O varianta de compromis
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
v-am dat ca exemplu tocmai pentru ca si voi ca fondatori v-ati gandit sa protejati ideile si ratiunea pentru care ati infiintat asociatia , impotriva unor astfel de situatii ca aceea care s-a intamplat la P4EVER
Voi ati decis sa voteze membrii fondatori, la noi voteaza Consiliul Director .Pana la urma e aceeasi idee .
doar ''democratii '' vor fi altii.
Voi ati decis sa voteze membrii fondatori, la noi voteaza Consiliul Director .Pana la urma e aceeasi idee .
doar ''democratii '' vor fi altii.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
O corectura vreau sa fac la ce a spus Nick intrucit exemplul cu "crapul" nu cred este cel mai portrivit (de altfel printre noi sunt si pescari de crap).Nick scrie:Vad ca suntem dati de "exemplu" la capitolul democratie.Decizia referitoare la votul membrilor fondatori,s-a facut pe urmatoarea baza,dac in urmatorii ani se inscriu 22 de pescari de c...p(dau si eu un exemplu)ar putea sa schimbe ideile ptr care s-a constituit aceasta asociatie.
Modul de votare ales a fost propus pentru a proteja scopul asociatie, de al pastra asa cum a fost gindit.
Iar in ceea ce priveste deciziile privind o problema sau alta: ne adunam toti cei 20, in cazul in care este o problema f importanta si unul sau mai multi nu pot fi prezenti li se solicita votul telefonic (mai exista si alte posibilitati, mandat de ex. dar nu a fost cazul).
De asemenea discutiile putem sa spunem ca sunt "publice" intrucit cei care participa la intilniri nu sunt numai cei care fac parte din PP. De asemenea parerea tuturor este asculatat (ca e sau nu din PP). Singurul inconvenient pentru acestia este ca nu au drept de vot.
La vot se ajunge destul de simplu: daca doua sau mai multe parti au pareri diferite intr-o problema si discutia devine interminabila, unul din membrii PP (oricine dintre noi) propune sa se voteze; dupa vot minoritatea se supune majoritatii.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
[off topic]
Citeva telefoane m-au impiedicat sa postez destul de repede, imediat dupa Nick.
De asemenea, din cite tin mine, doar membrilor fondatori" au dreptul sa voteze in ceea ce priveste schimbarile aduse la statut si in alte probleme de acest gen.
In rest, toti membrii au drept de vot
[off topic]
Citeva telefoane m-au impiedicat sa postez destul de repede, imediat dupa Nick.
De asemenea, din cite tin mine, doar membrilor fondatori" au dreptul sa voteze in ceea ce priveste schimbarile aduse la statut si in alte probleme de acest gen.
In rest, toti membrii au drept de vot
[off topic]
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Corect Ovidiu deja se vede clar ca este o problema chiar in maruntaiele asociatiilor (care trebuiau sa fie o alternativa mai buna la AJVPS)....nu este posibil ca orice topic deschis sa se transforme intr-o discutie despre regulamentul interior al asociatiei X sau Y..... si eu sa ma rog de unul si de altul(pentru ca nu ma pricep asa de bine) sa faca un poll adresat "pulimii" de peskrici(din care fac si eu parte) ca sa vedem ce zic "actorii"..fara de care "spectacolul" 2006 nu ar putea avea loc.
Stai linistit ca "cineva"vede IP-urile celor care voteaza de mai multe ori sau care se logheaza cu mai multe fakenick-uri.Am primit si cateva PM-uri prin care mi se sugera sa fac un poll, dar cata vreme inregistrarea pe forum e libera nu vad ce sens are sa dam nastere unui soi de concurs "cine-si face mai multi useri". O sa deschid un topic de vot nominal.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
Nu vreau sa zic mai multe ca sa nu dau ideimusKloiu scrie: Stai linistit ca "cineva"vede IP-urile celor care voteaza de mai multe ori sau care se logheaza cu mai multe fakenick-uri.

Cu lacrimi Bastus!
Gerula "tata' se vede ca esti ziarist...
da ce facem aici o ancheta?....trebuie sa plecam de la niste idealuri frumoase si de la prezumtia de nevinovatie.....altfel o sa ajungem sa votam secret in cabina de vot....
oricum in conditiile in care vad ca decizia este luata ...acest vot este un vot "fara miza" ca sa stim si noi...asa 

se vede ca este un nick un vot.....Gerula scrie:Nu vreau sa zic mai multe ca sa nu dau ideimusKloiu scrie: Stai linistit ca "cineva"vede IP-urile celor care voteaza de mai multe ori sau care se logheaza cu mai multe fakenick-uri., dar crede-ma ca in jumatate de ora daca vreau votez de minim 20 de ori de la 20 de IP-uri diferite, fara sa ma ridic de pe scaun
. SI probabil ca nu-s singurul de pe-aici care stie cum se fac chestiile astea.