De ce asociatii non AJVPS - ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Dec 2007, 22:26

ultimu post, din respect ptr miky, in topicul de lai citat acolo, nu vorbea pikeman, era o clona :wink: asta cu gusha de rahat, aista ii pikeman adevarat :wink:

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 10 Dec 2007, 22:29

se pare ca avem un moderator model ! vedeti si voi forumurile de afara si daca gasiti asa atitudine .......in fine !! dati-i cu rahatul inainte ! va doresc succes ! sarbatori fericite !

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 11 Dec 2007, 00:30

MihaiV scrie: Da mai! Cum le stii tu pe toate ca un om mare!
Mai ai mult rahat in gusha? Hai, scuipa-l pe tot sa te descarci!..................
Revin la citat mai tarziu :twisted:
Am mai spus si pe alt topic si imi sustin zicerea:de ce trebuie sa fie obligatoriu sa te regasesti intr-o asociatie,oricare ar fi ea,ca sa poti sa pescuiesti in Romania?De ce trebuie sa fie o multime de verigi pe lantul trofic?care toate se hranesc cu banii pescarilor amatori?Stim cu totii de ce
:twisted:
Revenind la citat;nu credeam ca am sa vad un astfel de limbaj aici.Nu credeam ca un astfel de limbaj poate fi folosit de un titrat.Nu credeam ca un astfel de limbaj poate fi presupus ca face cinste celui care-l foloseste.Nu credeam ca mojicia poate fi folosita ca argument.Nu credeam...........dar se pare ca trebuie sa cred de acum inainte. :cry: :cry: :cry:
P.S.
Dane,ma faci si pe mine moderator sa pot folosi si eu un limbaj similar.Vreau sa intru si eu in gashca!!!
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Dec 2007, 01:05

Eu va recomand tuturor sa va ganditi de doua ori (minim) inainte de a scrie pe forum.
Si sa cititi de doua ori un mesaj inainte de a raspunde taios.
La suparare se zic multe si nu se iau cele mai bune decizii.
Cuvintele grele folosite aici sunt la fel de nepotrivite atat pentru cei care care au initiat conflictul cat si pentru cei care au venit sa-l judece ulterior.
Asa ca va rog sa va recititi postarile si poate ajungeti la concluzia ca ati putea reformula pe ici, pe colo, si altfel ar arata totul.
Ce ziceti?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Dec 2007, 01:07

meas,

"crede si nu cerceta" :twisted:

si nu pica si tu in pacat,nu generaliza, "egzista unii care sunt si buni" :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Dec 2007, 01:12

Tavi scrie:Eu va recomand tuturor sa va ganditi de doua ori (minim) inainte de a scrie pe forum.
Si sa cititi de doua ori un mesaj inainte de a raspunde taios.
La suparare se zic multe si nu se iau cele mai bune decizii.
Cuvintele grele folosite aici sunt la fel de nepotrivite atat pentru cei care care au initiat conflictul cat si pentru cei care au venit sa-l judece ulterior.
Asa ca va rog sa va recititi postarile si poate ajungeti la concluzia ca ati putea reformula pe ici, pe colo, si altfel ar arata totul.
Ce ziceti?
tavi,
tu ai dreptate ma,dar .........exista un "DAR" ,intodeauna
stii,se spune ca "la suparare si la bautura se spun cele mai mari adevaruri"
:wink:

si vezi ce se intampla daca nu ai mai sarit tu cu berea aia :lol: (sau vinul fiert ca e mai de sezon)
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Dec 2007, 08:14

Pai explicati-mi voi atunci de ce el are voie sa afirme sus si tare ca noi n-am facut nimic in 11 ani in care ne-am zbatut si ne-am cheltuit banii si timpul? Si mai zice si ca nu i-am raspuns, desi dupa cum arata miky erau doua topicuri identice si ii raspunsesem pe celalalt. Adica el ma injura si ma face prost si eu n-am voie sa spun ca arunca cu rahat? Ce-o fi asta cuvant asa urat de nu-l mai puteti suporta? Este rahat simplu, rahat cu cacao, rahat cu nuca si inca multe alte tipuri. Stie el ce gust are in gura!

Daca nu stie atunci sa intrebe, nu sa afirme ca n-a facut nimeni nimic. Generalizeaza si apoi o intoarce, ca ba ii vorba numai de judetul lui, ba e vorba numai de el. Pai atunci mai multa grija la afirmatii. Cand zici ca toti din tara-s prosti e una si cand o intorci si zici ca vorbeai numai de tine e alta.

