Cine are drept de control ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 21 Sep 2006, 09:04

pikeman scrie:NU, tre sa luptam,zvarcoleala lor tine putin, castiga 1,2,3 procese, dar la un moment dat din recurs in recurs li se cam taie pilele, nu pot merge asa de sus , ajungem la Haga, sau unde o fi curtea suprema a europei :wink: daca nu poti pazi o apa de ce sa mai faci asociatie? sa pui peste ca sa vina toti jurnalistii fara permis care au acoperire ANPA care zice "te asiguram noi ca au permis" dar ce dreq daca au sa-l arate, astia nu is pescari sportivi, in loc sa se bucure ca cineva se intereseaza de bunul mers al pescuitului ei cheama jandarmeria, aceeasi care te lasa in mainile braconierilor daca ii sesizezi.....domnule Ionascu nu ne zi noua ca au permis, sa-l arate daca il au, ca din cauza celor de la birou stau braconierii pe teren, mai bine dam un telefon la dvs si va zicem:
"-sunt 5 imbracati in negru, 2 in rosu, unu in verde da la pluta, au permis????" si nu ii mai verifica nimeni, ca asa e frumos in Romania, cei de la birou invart rotile, cei de pe teren = niste prosti supusi lor"
Uite asa o sarit unu ca ars ca plecase nevastasa si lasase batzu pe mal de pluta si dau si eu o data in locul ala si zice "pleaca ba cu tabla de acolo" cu 5minute inainte retinuse o marla de 200gr si ii zic "cand retii stuca regulamentar cum scrie in permis atunci sa vb cu mine" si altu pe malul opus cu 4 pripoane si un batz de spinn sare cu gura la mine "auzi pustiule dar tu ai permis de vorbesti asa, ia vino la mine sal vad" dar ce dreq se credea ala asa important, probabil era ruda cu unu de la birou si facea legea pe balta, s-a ascuns dupa un boschet cand am trecut pe acolo si n-a zis nimic....astea's din "relatari de pe teren"
sunt 2 chestii diferite.
1. permisul de pescuit sportiv. nu stiu daca respectivii aveau permis sau nu. cei de la asociatie pot solicita continuarea verificarii. si in cazul in care se adevereste ca nu aveau, respectivii pot fi amendati de inspectorul piscicol, politie, garda de mediu.
2. legitimatia prezentata nu era deloc in ordine, si asta poate intelege oricine. daca cei care au reclamat acest lucru continua in demersul lor se poate ajunge la dosar penal pentru uzurpare de calitati oficiale. din pacate asa stau lucrurile.
nu e vorba de faptul ca se pazea apa, e vorba de legitimatia prezentata care nu era deloc in ordine.
sa nu-mi spuna nimeni ca niste oameni maturi, grupati intr-o asociatie, isi fac legitimatii cu antetul ministerului si al ANPA fara sa specifice deloc numele asociatiei emitente si nu realizeaza ceea ce au facut.
daca respectivul nu o folosea era mult mai bine.
din cate am inteles eu respectivii nu aveau o pila la ANPA ci la alta asociatie de pescuit sportiv din judet, care a anuntat jandarmii.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Sep 2006, 13:53

@adrian ionascu, imi cer scuze, am citit gresit, credeam ca dvs ati spus asta:
" Dl. Insp. Micoroi mi-a spus mie personal cand m-a chemat la Deva ptr. "Controlul Documentelor Asociatiei" ca Domnul si Doamna implicati in acest caz sunt redactori la Realitatea -Tv si sunt prietenii Dumnealui si Dumnealui stie sigur ca au amandoi permise de pescuit. "
Ideea ramane aceeasi ai pile teai scos. Si totusi sa inteleg ca o alta asociatie a chemat jandarmeria, interesant, probabil respectiva asociatie facuse un control cu vro ora inainte si i sa parut un abuz ca altcineva sa mai faca un control in aceeasi zi....sa iasa in fata respectiva asociatie sa o vedem si noi.
Si cei de la Realitatea puteau sa zica "uite am permis", si il aratau la exterior, "dar nu va arat viza fiindca nu aveti legitimatie corespunzatoare", ei bine nu aveau permise ci o pila la domnul Micoroi care ne asigura ca au, probabil il vom intreba pe dansul despre permisele de pe balta de acum inainte, fara control :wink:

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 21 Sep 2006, 22:01

Mihai V. ! Bineanteles ca am cerut, doar suntem membrii fondatori ai FPSR. Deocamdata astept raspuns.

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 24 Sep 2006, 17:24

Pikeman ! Mie mi-a zis personal Dl.inspector ca respectivii controlati sunt prietenii Dumnealui si au fost de multe ori impreuna la pescuit, de aceea garanteaza ca au permis. Ca toti trei sunt prieteni si cu Dl.Benko, presedintele APS Hunedoara cel care a chemat jandarmii, este deasemeni adevarat.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 25 Sep 2006, 08:56

ppffffff, pityu sa zicem ca au permis, puteau sa il arate de idee, am mai zis, il aratau ca existe si apoi ziceau ca viza nu o prezinta fiindca nu li se pare corecta legitimarea facuta, nu, au preferat sa faca show, un show din care au de invatat braconierii, imi pare ca se va ajunge sa se mearga cu mandat de perchezitie pe balta :cry: ...APS Hunedoara face control pe ape??? ramane de vazut

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 26 Sep 2006, 15:48

Pikeman ! Normal in cazuri dintr-astea ANPA si CNAFP ar trebui sa sara in ajutorul nostru (NU LA GATUL NOSTRU)!
In fond si la urma urmei nu am omorat pe nimeni, dimpotriva am incercat sa-i ajutam pe ei in munca, gratis, fara rasplata, ba mai mult decat atat (ironia sortii) ... pe banii nostrii.
Ei vor sa organizeze pescuitul sportiv/recreativ cu asociatiile, pe banii acestora, dar drept de control sa aiba numai ei ! Nu ti se pare ciudat ?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 27 Sep 2006, 22:56

eternele si fascinantele manareli ale statului...nimic de spus in rest....intram in uE sai invatam pe baieti cum e cu coruptia ;)

georges
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georges » 03 Oct 2006, 21:44

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 03 Oct 2006, 22:30

Ce sa zic Georges ? Cred ca pentru braconaj cu explosivi, narcotice, etc. o amenda fie ea chiar si penala e mult prea blanda. Cred ca este gresita incadrarea juridica (cu sau fara intentie). Astea sunt infractiuni grave (adevarate atentate impotriva mediului inconjurator), fara sa exagerez ar trebui pedeapsa cu inchisoare !!!! Nu ?

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 04 Oct 2006, 06:06

Frate Pytiu ai dreptate! Pentru "braconajul cu narcotice" chiar si inchisoarea mi se pare prea blanda. :D :D
Mie-mi place-n Delta!

Scrie răspuns