O varianta de compromis

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 06 Feb 2006, 12:51

Eu zic ca disputele din ultima vreme au si o parte buna.Adica, cred ca au ajutat potentialii concurenti sa inteleaga mai bine avantajele si dezavantajele celor trei variante propuse.Acum ,mi s-ar parea interesant sa vedem rezultatul unui vot din partea pescarilor pentru a vedea ce reprezentare au cele trei variante de campiunat.Nu ca asta ar rezolva situatia....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 12:56

Panaceu inseamna medicament universal... :wink:

Nu am participat la celebra sedinta, dar am vorbit cu destui care au fost acolo si cred ca in final am prezentat destul de corect cele intamplate. Am impresia insa ca faci o confuzie, deschiderea spre dialog nu se probeaza prin simpla participare la o discutie si prin prezentarea unei variante "batute in cuie", ci prin flexibilitate in negocieri.
Exact asta a fost scopul demersului meu, sa vad care din partile implicate ar fi dispusa la un compromis.

In alta ordine de idei, nu vad cum mai poate cineva pretinde ca s-a dorit un compromis cand altii recunosc clar ca indiferent ce sustinea Teleianu ei ar fi sustinut altceva.

....................................................................................................
Adrian Niculae, Bucuresti
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 06 Feb 2006, 12:57

sofoneamihai scrie:Ca initiativa a ta de a incerca o mediere e laudabil . dar de aici pana la a da verdicte cred ca e cale lunga . De crezi ca varianta ta ar trebui neconditionat acceptata ? Doar pentru "a dovedi ca vrem dialog " pai asta am probat prin impilicare in propuneri de organizare si in convocarea sedintei cu pricina . Daca doream ruperea anuntam din start ca noi vrem
altceva nu mai organizam dezbateri si sedinte urmat de tot showul . Daca ai fi participat la vestita sedinta ai fi avut alta parere . Oricum in cadrul sedintei
cand lucrurile se discutau in faza incipienta eu am pus accentul pe faptul ca discutam pina gasim o varianta care va fi acceptata de toti indiferent de optiunea initiala . Noi am hotarit retragerea doar in momentul IMPUNERII solutiei .
Tu pui problema de parca varianta ta ar fi panaceu universal . Daca ar fi fost ai fi constatat mai multi adepti . Sper ca nu te-am deranjat ! ( eu personal nu o vad mult diferita fata de zonale pt ca nu vad multi dispusi sa se duca de ex. la iasi IN LOC sa mearga la darvari ( in cazul munteniei )).
practic se va reduce tot la un zonal deci nimic nou .
oricum e OK! initiativa ta ca intentie !

bine punctat ''tata'' :P
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 12:59

musKloiu scrie:Acum ,mi s-ar parea interesant sa vedem rezultatul unui vot din partea pescarilor pentru a vedea ce reprezentare au cele trei variante de campiunat.Nu ca asta ar rezolva situatia....
Bine zis, doar ca am vaga impresie ca nici Teleianu si nici conducerile celor cateva asociatii implicate nu dau doi bani pe opinia pescarilor. Plus ca nici nu stiu cum s-ar putea organiza un astfel de vot, decat cel mult anuntand ca te poti inscrie la Campionatul National de Spinning pana la data de.... , si pe urma tragand linie si cerandu-le celor inscrisi sa voteze.
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 06 Feb 2006, 13:06

Gerula scrie: Bine zis, doar ca am vaga impresie ca nici Teleianu si nici conducerile celor cateva asociatii implicate nu dau doi bani pe opinia pescarilor. .
Ei hai ca aici chiar ai pleznit cu mucii-n fasole de s-a auzit pana la AGVPS !!!.
Pai asociatiile reunite ce fel de asociatii sunt? de culegatori de boabe de cafea?Nu sunt de pescari? Competitia pe care vrem sa o punem la punct nu e tocmai o alternativa pe care PESCARII sa o poata alege daca nu le convine CNS impus de VT?????
Pescarii pana una alta vor putea opta tocmai datorita acestor asociatii DE PESCARI nu de TELEIENI .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 06 Feb 2006, 13:09

Gerula scrie:
musKloiu scrie:Acum ,mi s-ar parea interesant sa vedem rezultatul unui vot din partea pescarilor pentru a vedea ce reprezentare au cele trei variante de campiunat.Nu ca asta ar rezolva situatia....
Bine zis, doar ca am vaga impresie ca nici Teleianu si nici conducerile celor cateva asociatii implicate nu dau doi bani pe opinia pescarilor. Plus ca nici nu stiu cum s-ar putea organiza un astfel de vot, decat cel mult anuntand ca te poti inscrie la Campionatul National de Spinning pana la data de.... , si pe urma tragand linie si cerandu-le celor inscrisi sa voteze.
Pana la vise frumoase democratice :wink: :) merge si un vot pe forum
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 06 Feb 2006, 13:16

Cine sunt cei care au spus CLAR ca ORICE ar fi sustinut Vivi ei ar fi sustinut ALTCEVA ? Dintre cei prezenti la sedinta nu cred ca a fost cineva .
Acolo din start sa pus ACCENTUL pe faptul ca nu este o intalnire cotra lui Vivi

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 13:21

Mateescu, actualul presedinte al P4E.
Cu lacrimi Bastus!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 13:25

Sorin scrie:
Ei hai ca aici chiar ai pleznit cu mucii-n fasole de s-a auzit pana la AGVPS !!!.
Pai asociatiile reunite ce fel de asociatii sunt? de culegatori de boabe de cafea?Nu sunt de pescari? Competitia pe care vrem sa o punem la punct nu e tocmai o alternativa pe care PESCARII sa o poata alege daca nu le convine CNS impus de VT?????
Pescarii pana una alta vor putea opta tocmai datorita acestor asociatii DE PESCARI nu de TELEIENI .
Inainte sa-mi spui ca dau cu mucii in fasole, poate n-ar strica sa mai dai un ochi pe forum. Ai avea astfel ocazia sa constati ca a devenit public de pilda felul in care s-a luat decizia de a merge contra lui Teleianu la P4E.
Dincolo insa de chestia asta, a pune semnul egal intre membrii celor cateva asociatii si PESCARII din Romania chiar seamana a dat cu mucii in fasole. Parerea mea.

.......................................................................................

Adrian Niculae, Bucuresti.
Cu lacrimi Bastus!

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 06 Feb 2006, 13:35

Gerula scrie:Panaceu inseamna medicament universal... :wink:

Nu am participat la celebra sedinta, dar am vorbit cu destui care au fost acolo si cred ca in final am prezentat destul de corect cele intamplate. Am impresia insa ca faci o confuzie, deschiderea spre dialog nu se probeaza prin simpla participare la o discutie si prin prezentarea unei variante "batute in cuie", ci prin flexibilitate in negocieri.
Exact asta a fost scopul demersului meu, sa vad care din partile implicate ar fi dispusa la un compromis.

In alta ordine de idei, nu vad cum mai poate cineva pretinde ca s-a dorit un compromis cand altii recunosc clar ca indiferent ce sustinea Teleianu ei ar fi sustinut altceva.

....................................................................................................
Adrian Niculae, Bucuresti
bine zis "tata" :P :P
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Scrie răspuns