De ce asociatii non AJVPS - ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pityu
veteran
veteran

De ce asociatii non ajvps?

Mesaj de pityu » 01 Ian 2008, 02:41

pai adiwolf spune ca n-a vazut vreun pescar sa laude beneficiile aduse de noile asociatii !!!
Unde sa vada laudele :?: Pe forum :?:
Hai sa mai bem un pahar de sampanie ca vad ca nici tu nu ai somn :!:

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 01 Ian 2008, 02:46

hai noroc ,tu nu intelegi ca n-am nimic cu ajvps-ul si vreau sa fac o asociatie noua ,dar ...adiwolf spune ca n-a vazut vreun pescar sa laude beneficiile aduse de noile asociatii !!! da chiar aici ce-ar avea ????
eu pescuiesc de 30 ani si din fericire am avut ce ....sa vedem de acu incolo....!!!!hai noroc

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 01 Ian 2008, 23:15

Mai mult rau decat agevepeseul, nu putem face din moment ce ei nu au facut nimic bun pentru ape, pesti si pescari. Oricat de putin vom reusii sa facem tot va fi mai mult decat ce au facut ei, mai ales daca acel putin se va adauga la ACEL MULT ce vor face ANPA si CNAFP (daca va mai exista si ea!).
De doi ani tot incerc sa explic aici pe forum (si nu numai!) ca asociatiile (private fiind), nu ar trebuii sa se amestece in gospodarirea si administrarea apelor apartinand domeniului public al statului. In acest scop au fost create DOUA INSTITUTII MARI SI LATE (ANPA SI CNAFP), care inghit sume enorme din buget + bani europeni + bani de la pescari si fraierii (... si neprofesionistii!!!) de la asociatii, sa le faca lor treaba :!:
Pana acuma au rezolvat asta cu agevepeseul, caruia ii convenea de minune ca-i copiau si ei pe primii doi, adica luau banii de la fraieri si nu faceau nimic pentru ei.
Se pare ca UE nu mai inghite porcarii de-al-de-astea si i-a impus sa schimbe legea si sa se infiinteze asociatii private (dupa modelul ONG-urilor). Ne avand incotro au dat liber la ASOCIERI, dar cauta in continuare sa iasa si din incurcatura asta tot ei invingatori, prin diferite tertipuri ..."a' la romanica".
Pentru toti cei de sus, care inca mai cred ca se vor putea strecura la nesfarsit printre ..."meandrele concretului", as vrea sa le aduc aminte cateva vorbe celebre ale primului Presedinte al SUA ( Dl. Abraham Lincoln), care zice cam asa : "Poti prostii tot timpul cativa oameni, poti prostii catva timp toti oamenii, dar nu poti prostii tot timpul toti oamenii !"
Sper ca am retinut bine fraza, daca nu - va rog faceti corecturile de rigoare!

adiwolf
veteran
veteran

Re: De ce asociatii non ajvps?

Mesaj de adiwolf » 02 Ian 2008, 00:48

pityu scrie: De doi ani tot incerc sa explic aici pe forum (si nu numai!) ca asociatiile (private fiind), nu ar trebuii sa se amestece in gospodarirea si administrarea apelor apartinand domeniului public al statului. In acest scop au fost create DOUA INSTITUTII MARI SI LATE (ANPA SI CNAFP), care inghit sume enorme din buget + bani europeni + bani de la pescari si fraierii (... si neprofesionistii!!!) de la asociatii, sa le faca lor treaba :!:
pityu scrie:Gigi! Da-ne noua (asociatiei) cea mai proasta apa (poate sa nu aiba nici apa - doar o mlastina ) in concesiune pe 99 de ani, cu un hectar -doua de teren aferent malului si iti voi demonstra, ca in cel mult 10 ani vei vedea la fata locului o baza sportiva, incepand de la agrement nautic si terminand cu pescuit sportiv, pista de concurs, gazon, camping, etc,etc. ce n-a vazut agevepeseul tau in vecii vecilor - Amin !
Sa vezi tu atunci cum se vor inghesuii membrii la usa sediului (ca doar au facilitati, nu?) iar noi nu vom avea altceva de facut decat sa-i selectam (cu C.V.-uri, cu interviu, cu una , cu alta ...) Vor putea intra in asociatie numai cei care vor sa faca ceva cu adevarat pentru pescari.
:? :? :? :?

nu cred ca are rost sa mai comentez.
pityu scrie:Citat:
pai adiwolf spune ca n-a vazut vreun pescar sa laude beneficiile aduse de noile asociatii !!!

Unde sa vada laudele Question Pe forum Question
pai da unde??la gazeta de perete sau la crasma din colt??

hai sa aveti un an mai bun,eu am incheiat acest subiect :!:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 02 Ian 2008, 21:11

Adiwolf a scris:
...eu am incheiat acest subiect
Sper din tot sufletul :!:
Esti un "Gica - contra" incurabil ... un cautator de nod in papura si nimic altceva! La inceput pareai un om mult, mult, mult mai serios. Pacat :!:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 02 Ian 2008, 21:25

gigi 2007 scrie:- eu nu am nici o treaba cu ajvps ,dar nu pot sa nu fac comentarii la ce se tot spune pe aici de catre unele persoane , fantezii ,fara un argument concret
Fantezii? Asa le spune la ideile pe care nu le poti intelege? Tot al o luna mai apare cate unul care n-a urmarit discutiile si n-a priceput despre ce e vorba. Sincer, nu am timp de explicatii. Domeniul e atat de vast si cu conotatii multiple incat nu se poate explica totul intr-un mesaj. Asa ca impaca-te cu ideea ca n-ai priceput, uita-te peste deal si vezi ce au reusit altii, si intelege ca daca ei au reusit inseamna ca se poate. Cum? Stiu altii! Nu te mai obosi degeaba!

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 02 Ian 2008, 21:47

Misterios personaj si Gigi asta - nu ? Ce zici Mihai ?

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 04 Ian 2008, 22:23

moderatorul a moderat
Fantezii? Asa le spune la ideile pe care nu le poti intelege? Tot al o luna mai apare cate unul care n-a urmarit discutiile si n-a priceput despre ce e vorba. Sincer, nu am timp de explicatii.
foarte clar , concret si la subiect .....
...o fi fost moderatorul si impartial ???!!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Ian 2008, 22:41

Nici asta n-ai priceput, si anume ca nu-s moderator! :lol: Acu o sa vrei sa-ti explic si asta! :lol1:

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 04 Ian 2008, 23:56

ok m-am lamurit , asta mai lipsea , ca sa nu ma mai mire nimic din ce aud pe aici !!!! :D

Scrie răspuns