Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Revin la citat mai tarziuMihaiV scrie: Da mai! Cum le stii tu pe toate ca un om mare!
Mai ai mult rahat in gusha? Hai, scuipa-l pe tot sa te descarci!..................
tavi,Tavi scrie:Eu va recomand tuturor sa va ganditi de doua ori (minim) inainte de a scrie pe forum.
Si sa cititi de doua ori un mesaj inainte de a raspunde taios.
La suparare se zic multe si nu se iau cele mai bune decizii.
Cuvintele grele folosite aici sunt la fel de nepotrivite atat pentru cei care care au initiat conflictul cat si pentru cei care au venit sa-l judece ulterior.
Asa ca va rog sa va recititi postarile si poate ajungeti la concluzia ca ati putea reformula pe ici, pe colo, si altfel ar arata totul.
Ce ziceti?
Mai Adi, aici nici nu se mai pune problema de credintza;e pe fatza.adiwolf scrie:meas,
"crede si nu cerceta"![]()
si nu pica si tu in pacat,nu generaliza, "egzista unii care sunt si buni"
Sincer imi pare rau ca sunt mai nou pe forum si nu am apucat sa citesc toate topicurile,dar am ramas socat,nestiind ca s-a mai raspuns la aceste afirmatii.MihaiV scrie:Pai explicati-mi voi atunci de ce el are voie sa afirme sus si tare ca noi n-am facut nimic in 11 ani in care ne-am zbatut si ne-am cheltuit banii si timpul? Si mai zice si ca nu i-am raspuns, desi dupa cum arata miky erau doua topicuri identice si ii raspunsesem pe celalalt. Adica el ma injura si ma face prost si eu n-am voie sa spun ca arunca cu rahat? Ce-o fi asta cuvant asa urat de nu-l mai puteti suporta? Este rahat simplu, rahat cu cacao, rahat cu nuca si inca multe alte tipuri. Stie el ce gust are in gura!
adiwolf, zici ca nu-s sufiecient mediatizate. ce rost ar avea?.......