unde este problema? atata timp cat stii ce ai de facut in teren faci. daca pescarii respectivi refuza sa se legitimeze stii ce ai de facut.pescuitorul scrie:Dl. Ionascu ori nu vreti sa intelegeti ori nu intelegeti.
Sincer bateti campii cu duiosie.
Domnule eu nu v-am ridicat problema falsurilor sau mai nu stiu eu ce. Nici probleme de monopol. Eu v-am prezentat o situatie din teren cu care m-am confruntat si pe care am vrut sa v-o prezint ca sa vedeti cui acordati autorizatii fara nici o conditie pusa.
Restul ceea ce spuneti Dvs. nu e nici problema Dvs nici a mea. E problema justitiei. Nu cred ca puteti lua Dvs. o hotarare. Dar puteti invata din ce va spune lumea din tara. Din bune si rele invatati.
Daca ma duc in control si va aduc dovada pe camera ca asa au fost invatati cei de la Asoc. de Apartament ce masura luati impotriva lor??????? Va intreb eu?
daca puteti discuta la subiect bine daca nu nu va mai obositi sa scrieti aberatii ca nu ma incalzesc deloc.Asa a-ti procedat si in cazul autorizatiei de pesc comercial si am fost acuzat ca pun problema tendentios. Nu tendentios Domnule va era frica de reactia pescarilor sportivi care v-au cam taxat si care nu aveau de unde sa stie adevarul.
De ce va este frica sa dati drept de constatare si asociatiilor care au contracte ??????????????
Oare un singur om pe judet face fata???????
De ce nu le cereti asoc nou infiinate sa isi angajeze oameni pe care sa ii imputerniciti sa constate ilegalitatile?????????
Va spun eu din propria experienta ca daca nu ai un sistem bine pus la punct nu reusesti nimic. Ai nevoie de cat mai multi oameni in teren ca sa fii eficient. dar nu va intereseaza dupa cum spuneati undeva pescuitul sportiv.Prioritate e cel industrial care e terminat.
bafta multa![]()
daca citesti legislatia o sa vezi ca nu la autorizare se pun conditii ci la incheierea contractului. iar contractul il face CNAFP.
evident ca un singur om pe judet nu ajunge.
de ani buni pe apele interioare statul nu controleaza nimic. pentru ca nu aloca fonduri in acest scop. banii ajung aiurea sa ingrase CNAFP-ul.
in problema dreptului de control se va lua probabil decizia de a conferi unui numar de persoane propuse de asociatii drept oficial de control. cu legitimatie oficiala. nu drept de sanctionare insa.
dar e mai ampla problema. pentru ca trebuie facut un protocol cu politia, care este singura institutie ce certifica dreptul de paza si personalul implicat in asa ceva. porcaria este ca CNAFP face contracte si delega atributii, inclusiv de paza, dar nu se preocupa deloc sa faca posibila aceasta activitate. adica unii fac contracte si iau banii iar altii tre sa-si sparga capul sa rezolve problemele rezultate.
nu mi-e frica de nici o reactie a pescarilor. dupa cum observi continui sa postez, in timp ce tovarasii tai din sistem: Danubiu, ajvps valcea au renuntat de mult.
incearca pe viitor sa nu-mi mai pui mie in carca nerealizarile sectorului. nu am functie de decizie. nu eu decid politica sectorului. pot sa influentez luarea unor decizii si asta si fac.
majoritatea celor de pe forum au inteles asta. tu vad ca te faci ca nu pricepi. dupa cum observi ma semnez cu numele meu nu cu initialele ANPA si pe forum postez propriile opinii nu opiniile oficiale ale ANPA.
si inca ceva. incearca sa postezi fara zeci de semne de intrebare si intrebari rastite, pentru ca nu impresionezi pe nimeni. si nu incurajeaza deloc dialogul.
spor la treaba in continuare!