Drum bun fratilor, noi cu ale noastre voi cu ale voastre.De ce trebuie neaparat ca noi sa nu ne mai jucam daca nu vrem sa ne jucam cu voi?!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca i se aloca buget si intra in planul de executie bugetara ce e? Mama de ce n-o primit bani de la buget? Mama fiind de drept privat. Nu inteleg cum poti spune ca Popescu a creat-o sau ca-i a lui (cum cantati pe-aici de juma de an) si apoi sa mai si spui ca eu as fi afirmat asta, cum ca Popescu a infiintat o institutie de stat. N-am spus niciodata nici ca el a infiintat-o nici ca e a lui, din contra. Spre deosebire de cativa de-aici. Am citate din toti care au spus ca e federatia lui Popescu si ca el a facut-o, si-o fi si suflat duh de viata peste ea. A luat fiinta Federatia Romana de Pescuit si il are ca presedinte pe Popescu. E clar, nu? Sau atata ati cantat ca e a lui Popescu, incat chiar credeti, si amestecati voi publicul cu privatul. Voi sustineti ca Popescu a creat din privat public, cand afirmati ca e federatia lui.razvan m. scrie:Chief scrie:
Aici ai probleme de clarificare a unor notiuni. Dici Popescu a creat o institutie de stat ? Uite asa se creaza statul si dreptul de catre privati !
ok, pe baniChief scrie: Asta pe scurt. Am mai scris despre asta in mai multe locuri dar trebuie sa fii atent la discutii serioase nu la CD-u cu Popescu. Fac si un referat de 3 pagini semnat si stampilat, cu exact mersul lucrurilor, competente, cine ce face, implementare, pac-pac, promovari, circuite si bani, dar... numai pe bani. Ca altfel nu merita. Banii jos si pun planul. Ca am vrut sa fac moka si cica am vrut sa va iau banii din buzunar prin caracatita lui Popescu. Era sa ma confunde cu omu de zapada vreo doi "prieteni" pe-aici.
SF scrie:Chiar m-am ciondanit putin si cu Gigi Semlecan pe tema importantei pescuitului de competitie sub tutela FIPS CIPS . Multe tari dezvoltate nici se sinchisesc sa participe .