De ce asociatii non AJVPS - ???

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 10 Dec 2007, 21:18

- multa lume apreciaza controalele facute cu jandarmi , politisti de frontiera si de ce nu cu padurari uneori ecologisti , agentii de mediu ..etc.....
- sa nu-si faca si ei o asociatie de pescuit , ca atunci chiar n-ar mai
vorbi-o nimeni de rau pe asta ... :lol: :lol: ....
- oricine ar vrea sa aiba firma cu o concurenta moarta ,dar cum concurenta traieste , noile asociatii trebuie sa coexiste cu ajvps......pana cand va disparea ajvps sau se va transforma , ei trebuie sa-si vada de treaba lor - e lege nu sunt vorbe in vant.
- dar mai stii - poate dispar asociatiile afiliate ajvps ???!!!
- nu inteleg de ce sunt asa de patimasi - care o fi interesul ????!!!!..nu cred ca se cearta pe munca cat mai multa......nu cred.. sau poate de atata stat degeaba...!!!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 10 Dec 2007, 21:23

Ar trebui sa defalcam un pic problema ... de ce asociatii ? (indiferent cum se numesc) asta-i intrbarea hamletiana. Pentru ca asa NE OBLIGA o lege stramba care incalca constitutia.
Nu asociatiile fac controale - ele doar pot initia aceste actiuni / pot oferi consltanta de specialitate / pot insoti "organele abilitate de lege" dar ele singure nu au nici un fel de drept de control. PUNCT.
S'altare și bunăstare !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Dec 2007, 21:33

deci intrun final asociatiile cu diverse denumiri, inclusiv ajvps is dejaba, ma gandeam io , un fel de bishnitzari, adik aia care iau de la producator ( in cazul asta statu care elibereaza dreptul acela la pescuit - permisul ) si cumparatorul final (pescarul ) care beneficiaza de adaosul comercial :roll: pe care il plateste fiindca el stie de 50 de ani incoace ca "asa trebe" si nu se intreaba de ce da ala cu plasa, de ce are ala 10 bete, de ce baga ala curentu, ba mai mult unii invata din astea si pun si ei in practica :(

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Dec 2007, 21:38

pikeman scrie:@mihaiv, topicul lam facut acu 9 luni, atunci de ce nu vati sinchisit sa raspundeti
Nu avem toti timp sa frecam toate topicurile zilnic! Si vad ca nici nu merita raspuns, caci esti foarte convins ca esti singurul care le stie pe toate si stii ce au facut sau n-au facut toate asociatiile din tara asta.
Fir intins in continuare! Tu sa fii fericit! :cry:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 10 Dec 2007, 21:42

pikeman scrie:deci intrun final asociatiile cu diverse denumiri, inclusiv ajvps is dejaba, ma gandeam io , un fel de bishnitzari, adik aia care iau de la producator ( in cazul asta statu care elibereaza dreptul acela la pescuit - permisul ) si cumparatorul final (pescarul ) care beneficiaza de adaosul comercial :roll: pe care il plateste fiindca el stie de 50 de ani incoace ca "asa trebe" si nu se intreaba de ce da ala cu plasa, de ce are ala 10 bete, de ce baga ala curentu, ba mai mult unii invata din astea si pun si ei in practica :(
Da mai! Cum le stii tu pe toate ca un om mare!
Mai ai mult rahat in gusha? Hai, scuipa-l pe tot sa te descarci! Ca tot dai verdicte, dar n-ai pus macar o intrebare sa vezi daca ai dreptate, iar unde ai fost intrebat te-ai facut ca ploua. Eu pe topicul asta nu mai intru ca e prea poluat!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Dec 2007, 21:48

mai dar nu te ataca asa, nam zis ca le stiu pe toate, dreq, vreau sa fiu pacifist de sarbatori nu sa ma cert, daca am deranjat pe careva sa iasa in fata, sa spuna sa vedem si noi prostimea ca au facut, ca uite faptele bune nu sunt mediatizate cum trebuie si nu se aude de ele.

merci de traba cu rahatu, e gustos de sarbatori, e de post? :roll:

Chiar nam nimik nici cu ajvps nici cu asociatiile, in zona mea nu au facut nimik, si am zis clar ca eu numi fac asociatie desi pot, fiindca stiu din start ca nu pot sa ma achit de datoriile unei asociatii, astea fiind zise nu am facut, sa fac doar asa de efect mi se pare aberant

ceea ce am scris mai sus reprezinta ceea ce au facut pentru mine asociatiile pana acum, au luat permis de la anpa cu 20 si mi lau plasat cu 70 , ce inseamna asta?

