Ok, inteleg, dar revin la intrebarea: ce rost ar avea? Adica nu vad finalitatea. Daca-s in trafic si imi taie unul calea, ca scot eu capul pe geam sau ii arat oaresce deget, el tot mi-a taiat calea si merge in treaba lui, asa ca ii bat obrazul total fara folos.meas scrie:Rostul mediatizarii faptelor de lauda este sa se arate ca se poate si altfel decat cum vedem mai la tot pasul si,poate,ar reprezenta un "bate obrazul" celor care nu fac numic.
Asta in cazul ca ar poseda asa ceva
E bine sa fie si stiri pozitive, de acord, dar sa se ocupe cei de la stiri de ele, caci de-aia sunt platiti. Ori marea lor majoritate vin doar daca le asiguri transport, cazare si masa din belsug, eventual sa plece si acasa cu o plasa de peste proaspat. Multumesc, nu! Imi fac treaba si fara sa-i mai car pe ei in spate. Tot atatia pesti populez cu sau fara ei. Tot atatea gunoaie strang, tot atatea concursuri fac.
Si atunci pentru ce sa le mai bat obrazul? Nu-l au, asta este, mergem inainte cu cei care au si strangem noi si dupa ceilalti.
Hai sa facem un test: propun ca pana la Craciun cei care vor sa prinda mai bine anul viitor sa mearga pe malul unei ape si sa stranga cateva gunoaie, sa faca o poza si sa le ia de acolo sa le arunce la cosul de gunoi, iar poza sa o puna la galerie, ceva gen "saci mei pentru mai bine".
Hai sa vedem cati saci se aduna pana la Craciun! Fara premii, fara recompense, doar asa ... de obraz!