CINE AR FI PERSOANA POTRIVITA SA CONDUCA F.R.P.S.

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 17 Iun 2011, 11:06

Atatea discutii pt nimic...pai baietii destepti au facut Federatie, ok.Ce ii retine sa mearga mai departe?! :roll: De ce nu merg mai departe?!De ce se trag de sireturi cu "pescarii cu 8 clase si 70 de kg de silicoane japoneze". ?!...pai daca federalii au un tzel de urmat sa-l urmeze si sa lase prostimea sa se joace in curtea blocului mai departe.Ce ii impiedica sa mearga mai departe?!De ce au nevoie sa vina cu arcanul?!
Drum bun fratilor, noi cu ale noastre voi cu ale voastre.De ce trebuie neaparat ca noi sa nu ne mai jucam daca nu vrem sa ne jucam cu voi?! :shock: ... povestea seamana izbitor cu fata babei si fata mosului.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Iun 2011, 11:18

frustrarea lui dupa cum a declarato e ca nu e rentabil sa faci concurs, pt ca fiecare o face pe banii si timpul lui iar premiile sint mici

el vrea macar echipament si bani

iau intrat astea in cap uitinduse in urma cu zeci de ani in alte tari unde marii producatori sau comercianti au sponsorizat campionii care au avut obligatia sa le promeveze produsele

adica niste pupincuristi cu tricouri albe pline de embleme cu mineca scurta pe care le poarta peste altele cu mineca lunga :lol: si care contra cost zic " ia fraiere de asta ca e bun ! "

o gogoasa de reclama facuta pe o piata f larga nu ca ce-a romaneasca si intr-un domeniu care se vrea sa fie sport de performanta cu , care vrea sa se asocieze , " sport " pe care multi vor s-al joace cind au timp dar la care nu e nimeni dispus sa plateasca bilete s-al vada

numai ca romanu are discernamint si stie ce fel de scule vrea fara s-ai zica un Shumacher ce si cum si asadar comercianti de la noi nu au nici un interes s-ai sponzorizeze pe campioni

in ziua de azi nici pe alte piete nu e usor sa ai sponsor caci deja sint alte vremuri si e plina lumea de marfa

poate Chef asta a cistigat multe concursuri si asadar e mare campion si se simte nerasplatit, eu nu stiu ! dar supararea lui e clara

performanta in concursuri este inexistenta si nu are nici un efect benific pescuitului

performanta si progresul in pescuit e rafinata de pescari care inventeaza zilnic noi momeli , stiluri si altele nu de concurs unde cutarescu a prins la rogojeti 4 kg si celallat 5
cu ce ma ajta pe mine rezultatul ala in puncte care se dau chiar si numai pt participare ?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 17 Iun 2011, 11:25

razvan m. scrie:
Chief scrie:
Aici ai probleme de clarificare a unor notiuni. Dici Popescu a creat o institutie de stat ? Uite asa se creaza statul si dreptul de catre privati !
Daca i se aloca buget si intra in planul de executie bugetara ce e? Mama de ce n-o primit bani de la buget? Mama fiind de drept privat. Nu inteleg cum poti spune ca Popescu a creat-o sau ca-i a lui (cum cantati pe-aici de juma de an) si apoi sa mai si spui ca eu as fi afirmat asta, cum ca Popescu a infiintat o institutie de stat. N-am spus niciodata nici ca el a infiintat-o nici ca e a lui, din contra. Spre deosebire de cativa de-aici. Am citate din toti care au spus ca e federatia lui Popescu si ca el a facut-o, si-o fi si suflat duh de viata peste ea. A luat fiinta Federatia Romana de Pescuit si il are ca presedinte pe Popescu. E clar, nu? Sau atata ati cantat ca e a lui Popescu, incat chiar credeti, si amestecati voi publicul cu privatul. Voi sustineti ca Popescu a creat din privat public, cand afirmati ca e federatia lui.

Fruaur, sursele de finantare sunt multe, proprii, de stat, atrase. Decat sa dau la ANPA si la AGVPS 50 de lei pe nimica, mai bine as da la o federatie de profil, daca ar fi ea sa admnistreze ape si una alta. Pana acolo mai sunt multe de facut oricum. Bineinteles ca sunt de acord ca avem nevoie de o administrare si un manageriat bun si eficient, dar mintile luminate nu dau nici o solutie, pun CD-u cu Popescu. Ia vezi prin Cehia, Italia cum atrag federatiile fonduri ca au bugete proprii de-si rupe buletinu Sandu de la FRF az-maine.

Miky, banii jos!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Iun 2011, 11:29

Exact bine a spus BassAsasin:hiene.Astea cind ataca o fac in haita,asa pe la spate,cu ocolisuri si serpuiri..

Pai numai cititi Superpescar la cap.legislatie.S-a gasit Dan Secosan sa spuna ca vezi doamne ce rea e legea aia 15 care a fost suspendata.Pai de ce este rea??"Oooo, pai sa vedeti dragi pescari ca apar abuzuri ,vin unii si va percep taxe la care nu au dreptul,noi luptam pentru voi.."

Hai serios,chiar asa??In fond voi,care a-ti atacat legea in instanta,ce nu v-a convenit??Legea in sine,sau proasta ei aplicare??

