Aici te inseli, daca ar fi sa descriem in cateva cuvinte acest sistem, definitia ar fi: Campionat zonal format din concursuri Open.terrybill scrie:
asta insa nu seamana a open, iar din cate stiu, cei cu openul sunt super FERMI!
O varianta de compromis
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
E vorba de a obtine o parere obiectiva pe un alt forum unde mai mult de 90% nu au nici o legatura cu pescuitul si sunt sanse minime de cunoaste aceasta disputa de aici. Am scris ca voi posta topicul respectiv noaptea trecuta ceea ce nu s-a intimplat deoarece nu am reusit sa-i dau o forma cit ai simpla postului initial care va dechide discutia pe acel forum.
Rugamintea mea se adreseaza celor care din intimplare ajung sa citeasca acel topic pe acel forum: va rog nu postati, imi doresc niste pareri cit mai obiective.
Rugamintea mea se adreseaza celor care din intimplare ajung sa citeasca acel topic pe acel forum: va rog nu postati, imi doresc niste pareri cit mai obiective.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
-
- senior
estimarile ?
sunt foarte curios pe ce baze sunt facute estimarile de participare de anul acesta . daca poate cineva posta cate concursuri si in ce zone se vor organiza anul acesta ( la ora asta ar cam trebui sa se stie nu ? )
sa se spuna clar cine se inhama sa le organizeze cati estimeaza si pt ce sistem opteaza . poate in felul asta ne lamurim si cu ponderea fiecaruia si eventual observa optiunea majoritatii . nu spun ca asta e edificator dar macar sa stim pe ce discutam .
daca ar fi de contabilizat parerea PARTICIPANTILOR si ORGANIZATORILOR de anii trecuti ( de fapt cei care conteaza ) de departe cred ca parerea este pro OPEN .
nu vad nici o drama in faptul ca anul acesta se va merge pe doua sisteme paralele . oricum toate discutiile astea nu au sens daca nu ne implicam participand la concursuri indiferent de sistemul agreat.
sa se spuna clar cine se inhama sa le organizeze cati estimeaza si pt ce sistem opteaza . poate in felul asta ne lamurim si cu ponderea fiecaruia si eventual observa optiunea majoritatii . nu spun ca asta e edificator dar macar sa stim pe ce discutam .
daca ar fi de contabilizat parerea PARTICIPANTILOR si ORGANIZATORILOR de anii trecuti ( de fapt cei care conteaza ) de departe cred ca parerea este pro OPEN .
nu vad nici o drama in faptul ca anul acesta se va merge pe doua sisteme paralele . oricum toate discutiile astea nu au sens daca nu ne implicam participand la concursuri indiferent de sistemul agreat.
Mishu
..indiferent de varianta atat cat imi va permite timpul si banii evident , voi participa unde si cum pot cu cea mai mare placere
nu are nici o legatura ca daca sunt de alta parere ca sistem cu participarea
spui
parerea PARTICIPANTILOR si ORGANIZATORILOR de anii trecuti ( de fapt cei care conteaza )
care sunt aia dupa parerea ta ?
daca vrei inca o parera (doar parere) cred ca daca mergem pe sisteme paralele ne facem singuri rau ...hai sa vedem ce sorti de izband are parerea lui Gerula (ideea) , si pana la urma ..fir intins si kk pe bete fratilor
..indiferent de varianta atat cat imi va permite timpul si banii evident , voi participa unde si cum pot cu cea mai mare placere
nu are nici o legatura ca daca sunt de alta parere ca sistem cu participarea
spui
parerea PARTICIPANTILOR si ORGANIZATORILOR de anii trecuti ( de fapt cei care conteaza )
care sunt aia dupa parerea ta ?

daca vrei inca o parera (doar parere) cred ca daca mergem pe sisteme paralele ne facem singuri rau ...hai sa vedem ce sorti de izband are parerea lui Gerula (ideea) , si pana la urma ..fir intins si kk pe bete fratilor
Muskloiu,
nu am inteles chestia cu romanu din fata oglinzii......nu-s eu un monument de istetime , da poate ma ( ne) lamuresti.
calculele prezumtive de nr departicipanti intr-o varianta sau alta si cheltuielile pe care leimplica de unde superioritatea sistemului zonal sunt sunt pure speculatii subiective .
Sau cum zicea Moromete ''pe ce te bazezi?''
nu am inteles chestia cu romanu din fata oglinzii......nu-s eu un monument de istetime , da poate ma ( ne) lamuresti.

calculele prezumtive de nr departicipanti intr-o varianta sau alta si cheltuielile pe care leimplica de unde superioritatea sistemului zonal sunt sunt pure speculatii subiective .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
vazind hotarirea luata de cele patru grupuri (P4E,AxxI,A.Tsi gr.de la Cluj)din ziua de o1.o2.06,comitetul C.Thymallus,intrunit in ziua de 03.04.06. prin vot (4 voturi pentru si 1 abtinere)a hotarit ca membrii sai sa participe la concursurile sistem open organizate de Grupul celor 4 dar si sa-si mentina angajamentele de a organiza un concurs la zonale si ca membrii sai sa participe la aceste zonale.Motivele au fost,cam acestea:Taxa de 25,00 RON,debarbetarea carligelor, neincrederea ca vor ajunge in turneul final dar mai ales prietenia cu baietii de la Cluj.E o solutie de compromis dar de data asta minoritatea se supune majoritatii!Sper ca PPI nu se vor supara.
Clubul Thymallus
Sorin Buculei
Clubul Thymallus
Sorin Buculei
Astept pana Duminica seara un raspuns (de la presedintii asociatiilor implicate) la propunerea facuta in primul post de pe acest topic.
In caz ca raspunsul va fi negativ sau nu va exista nici un raspuns, din punctul meu de vedere speta devine extrem de limpede: fiecare tabara incearca sa-si impuna punctul de vedere si nu este dispusa la nici un compromis. Iar afirmatiile gen "Teleianu o tine pe-a lui si nu vrea sa accepte nici o alta varianta" nu vor mai avea nici o valoare, cata vreme si cealalta tabara face exact acelasi lucru.
In caz ca raspunsul va fi negativ sau nu va exista nici un raspuns, din punctul meu de vedere speta devine extrem de limpede: fiecare tabara incearca sa-si impuna punctul de vedere si nu este dispusa la nici un compromis. Iar afirmatiile gen "Teleianu o tine pe-a lui si nu vrea sa accepte nici o alta varianta" nu vor mai avea nici o valoare, cata vreme si cealalta tabara face exact acelasi lucru.
Cu lacrimi Bastus!
este un eufemism ce nu se refera la o persoana anume cu referire la scindarea campionatuluiSorin scrie:Muskloiu,
![]()
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....