pityu ne spune
Ne avand incotro au dat liber la ASOCIERI, dar cauta in continuare sa iasa si din incurcatura asta tot ei invingatori, prin diferite tertipuri ..."a' la romanica".
Pentru toti cei de sus, care inca mai cred ca se vor putea strecura la nesfarsit printre ..."meandrele concretului", as vrea sa le aduc aminte cateva vorbe celebre ale primului ....
-intr-adevar multe meandre , dar in citatul de mai sus...
- eu nu pot sa vad cum te poate cineva sa te opreasca de la munca si mai ales de la o munca nonprofit pe care o vehiculeaza asociatiile pe aici...nu pot sa cred asa ceva !!!!
- da si dorinta asta strigata din toti rarunchii ,pentru a face nu stiu ce lucruri extraordinare , dar nu se precizeaza cum, pare teatrala !!! cred ca nici chinezii nu striga asa dupa dorinta de a muncii cum se striga pe aici...(am auzit ca astia nu isi iau nici concediu si lucreaza aproape gratis)...
- deci daca eu fac o asociatie ,unde spun clar ca nu castig nimic si muncesc pana pic in genunchi o sa vina unii sa-mi spuna stop joc ...nu cred..
- oare de ce nu se duc toti pescarii la asemenea asociatii ??? ei nu vad ca sunt mintiti ,inselati de 50 ani cum se spunea pe aici ???...poate n-or fi !!!
- curios , meandre ,intrebari .....ciudat !!!!!!