Pai daca e de vina gresita aplicare a ,actionati in sensul asta,nu atacati legea...Aaaa , :roll: nu va convine voua ca daca se aplica legea asta,multi preferau sa faca permis la A.J.V.P.S.,sa nu-si mai bata capul cu tarifele alea de acces,si atunci ,voi chioscarii, va pierdeati obiectul cistigului....

Si uite asa ,a-ti atacat legea,voi, FederatiaPopesciana,sprijinita de artileria d-lui Iuga si a lui Dan Secosan.

Si uite ca ce s-a intimplat la Arad,a fost cauzat tocmai de interpretarea acestei legi..No ,domnule Popescu ,sinteti multumit de haosul creat??Sint mai multumiti ca pescarii nu mai platesc 20ron pe an, da nici nu vine nimeni pe malul apelor??Ca de ce sa vina??Daca e al tuturor,prot sa fii sa investeti timp si bani ca sa vina altul sa-si bata joc..Dezbina si cucereste...bravos d-le Popescu sinteti maestru...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Iun 2011, 11:39

Chiar m-am ciondanit putin si cu Gigi Semlecan pe tema importantei pescuitului de competitie sub tutela FIPS CIPS . Multe tari dezvoltate nici se sinchisesc sa participe .

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 17 Iun 2011, 11:45

Chief scrie:
Care bani si glorie? Dar in orice sport, performanta se rasplateste. Nu cu un voucher de 2000 de lei, dupa ce ai bagat 20.000 de lei. Sa fie clar. !
Intereseaza-te la cat pot ajunge banii aia de rasplatit efortu in cazu unui concurs FIPS CIPS , chiar campion mondial sa fi !

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 17 Iun 2011, 12:28

Chief scrie: Asta pe scurt. Am mai scris despre asta in mai multe locuri dar trebuie sa fii atent la discutii serioase nu la CD-u cu Popescu. Fac si un referat de 3 pagini semnat si stampilat, cu exact mersul lucrurilor, competente, cine ce face, implementare, pac-pac, promovari, circuite si bani, dar... numai pe bani. Ca altfel nu merita. Banii jos si pun planul. Ca am vrut sa fac moka si cica am vrut sa va iau banii din buzunar prin caracatita lui Popescu. Era sa ma confunde cu omu de zapada vreo doi "prieteni" pe-aici.
ok, pe bani
fa-mi o oferta
adica un cuprins si o scurta descriere planului tau, sa stiu macar ce va contine si ce probleme va atinge/rezolva si un pret
atentie, vreau si analize comparative cu sistemele din alte tari
fara pac pac si sagetute.
e asteptat si shoco cu strategia/bvc-ul, orice concret
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 17 Iun 2011, 12:28

Am mai spus asta si o mai repet , cand vreodata in istoria sa , pescuitul de competitie si cel recreativ din Romania acesta a fost sub tutela ANTS-MTS ?

Ce avantaje aduce acesta trecere pescarului obisnuit ?

Daca ar fi fost vorba de escuitul competitional , mai treaca- mearga , dar de ce si pescuitul recreativ ?

Ce obligatie am eu ca pescar obisnuit , care vreau sa nu depind de cluburi , asociatii , federatii etc sa platesc o alta taxa anuala pentru pescuit , pe langa cea pentru permis , numai pentru simplu fapt ca vor unii sa ma asocieze ?

Ce sa faca acesta federatie fara acreditarea FIPS CIPS ? Nimic altceva decat sa incerce sa prostesca pescarii .O federatie nationala care nu este afiliata unei entitati internationale este moarta din start , aceasta nu poate organiza decat competitii interne doar intre cluburile si asociatiile afiliate ei .
Dvs chiar credeti povesta cu afilierea FRPS la FIPS CIPS ? Acesta nu este decat o manipulare ordinara , a unor minti de hiene frustrate ,devreme ce AGVPS este afiliata la FIPS CIPS din 1954 .

Dar ce conteaza asta cand scopul acestor hiene din noua federatie este banu' ? Se folosesc de toate mijloacele pentru a-si atinge scopul , in secret se poarta negocieri cu asociatiile de pescuit , se promit functii in federatie unor presedinti si alte cele , pentru afilierea lor la federatie . Deja unii care au mirosit cum sta treaba au inceput sa conteste vitrulent prin media toata legislatia i, altii deja o pun de asociatii pe ultima suta in sperata ca vor prinde si ei ultimul tren .
Intr-o buna zi ne vom trezi ca nu mai putem sa pescuim nici in cada daca nu suntem pescari de competitie , membri ai unui club afiliat federatiei

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 17 Iun 2011, 12:42

@Bass Assassin : laso mai incet ! , n-auzi ca nu de la noi vin banii ?

banii vin de la buget ! :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 17 Iun 2011, 12:44

SF scrie:Chiar m-am ciondanit putin si cu Gigi Semlecan pe tema importantei pescuitului de competitie sub tutela FIPS CIPS . Multe tari dezvoltate nici se sinchisesc sa participe .
:evil: :evil: .............. :lol: :lol: Mah noi ne-am ciondanit pe alte teme,n-avea legatura cu forurile internationale.

Si in legatura cu asta este bine de stiut ca A.J.V.P.S. este membru fondator acolo.Si atunci, cine zice ca inlaturarea acesteia este o simpla formalitate,ori nu stie ce vorbeste, ori te ia de fraier.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Scrie răspuns