O varianta de compromis

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 06 Feb 2006, 13:43

Gerula , tu vrei sa-mi explici mie cum s-a luat decizia in P4EVER ??? :shock:

Io nu stiu de unde tragi tu concluzii d-astea gratuite .
Asociatiile in cauza nu au cum sa reprezinte toti pescarii din tara asta si nici n-au cum .
Cu siguranta insa ii reprezinta pe cei mai cunoscuti ( si aici nu ma refer la mine ) si pe cei care pana in acest moment au realizat ceva ( atat cat au putut ) ca initiative private ....adica pe cei care au incercat sa se organizeze si nu e putin lucru.
A-i minimaliza si a-i acuza ca nu-i intereseaza de soarta pescarilor sau ca au nu stiu ce interese meschine e ridicol si absurd .

Parerea mea
Sorin Lazea
P4ever
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 06 Feb 2006, 14:06

Eu stiu ca in cadrul sedintei P4E au fost repezentati de Vali Comaneci care a avut o atitudine in nici un caz ostila lui Vivi . Daca cineva de acolo ar fi avut din start ceva cu el s-ar fi observat si ar fi spus-o el insusi nu crezi ? Sau cei care vor zonale nu ar fi sesizat asta ? Pozitiile au devenit ferme si ireconciliabile abia dupa IMPUNEREA solutiei . In discutiile prealabile sedintei a fost cineva care sa se lege clar de Vivi ? Nu cred ? Deci miza nu era Vivi !

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 06 Feb 2006, 14:06

Sorin scrie:Gerula , tu vrei sa-mi explici mie cum s-a luat decizia in P4EVER ??? :shock:
..........
P4ever
Este evident , prin decizia unanima a pescarilor din P4E :shock: ??......hai sa ne ascundem cat de bine putem ....... in urma unui vot liber exprimat :shock: ??? ...hai sa fim seriosi "tata" Sorine !Banuiesc ca ai participat doar tu cu Valentin Comaneci , tata regulamentului national de OPEN.

Zice foarte bine Adrian , atata timp cat in locul majoritatii pescarilor dintr-o asociatie ia decizia un grup atunci nu va fi o echitate nici la nivelul asociatilor implicate si nici la votul majoritatii pescarilor.

Degeaba incercati sa adoptati o pozitie concilianta atata timp cat nu permiteti nici o varinata de compromis, asta si se incearca prin acest demers a lui Adrian !

Constantin Lucian

Pipera - Ilfov
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 14:23

Eu zic ca n-are rost sa ne mai certam apropo de cine cum si unde a decis. Cata vreme acum se refuza orice compromis, discutia despre ce compromis ar fi fost posibil nu stiu cand, daca era solunarul bun, e chiar ridicola.

Am primit si cateva PM-uri prin care mi se sugera sa fac un poll, dar cata vreme inregistrarea pe forum e libera nu vad ce sens are sa dam nastere unui soi de concurs "cine-si face mai multi useri". O sa deschid un topic de vot nominal.
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 06 Feb 2006, 15:04

Gyorg scrie:
Sorin scrie:Gerula , tu vrei sa-mi explici mie cum s-a luat decizia in P4EVER ??? :shock:
..........
P4ever
Este evident , prin decizia unanima a pescarilor din P4E :shock: ??......hai sa ne ascundem cat de bine putem ....... in urma unui vot liber exprimat :shock: ??? ...hai sa fim seriosi "tata" Sorine !Banuiesc ca ai participat doar tu cu Valentin Comaneci , tata regulamentului national de OPEN.

Zice foarte bine Adrian , atata timp cat in locul majoritatii pescarilor dintr-o asociatie ia decizia un grup atunci nu va fi o echitate nici la nivelul asociatilor implicate si nici la votul majoritatii pescarilor.

Degeaba incercati sa adoptati o pozitie concilianta atata timp cat nu permiteti nici o varinata de compromis, asta si se incearca prin acest demers a lui Adrian !

Constantin Lucian

Pipera - Ilfov
pescuiasca si el va

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 06 Feb 2006, 15:18

scuze , am dat ''trimite'' fara text

A decis Comitetul Director si e normal sa fie asa , Atata vreme cat e o decizie importanta.
''Majoritatea'' de care vorbesti nu insemna nici 20% din numarul de membri , stii prea bine si acea ,,majoritate,, dealtfel s-a retras cu mai mult sau mai putin tam tam
Gnadeste-te ca la Iasi de ex voteaza doar fondatorii si cu asta basta .Du-te si sparge-le capu cu democratia si spune-le ca nu asa se procedeaza .
Tudor , la asociatia de acolo a spus in mod clar ca de decizii se ocupa conducerea .
La tine daca 3-4 angajati decid ca de maine o sa produceti biscuiti ca asa vor ei , tu ce si patron ce faci ?
Zici , siiiiiiiigur e democratie greceasca ''tata'' si de maine facem biscuiti Voinicel .
Hai sa fim seriosi.

La acel regulament au participat toti cei implicati si l-au semnat dupa ce s-a cazut de acord cu o varianta comuna . Nu e nimeni ''tata'' , cel mult Profersoru :)

Nu am de ce sa ma ascund fata de nimeni si in spatele niciu unui vot atat timp cat nu am facut absolut nimic de care sa-mi fie rusine.
Cu asta eu am incheiat subiectul si postarile pe acest topic .

Cu stima ,
Sorin Lazea ,
P4EVER .
pescuiasca si el va

Catalin Mateescu
junior
junior

Mesaj de Catalin Mateescu » 06 Feb 2006, 15:18

"sa fiti convinsi ca daca Domnul Teleianu ar fi vrut open, iar celelalte asociatii ar fi optat pentru zonale, tot langa ele am fi fost;"

@Gerula : credeam ca din ceea ce am zis in fraza de mai sus ai inteles ca suntem alaturi de celelalte asociatii si contra unui sistem impus de un reprezentant al AGVPS.
Catalin
Asociatia Pescari4ever

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 15:23

Exact, numai ca in momentul in care alianta devine mai importanta decat ideea pentru care se lupta mie mi se pare ca lucrurile o iau intr-o directie gresita.
Cu lacrimi Bastus!

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 06 Feb 2006, 15:30

Vad ca suntem dati de "exemplu" la capitolul democratie.Decizia referitoare la votul membrilor fondatori,s-a facut pe urmatoarea baza,dac in urmatorii ani se inscriu 22 de pescari de c...p(dau si eu un exemplu)ar putea sa schimbe ideile ptr care s-a constituit aceasta asociatie.Am incercat sa protejam ceea ce vrem noi sa facem.Poate ca nu am stiut cum sa o facem mai bine. :cry: Dar acest regulament nu s-a facut din dorinta de "dictatura" si ca sa demonstrez asta,pana acum la toate deciziile care s-au luat,au votat si cei care nu sunt membri fondatori.Sper ca m-am facut inteles.

P.S.Domnule Mateescu prost mod de a infiera un pescar ati gasit.Sper ca a fost o gluma.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Feb 2006, 15:39

E, voi o sa va dati repede seama de greseala, cand o sa vedeti ca nu se inscrie nimeni ca sa fie membru de categoria a doua. Si atunci o sa aveti de luat o decizie, sau ramaneti o asociatie inchisa (se poate functiona si asa foarte bine) sau schimbati statutul, ca sa favorizati cresterea. Nu mi se pare o problema.
Oricum, sa nu deviem discutia, nu despre diversele variante de statut e vorba aici.

.................................................................................................
Adrian Niculae, Bucuresti
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns