De ce asociatii non AJVPS - ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: De ce asociatii non ajvps?

Mesaj de Zamfi » 05 Ian 2008, 11:16

pityu scrie:Adiwolf a scris:
...eu am incheiat acest subiect
Sper din tot sufletul :!:
Esti un "Gica - contra" incurabil ... un cautator de nod in papura si nimic altceva! La inceput pareai un om mult, mult, mult mai serios. Pacat :!:
Hai mai pityu nu mai fi si tu asa caustic! :lol: Ne-am vazut odata si stiu ca nu esti asa rau cum vrei sa pari :P O fi si adiwolf tot asa...Ce zici? Si...apropo ...ideiile sunt una (ca si parerile) si persoanele sunt altceva! Ce dreaq va luati de oameni in loc sa le combateti ideile? Ca parca vad ca de intalnim in trei (!) tragem o beuta de dam cu sapca-n caini :lol:
Hai sa fii sanatos si sa tii steagul sus!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 05 Ian 2008, 19:24

pityu ne spune
Ne avand incotro au dat liber la ASOCIERI, dar cauta in continuare sa iasa si din incurcatura asta tot ei invingatori, prin diferite tertipuri ..."a' la romanica".
Pentru toti cei de sus, care inca mai cred ca se vor putea strecura la nesfarsit printre ..."meandrele concretului", as vrea sa le aduc aminte cateva vorbe celebre ale primului ....
-intr-adevar multe meandre , dar in citatul de mai sus...
- eu nu pot sa vad cum te poate cineva sa te opreasca de la munca si mai ales de la o munca nonprofit pe care o vehiculeaza asociatiile pe aici...nu pot sa cred asa ceva !!!!
- da si dorinta asta strigata din toti rarunchii ,pentru a face nu stiu ce lucruri extraordinare , dar nu se precizeaza cum, pare teatrala !!! cred ca nici chinezii nu striga asa dupa dorinta de a muncii cum se striga pe aici...(am auzit ca astia nu isi iau nici concediu si lucreaza aproape gratis)...
- deci daca eu fac o asociatie ,unde spun clar ca nu castig nimic si muncesc pana pic in genunchi o sa vina unii sa-mi spuna stop joc ...nu cred..
- oare de ce nu se duc toti pescarii la asemenea asociatii ??? ei nu vad ca sunt mintiti ,inselati de 50 ani cum se spunea pe aici ???...poate n-or fi !!!

- curios , meandre ,intrebari .....ciudat !!!!!!

Scrie răspuns