topic... eu am facut interventia vorbind oarecum tot de populare, deci eram cumva la marginea topicului,... acum recunosc ca s-a iesit de pe carosabil... inca odata ... scuze !
deci ? POPULAM ? :wink:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Sep 2008, 11:41

populam....cred k pana la urma luam de la sterlet... :roll:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Sep 2008, 11:53

old_radu scrie:@ MihaiV...
...cu scuzele de rigoare,imi permit sa va atrag atentia ca ati deviat total de la subiectul acestui topic si va rog.ca in calitatea dumneavoatra de "moderator", sa redresati aceasta situatie si sa dati un exemplu pozitiv userilor acestui site. :lol:
Indubitabil, aveti perfecta dreptate! M-am lasat dus de val! Da' era si pacat sa pierd asemenea val! :lol:
Nu-s moderator pe sectiunea asta, asa ca nu pot interveni.
Daca un moderator de aici considera ca o curatenie ar prinde bine, poate sa stearga toate mesajele off-topic. N-am de ce sa ma supar!

Si totusi, pe undeva incepusem on-topic, incercand sa-l fac pe apsalba sa se tina de promisiune si sa puna in cont cei 1000 lei. Dar se pare ca suma asta il depaseste, ca de altfel realizarea tuturor promisiunilor!
Noi sa fim sanatosi!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Sep 2008, 12:01

omu chiar nu poate raspunde simplu...DA sau NU...
este prea complex sa te ti de cuvant

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 20 Sep 2008, 12:03

apsalba scrie:
PS Duminica incepe Cupa Mondiala la Sarulesti. FNPSR participa cu o echipa in concurs. Unde sunt echipele AGVPSR?

PPS Carcotasii o sa spuna ca aici este forumul pentru rapitori. :D :D :D
Aici nu e vorba de agvpssr, aps, snpsr sau alte asociatii. Aici vorbim de o actiune inceputa de o mana de oameni, facuta cu bunavointa si din altruism. Personal nu cred ca o sa ajung in viitorul apropiat sa pescuiesc in zona in care se face populare, dar daca din banutul depus de mine se poate cumpara un singur alevin inseamna ca mi(ne)-am indeplinit obiectivul

Scrie răspuns