Cine are drept de control ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Noi 2006, 16:02

Pai draga pikeman(sa-ti fie gura aurita!) faceti si voi un efort si puneti-o de o asociatie!Vezi ca APS Alba are site cu statut ,etc.Nu de alta dar sa ai la cine sa dai banii :D :D :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Noi 2006, 16:23

zamfi scrie:Pai draga pikeman(sa-ti fie gura aurita!) faceti si voi un efort si puneti-o de o asociatie!Vezi ca APS Alba are site cu statut ,etc.Nu de alta dar sa ai la cine sa dai banii :D :D :D
n-am baza in oameni pe aici...daca as gasi 10-15 oameni seriosi si daca nu ar trebui sa muncesc, sau daca as scoate bani din asta cu asociatia, as sta io toata ziua in controale, as ecologiza si as lua la fuga ajvpseii din judet, macar poate la tribunal as vedea si io cum arata, dar fiindca n-am cu cine si timpu ii dus pe la scoli si munca :( ...decat sa fac o asociatie care sa aiba numai acte mai bine nu ... ca statu si aia de la mediu nu sustin astfel de proiecte...mai degraba te ajuta strainezii :roll:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Noi 2006, 14:58

Ai cautat oamenii seriosi? Daca vrei sa faci ceva apuca-te de treaba. E plina lumea de filozofi si de bune intentii. Daca vrei sa le arati la altii ce sa faca, arata-le ce sti sa faci tu.

pityu
veteran
veteran

Cine are dreptul de control

Mesaj de pityu » 19 Noi 2006, 20:10

Mihai !
Nici in tarile civilizate nu au fost legi bune de la inceput. Stii cum au aparut ele ? Oamenii (popoarele respective) nu s-au multumit cu ele si au pretins altele mai bune.
Fiecare pescar ar trebui sa pescuiasca in ce judet vrea si cand este controlat sa fie ferm pe pozitie: - Domnule sunt in regula ! Am permis emis de CNAFP Bucuresti, unic gestionar al tutror bazinelor naturale piscicole din tara. Dintotdeauna permisul a fost valabil in toata tara. Niste imbecili ticalosi de la AGVPS au gasit sa se imbogateasca in mod abuziv si au scos-o pe asta cu ... "valabilitatea doar pe judet. Niste nesatui ! Hoti la drumul mare, in cardasie cu reprezentantii de atunci ai statului.
Gata! S-a terminat ! Nici o marlanie nu poate supravietuii la nesfarsit !
Trebuie sa sunem raspicat ! NE-AM SATURAT de tot felul de dictaturi! Vrem democratie adevarata !
Altfel nu merge Mihai ! Am tot consultat juristi ! M-am saturat ! Ar fi cazul sa ne mai consulte si ei pe noi, ... inainte de a redacta legi tampite !
Scuza-ma pentru tonul prea direct, dar asa ar trebui sa fie fiecare pescar. Poate i-am pune totusi un pic pe ganduri. Pic cu pic se aduna ... fluviul.
Salutari si numai bine !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Noi 2006, 00:10

@apsalba sunt si oameni motivati si seriosi, dar cam fiecare avem ocupatie si efectiv nu avem timp, as da bucuros banii la alta asociatie nonAJVPS si in weekend sau in timpu liber daca au proiecte gen ecologizare-populare si nevoie de ajutor as fi dispus, dar iti repet ca nu fac asociatie doar ca sa fie facuta, imi pare rau ca nu am timp si nu ma pot implica mai mult...nu vreau doar sa filozofez :oops:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Mar 2007, 12:53

deci, pana la urma cine are acum drept legal de control ?
cui trebuie sa arati persmisul si cui poti sa-i urezi la revedere ?

Scrie răspuns