pityu scrie:Noi stim foarte bine ca nu avem drept de aplicare a sanctiunilor si nici nu dorim asta. Pentru asta exista organe ale statului. Vicele nostru nu era in control ci la pescuit pe un rau (Streiul) si i s-a parut ca cineva inmoaie batul in apa fara permis. Simplu pescar sa fii si tot ai dreptul(si conform contractului chiar obligatia) sa-l intrebi de ... permis. Te legitimezi tu intai si apoi ii ceri si lui sa se legitimeze... ca pescar bineanteles ! Ce e rau in asta. Poate ghinionul ca respectivul controlat sa fie cineva mare, care e deasupra legii (ca geme tara de astia).... si atunci ai sfeclit-o pentru curajul de a-ti fi indeplinit in primul rand o obligatie civica : acela de a veghea la respectarea legii in jurul tau.
Intrebare : - Daca CNAFP si ANPA sunt substructuri ale MAPDR, iar noi asociatiile avem CONTRACT DE DELEGARE DE GESTIUNE din partea CNAFP, cu aprobarea ANPA si ne-am facut LEGITIMATII DE CONTROL pe antetul caruia am trecut numele forurilor superioare MAPDR SI ANPA sub egida carora activam, inseamna ca este un fals in acte ?
Intreb asta, pentru ca in loc de multumire ca facem treaba acestora cu privire la paza si control in mod voluntar (ca delegarea de gestiune inseamna in limba romana ca un for superior si-a delegat o parte din atributiile sale, printre care si paza si controlul unei asociatii) .... suntem acuzati (auzi bine) de fals in acte. Chiar si dotarea cu legitimatii de control intra in sarcina lor ! Nu au facut-o ? Am facut-o tot noi, desi repet era obligatia lor, atata timp cat pe noi ne obliga prin contract sa facem paza si control. Stiti cum vine asta ? Iti dau sa mananci rahat dar lingura nu-ti dau ! Te descuri cum poti !
Buuuun ! Ne-am descurcat si facem paza si control. De ce suntem atunci acuzati ca aducem prejudicii numelui ANPA si MAPDR ?????????????????
Asta-i culmea ironiei!!!!!!!!!! Asa ceva numai in Romania este posibil.
Daca sunt avocati, juristi printre voi (ce zici Apsalba ?) va rog interveniti !
Azi - maine puteti pati si voi la fel sau poate si mai rau !!!!
Povestea e lunga rau. Voi revenii cu noi si noi dezvaluiri !!!
Istvan,poate acum o sa intelegi si tu de ce nu am sustinut si nu voi sustine niciodata concesiunile si "delegarile de gestiune" precum si toate aberatiile venite de la cele doua institutii ale statului mancatoare de r...t si bani publici.
intotdeuna se v-a ajunge la cel putin astfel de situatii si oricum de ape nu v-a avea nimeni grija pana la urma.
acuma ca sa-ti spun parerea mea ,ceea ce a-ti facut voi este intradevar un abuz si fals in acte
nu sunt avocat si nici jurist dar la cat ma pricep eu ,nu cred ca aveati dreptul sa va folositi de insemnele celor doua institutii.
la tine dorinta de instaurare a ordinii si legii este dusa undeva spre extrem si asta poate sa aduca si necazuri,prea mult zel fara a discerne anumite nuante si fara a rumega bine situatiile pot duce la conflicte de genul asta.
nu uita ca toti vrem binele pescuitului din romania,dar nu oricum si nu orbeste
zelul tau si avantul revolutionar poate aduce si prejudicii destul de grave
nu zic ca ai vrut sa faci ceva rau.dar din dorinta de a face ceva bine ai reusit sa incalci legea
ai vrut sa demonstrezi ceva si ai cazut in capcana intinsa de cele doua institutii mancatoare de r...t .poate asta este o lectie si pt tine si pt altii care sustin acele delegari de gestiune minune
sper sincer sa iesi cu bine din aceasta situatie si fi mai intelegator si cu ceilati care isi permit sa aiba si alte opinii contrare celor afirmate de tine.
la cine faci tu apel? la "marele prieten al tuturor pescarilor" si la purtatorul lui de cuvantD-le Adrian Ionascu ! V-am anuntat telefonic imediat dupa intamplarea de Duminica,11.09.2006. Ati luat legatura cu Dl. Insp. Nicoroi ? Va rog sa transmiteti si D-lui Presedinte Gigi Stefan ca noi facem paza si control voluntar si dezinteresat in numele DV_STRA si uite care e multumirea. Spuneti-i ca eu sunt Istvan Uszkay - colaborator la revista Pescar Modern, Presedintele APS Salmo-Carpatica Lupeni. Ma cunoaste sigur, ca ne-am cunoscut si personal la "Carligul de Aur" ! Va multumesc pentru intelegere !

haida deeeee

pai tocmai astia te-au imbrobodit si te-au facut sa vezi altceva,iar acuma le ceri ajutorul?au jucat cu tine alba-neagra,ti-au arat bila alba si ti-au dat-o pe cea neagra.