De ce asociatii non AJVPS - ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

De ce asociatii non AJVPS - ???

Mesaj de pikeman » 03 Mar 2007, 23:14

Mai fratilor, intrucat topicu de pro si contra AJVPS e umplut de art. X, Y, Z si alte dinastea, am deschis unu nou care ar putea suna si "De ce nu AJVPS?"
Iote si dilema mea...toata lumea vorbeste de asociatii ca de cel mai mega mare si bun lucru ptr apele romane, bun ok, dar nu am vazut nimic concret....de ce asociatii? ce fac ele? o ecologizare? buna si asta chiar deloc de neglijat, o populare? buna si asta DAR eu nu vad aici problema ci la braconaj frate, aici e bubanu si momentan nici o asociatie nu am auzit sa fi facut ceva impotriva acestuia!!! pentru mine momentan o asociatie e ceva care "incearca" sa faca ceva si doar atat, numa vorbe si adunari generale , mai populeaza unii sa braconeze altii si ramanem cu o singura chestie care ar fi putut foarte bine sa fie facuta de cei ce primesc ajutor de somaj , ecologizarea, care si aia nare rezultat ca nimeni nu pazeste apa...

De ce asociatii???

Si daca am 3 asociatii in judet care vor gestiona separat diverse resurse acvatice din judet eu cum pescuiesc pe tot judetul?

Pentru mine 1 control cu jandarmii la care am asistat, fie ala si 1 tot o fu mai bun decat niciunu de la alte asociatii :roll:

hai sa vad PRO si CONTRA ASOCIATII non AJVPS

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 10 Dec 2007, 19:32

uite un topic care zacea pe aici, numa bun de incins, :D, mai ales ca e ca si virgin, :D,… si titlul mi se pare chiar potrivit, ba chiar si introducerea lui pikeman. Dar inainte de a incepe, vreau sa fac niste precizari, oarecum off topic, referitoare la o afirmatie pe care am facut-o in raspunsul dat lui Leba pe alt topic:
leba scrie: comparatia cu ilici si minerii lui mi se pare deplasata. eu nu chem pe nimeni "la lupta"
sorry Leba, n-ai inteles bine: minerii sunt doar o categorie speciala de oameni de bine, :D, dar nu sunt singurii…
eu ma refeream la toti aceia carora Iliescu le adresa indemnul revolutionar in ‘89-90:
“fac apel la toate fortele responsabile ale tarii, la toti oamenii de bine din Romania, sa depuna toate eforturile, pentru apararea cuceririlor revolutionare, fiecare la locul lui de munca, la serviciu, acasa sau unde se afla…â€
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Dec 2007, 19:44

faza e ca chiar userii de pe rapitori.ro ar putea face ceva dar is foarte dispersati , imaginativa sa fim toti in bucuresti sau stiu si eu intr-un oras pai am face prapad ! .
de ce nu ajvps ?
pt. ca is niste escroci .

MihaiV
Moderator
Moderator

Re: De ce asociatii non AJVPS - ???

Mesaj de MihaiV » 10 Dec 2007, 20:00

pikeman scrie: "De ce nu AJVPS?"

+++ Chiar asa: de ce nu? Unul o sa-ti spuna ca motivul e ca ar avea probleme cu legalitatea infiintarii. Eu zic ca p-asta n-are rost sa o mai intoarcem pe 1000 de fete, ca o va rezolva justitia si numai pierdem vremea dandu-ne cu parerea ca babele despre lucruri la care nu ne pricepem.
pikeman scrie:toata lumea vorbeste de asociatii ca de cel mai mega mare si bun lucru ptr apele romane,

+++ Care "toata lumea"? Eu vad ca mai sunt si unii care zic ca e asociatiile-s cea mai mare pacoste si vor doar bucata de ciolan!
pikeman scrie:dar nu am vazut nimic concret....

+++ Probabil nu te-ai uitat prea atent. S-a scris. Nu te descurci sa gasesti unde?
pikeman scrie:de ce asociatii? ce fac ele? o ecologizare? buna si asta chiar deloc de neglijat, o populare? buna si asta DAR eu nu vad aici problema ci la braconaj frate, aici e bubanu si momentan nici o asociatie nu am auzit sa fi facut ceva impotriva acestuia!!!

+++ Cum ziceam, daca n-ai auzit nu inseamna ca n-a fost. De ce nu intrebi direct: care ati facut bai controale? in loc sa tragi concluzii subiective, poate chiar rauvoitoare?!
pikeman scrie:pentru mine momentan o asociatie e ceva care "incearca" sa faca ceva si doar atat, numa vorbe si adunari generale ,

+++ haida de! acu-ti bati joc de noi si mai vrei sa-ti si raspundem si sa te ajutam sa te luminezi?
pikeman scrie:Si daca am 3 asociatii in judet care vor gestiona separat diverse resurse acvatice din judet eu cum pescuiesc pe tot judetul?

+++ Aha, aici e problema ta de fapt? Simti deja cum isi baga toti mana in buzunarul tau? Rezolvarea e f simpla! :))
pikeman scrie:Pentru mine 1 control cu jandarmii la care am asistat, fie ala si 1 tot o fu mai bun decat niciunu de la alte asociatii
++++ Si la controalele cu jandarmii facute de alte asociatii de ce nu ai asistat? N-ai avut noroc? Asta e, se mai trage si saptamana viitoare :))

Si in definitiv, n-am inteles nimic din mesajul tau. De fapt ce doresti?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Dec 2007, 20:02

interesant,interesant
miky,ca deobicei foarte bine punctat :respekt:

la titlul topicului eu as fi ales "De ce asociatii ???" (offf ma pikeman,mi-ai luato innainte,vroiam sa deschid un topic asemanator cu citate de acum un an,sa vedem unde am fost si unde am ajuns )
miky scrie: leba a scris:
merita sa te sprijini pe autoritati in romania de azi? merita sa astepti sa-ti rezolve problema nefacind absolut nimic?

NU !!! merita sa le pretinzi sa-si faca treaba si sa rezolve problema in folosul cetateanului contribuabil, care le hraneste…
uite ,asta nu inteleg eu,de ce mama draqului nici o asociatie nu face nimic in privinta asta??
oare,fiindca nu au interes si daca ar face acest lucru si-ar sapa groapa singuri??
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Dec 2007, 20:19

@mihaiv, topicul lam facut acu 9 luni, atunci de ce nu vati sinchisit sa raspundeti :P :lol:

P.S. ma plictisisem la momentul ala de citatele apsalba din lejea x,y,z impotriva ajvps, si am vrut si eu sa vad daca nu ajvps, de ce altceva

dan craciun
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan craciun » 10 Dec 2007, 20:38

pikeman,trebuie musai sa meri la doctor!

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Dec 2007, 20:42

dan craciun scrie:pikeman,trebuie musai sa meri la doctor!
auci!! :lol: .

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 10 Dec 2007, 20:48

Asociatile non-AJVPS sunt mai bune pe motiv ca fiind constituite de persoane private nu-i va intreba nimeni ce au facut cu banul ... cu conditia sa faca cu el ce scrie in statut. Eu cotizant ... am agreat statutul cind am intrat in asociatie si pot cel mult sa il intreb daca a respectat statutul .

Adica face asociatia X in urma cu mai bine de un an o actiune de ecologizare. Pentru asta cumpara citeva zeci de cizme de cauciuc la 100 si ceva de RON bucata. Le-a folosit citeva ore. Cizme bune (de asta sunt si scumpe) ce s-a ales mai departe de ele sunt curios. Insa nu o sa-i trag niciodata prin tribunale sa-i intreb asemenea lucruri ... pentru ca e o asociatie privata care n-a fost niciodata bun public al statului. Este ca e mai bine asociatie non-AJVPS ?

Pe de alta parte nu ne place AGVPS. Este ca si cum as avea o caciula cu pureci. Ce sa fac ... sa caut si niste paduchi ... poate din razboiul parazitilor sa scap de ei ? Nu mai bine o arunc in foc ... daca pe piata nu pot gasi un dezinsectizant eficient ? Nu e mai demn sa mergi cu capul descoperit decit sa lasi parazitii sa ti se urce in cap ? Nu vedeti ca si asa caciula este gaurita toata si oricum nu ne fereste de ploaie ?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Dec 2007, 20:49

dan craciun scrie:pikeman,trebuie musai sa meri la doctor!
da stiu, ca a venit plicu ala cu analizele de la stat, nu trebea sami amintesti, a venit din iulie :lol: :lol: :lol: :lol:
.
.
.
.
.
:roll: ar trebui sa postat la subiect din respect fata de miky care saracu a scris treburi serioase, dar cu oameni dastia , e bine ca din toata agitatia ai inteles ca trebuie sa merg la doctor, nici nu stiu de ce mam obosit sa iti raspund :roll:

Scrie răspuns