Teodor
acolo unde m-ai pierdut in secunda 2, recunosc ca n-am inteles unde bati,.. de fapt nici acum nu vad din ce trebuia sa fac legatura...oricum e ok... acu ca mi-ai subliniat ce vroiai, as zice ca nu as fi asa de sigur ca exista o tendinta de intrare in legalitate mai mare ca inainte... io as zice ca in ultima perioada destul de tulbure, reactiile au fost destul de diverse,...romanu nu e mai cinstit acuma decat acu un an...doar ca o parte din cei cinstiti, probabil la inceput scarbiti si debusolati, or fi renuntat o perioada sa-si scoata permis, multi probabil in semn de protest,... apoi,... dupa vreun an doi, iti dai seama ca protestezi si pe pielea ta,...si atunci tot dezolat mai faci o pauza...

, sunt sigur ca unii mai indarjiti mai protesteaza si acuma,... sau la anu...
referitor la atitudinea dialogului respectiv, stiu ca nu ai vrut sa ma interpelezi in mod expres pe mine,... stiu ca nici Leba nu a vrut sa fie atat de interogativ... in decursul anilor insa acest gen de interpelari au omorat din fasa multe intentii constructive
prin reactia mea destul de vehementa am vrut sa arat ca folosirea acestui fel de abordare chiar si impersonal, asaaa,... doar adus aminte, in discutii care se vor constructive nu poate decat sa dauneze,... daca prin asta mi-am atras dezaprobarea ta sau a lui Leba cat si altora, regret,... dar o sa pot trai cu crucea asta... (daca Gerula poate sa si-o duca pe a lui, sunt sigur ca o sa pot si io pe a mea...

) daca in acelasi timp, in discutii pe care toti le vor constructive, nu se vor mai folosi genul asta de interpelari sau abordari, care nu duc niciodata la nimic bun ci doar strica discutia,... atunci inseamna ca am realizat ce am vrut, si a meritat pretul...
ovidiu 14 scrie:TU(pescare), ce faci ?
ca ne-ai spus mereu ce nu iti place sau nu iti convine
dar strict , concret ...ce faci ?
sunt sigur ca ovidiu 14 e bineintentionat...
la fel de sigur sunt si de adiwolf...
raspunsul corect este al lui Tavi insa...
in rest este un dialog al surzilor, pentru ca prin prisma a ce i-am explicat lui mihaiv referitor la cluburi si asociatii, pescarii asteapta sa apara acele asociatii izvorate din nevoia de reprezentare, in timp ce asociatiile, vorbesc despre cele de bun simt fireste, s-au nascut cu fizionomie de cluburi si nu stiu daca vor sau nu sa devina asociatii adevarate... normal,... ca si club ii mult mai fain...
cu ce-am zis aici sper sa nu jignesc pe nimeni iara, mie imi plac cluburile si si io asta vreau,... deci pentru mine "club" ii "de bine":lol:
cu toate astea pescarii asteapta sa fie intrebati ce vor, nu ce fac si nici ce nu le convine sau nu le place...
si intre timp, vorba lui Tavi,.... platesc