adiwolf, zici ca nu-s sufiecient mediatizate. ce rost ar avea? mai toate actiunile au fost anuntate aici pe forum. cine m-a intrebat i-am raspuns. cine mi-a scris pm a primit raspuns. Pentru ce sa fac multa valva si tam-tam? Noi ne facem treburile fie ca stie tot prostu fie ca nu stie nimeni. N-o facem pentru renume sau pentru multumirile cuiva. Cand am avut nevoie de mai multi oameni am anuntat. Crezi ca a venit cineva? Si daca suntem si cativa muscari in asociatie, nu inseamna ca suntem o asociatie de muscari. Sunt pescari de tot felul.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 11 Dec 2007, 09:50

nu ca-i tin partea lui Mihai dar deja nu se poate discuta civilizat in conditiile folosirii unor cuvinte ca: bisnitza, rahat, plasamente de permise etc
pikeman, vreau sa cred ca meriti sa-ti mai explic, inca odata:
- 20,4 ron cartonul cnafp;
- 30 ron cotizatie anuala;
- 15 ron taxa admitere in asociatie;

astia sunt aia aprox. 70 lei pe care ti-i luam. evident, poti alege orice alta asociatie, care ti se pare tie eligibila sau poti sa faci blatu', cum doresti.
si acum raspunsul la intrebarea:"unde se duc banii"? care vad ca te macina atat de mult.
- taxa de admitere se regaseste in sectorul administrativ, si anume: carnetul de membru, copii, conceptie, telefoane(desi pana acum mie nu mi s-a decontat 10 bani spre ex.), drumuri la Buc. (Cnafp, Anpa si alti banditi) etc. Salarii pana acum nu s-au dat la PP, si am constatat ca a fost o greseala grava. de ce, te las sa deduci ca esti baiat dezghetat, nu?
- cotizatia anuala are 2 destinatii clare: ecologizari sau populari. noi deocamdata am facut o ecologizare. trebuia sa vii sa vezi ce "renume" avem, cum din peste 700 de membrii au venit vreo 20 la actiune desi am avut mare nevoie de ei si am anuntat pe toate caile demersul. asta e, cand asociatia are nevoie de membrii ei acestia nu raspund. invers, merge intotdeauna. daca tipa unul ca nu sunt pazite apele, ca nu controlam (desi nu e dreptul nostru!) gata, e deranj cat casa.
Stiu, e greu sa privesti echidistant taberele din postura de pescar faultat de legi aiurea si care nu se aplica. totusi, cu un efort minim se poate.
Mentionez ca exemplele de mai sus se refera strict la PP, celelalte asociatii nu stiu cum procedeaza.
Cineva zicea ca trebuie cheltuiti banii pana la Craciun. eroare, in primul rand legea permite asociatiilor non-profit sa- regleze balanta pana prin februarie si in plus ar insemna sa arunci banii aiurea daca nu ai un proiect bine conturat.
Poate ca e gresit sa consideri "tabere" asociatiile vs pescari. Dar nu eu am pus asa problema ci voi.
Ergo, cum zicea Tavi, cantariti bine cuvintele, e usor de tot sa judeci, mai greu e sa fii obiectiv in afirmatii.

P.S. totodata precizez ca la Aga din primavara PP va anunta cati bani a "castigat" in 2007 si ce s-a facut cu ei. Totul public, fara perdea.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 11 Dec 2007, 14:42

adiwolf scrie:meas,

"crede si nu cerceta" :twisted:

si nu pica si tu in pacat,nu generaliza, "egzista unii care sunt si buni" :wink:
Mai Adi, aici nici nu se mai pune problema de credintza;e pe fatza.
De generalizat n-am generalizat.Citatul meu nu s-a referit la toti ci doar la cel care a scris ce a scris.
Chiar m-am mirat de agresivitatea folosita, stiindu-l pe MihaiV un om ponderat si fara excese de limbaj(asta am dedus din citirea postarilor sale).
Probabil ca fiecare are momentele lui.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 11 Dec 2007, 14:53

MihaiV scrie:Pai explicati-mi voi atunci de ce el are voie sa afirme sus si tare ca noi n-am facut nimic in 11 ani in care ne-am zbatut si ne-am cheltuit banii si timpul? Si mai zice si ca nu i-am raspuns, desi dupa cum arata miky erau doua topicuri identice si ii raspunsesem pe celalalt. Adica el ma injura si ma face prost si eu n-am voie sa spun ca arunca cu rahat? Ce-o fi asta cuvant asa urat de nu-l mai puteti suporta? Este rahat simplu, rahat cu cacao, rahat cu nuca si inca multe alte tipuri. Stie el ce gust are in gura!

adiwolf, zici ca nu-s sufiecient mediatizate. ce rost ar avea?.......
Sincer imi pare rau ca sunt mai nou pe forum si nu am apucat sa citesc toate topicurile,dar am ramas socat,nestiind ca s-a mai raspuns la aceste afirmatii.
Asteptam sa vad exemple concrete de actiuni facute de o asociatie.
Ultima remarca nu face decat sa prelungeasca incordarea(parerea mea!)

Cat despre mediatizare si eu inclin sa cred ca niciodata nu este destul sa ne laudam cu lucruri pozitive;prea se subliniaza doar cele rele.
Rostul mediatizarii faptelor de lauda este sa se arate ca se poate si altfel decat cum vedem mai la tot pasul si,poate,ar reprezenta un "bate obrazul" celor care nu fac numic.
Asta in cazul ca ar poseda asa ceva :shock:

Scrie răspuns