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Dec 2007, 22:01

mihai,

de ce ta-ai ofuscat asa de tare??
nu inteleg. :?
omul si-a spus o parere,ca si noi ceilalti,iar tu te-ai simtit lezat direct.
nu cred ca a pomenit nimeni aici asociatia din care cu onor faci parte "Aqua Transivae",o asociatie care din cate stiu eu este cam singulara in ceea ce a intreprins pana acuma si cinste ei pt ceea ce a facut - poate mai multa mediatizare si publicitate(dar cu bun simtz) nu strica,asa ar stii lume mai multa de voi) - insa este pacat ca in afara de voi,moldovenii lui Leba - "Prieteni Pescari" si inca vreo 2-3 asociatii (scuzati-ma ca nu mai dau aceste nume) nimeni nu stie nimic si nu a auzit nimic din maretele binefaceri ale acestor asociatii.
voi,cu asociatia voastra,sunteti si un caz aparte,deoarece sunteti axati pe un pescuit de finete si mare arta, - muscaritul - deci atunci cand faceti referire la legi,asociatii,sau alte lucruri care va dor pe voi,va ganditi implicit la apele de munte,pe cand noi ceilalti - cei mai multi de pe aici - ne gandim la apele de deal si ses unde nimeni,dar absolut NIMENI nu a miscat nimic,ba chiar dezastrul este si mai mare fata de anii precedenti.

deci,hai sa vedem,cu calm si fara suparare ,cine ce si cum a facut ??
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pityu
veteran
veteran

De ce asociatii non ajvps?

Mesaj de pityu » 10 Dec 2007, 22:02

Pikemane !
Numai eu de cate ori ti-am raspuns la aceasta intrebare, inainte de a fi puso tu. Esti cam in urma la capitolul asta. Toate topicurile discuta ce discuta o tema si pana la urma se ajunge la acest subiect. De ce crezi ca e asa? De aia ca lumea nu are de lucru ? Gresesti amarnic !
LUMEA S-A SATURAT ! DE AIA !
... si in primul rand pentru ca nu e normal si nu e legal, ca apele publice din proprietatea statului sa fie administrate si gospodarite (toate !) de o asociatie de drept privat, fie ea si agvps.
Apele publice trebuie sa ramana publice, am mai spuso de 1000 de ori, dar cei orbiti de boala agvps-ului (ca si tine), nu vad, nu aud si ... nu stiu sa citeasca. De aia ti-a spus cine ti-a spus, ca neaparat trebuie sa mergi la doctor!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 10 Dec 2007, 22:04

Nu inteleg de ce nu se poate discuta civilizat.... pacat! :wallbash:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 10 Dec 2007, 22:20

hai ma baieti nu va infierbantati,...
io am luat topicul asta de la naftalina ca sa nu mai deschid altul, plus ca titlul mi se parea destul de aproape de ce voiam io...
pe titlul asta v-ati mai dat explicatii unu la altul, acu 9 luni, ca pikeman prevazator cum ii si-o deschis 2 la fel, sa nu se piarda :lol: :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=40
si atunci parea nu numa ca nu v-ati deranjat ba chiar v-ati gratulat pe alocuri...
asa ca io l-am gasit pe asta, ca si gol, sa-mi pun intrebarile,... de un'sa stiu io ca mesajul lu' pikeman ii viu si acuma ?... :lol:
ca sa fiu sincer pikemane, incep sa fiu gelos pe tine si suparat, ca dupa ce or discutat pe tema ta acu 9 luni, acu tot tu le pari interesant,... io parca n-am zis nimica,... si doar am intrebat ceva acolo... cu frumosul...
si mai constat ca pana acum, desi io asteptam sa zica cate ceva vreun reprezentant de seama de pe la asociatii, unu care o fost acolo in miez cand s-o infiintat si cunoaste cum si de ce, sa ma dumireasca,...
da se inghesuie tot altii, si is tot d-aia care te plac pe tine... :lol:
deh ma... esti mai tanar... mai frumos... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns